[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Instalirao sam danasnje izdanje i za sada sljaka odlicno.
Nadam se da će nastaviti da razvijaju ICS pošto još uvek imaju neke sitnice da se srede (kamera, fm radio). Što se tiče JB jako se brzo napreduje ali je još uvek sve prepuno bagova tako da što se tiče stabilnosti GB>ICS>JB.
ja sam sa GB presao na CM10 ALPHA tako sto sam prvo stavio poslednji Semaphore za GB (zbog novijeg 5.x CWM - plavog), pa wipe data/cache x2, pa install zip sa CM10 ROM.
za modem ZSJPG, ili mozda JVT.
napomena - retko kada mi prikazuje H za data, ali izvlaci punu brzinu na mt:s - tako da je verovatno do ROMa.
I otkud ti ovde?![]()
Nadam se da će nastaviti da razvijaju ICS pošto još uvek imaju neke sitnice da se srede (kamera, fm radio). Što se tiče JB jako se brzo napreduje ali je još uvek sve prepuno bagova tako da što se tiče stabilnosti GB>ICS>JB.
Ne bih mogao da se složim sa tobom, TiramiSlim 2.0 je najbolji i najstabilniji rom koji sam ikad vozio, semaphore kernel, JVT modem i launcher sa SGS3, sve radi kao podmazano bez bagova i zastajkivanja, MIUI Mintberry je isto dobar rom (GB, ali mislim da se stalo sa developmentom), dok su CM7 i zvanični samsungovi romovi bili jedno krajnje bolno iskustvo, ne ponovilo se... Za JB ne mogu da kažem, sačekaću oktobar da ga probam, taman dok ga ispeglaju i kad počne faks...
Smorio me malo ovaj CM10 jer kod meen bas ima bagova. Mnogo cesto mi se desava force close. Skinuo sam TiramiSlim 2.0, prebacim u telefon. Udjem u recovery, odradim wipe i dalje nastavim sa instalacijom. Potom mi otvara onaj Aroma installer gde treeba da se prati ono "uputstvo" za instaliranje roma. Odradim ja sve to, vrati se on u recovery ucitava 5 sekundi i opet me vrati u Aroma installer... Da li zna neko u cemu je problem?
mobilx pratio sam link koji si podelio i isprobao prvi metod, nalemio izoliranu žicu (za onaj drugi nisam imao strpljenja). Ako nekoga zanima, žica treba da bude što kraća i naravno "meka", da bi telefon mogo kasnije lepo da se sklopi. Moji utisci - ne mogu da verujem koje poboljšanje!!! U sobi (koja je uvučena pod terasu, hvata signal samo tako, a nekada sam morao da izađem napolje da bi mi to uspelo, pa čak nije htelo ni pod terasom nego da izađem na otvoreno. Razlika - nebo i zemlja.
Treba da kopiram bootanimation.zip u system/media pošto mi se ne sviđa ova nova animacija na CM9. Telefon je root-ovan i koristim X-plore u kome je podešen root access na superuser + mount writable. Kada pokušam da kopiram dobijem poruku Can't write to file: /system/media/bootanimation.zip. Can't move temp file to system/media/bootanimation.zip
@Proday ne moraš da lemiš ja sam skinuo jedan konektor koji se ne koristi pa sam njega postavio umesto one "gume". Ta "guma" je u stvari problem bitno je da napraviš dobar kontakt. Imaš na prethodnoj strani link sa slikama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari