- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Interesuje me sta da instaliram drugaru od stock softvera.Malopre je kupio fon na oglasima i u sebi fon ima 2.3.5 jvt.Posto je zakljucan mora da se instalira root pa onda sa marketa onom aplikacijom da se otkljuca.Posto jedno dva meseca ne koristim samsung i9000 galaxy s interesuje me koji fabricki rom da mu instaliram.
Vidim na sammobile da ima vise verzija na primer I9000XWJW6,I9000XWJW5,I9000XXJW4 i drugi.Pa sta bi ste vi preporucili.Ne bih mu za sada instalirao neki kuvani rom dok se malo ne navikne na telefon.Ipak mu je ovo prvi android fon.
Eto ako moze neka vasa preporuka za stock rom.
Zadnja EU verzija je XXJW4, to ostalo je za operatere! Samo meni je znao lagovati, jer ga bas optereti TW4 osjeti se! Zadnja verzija koja je fino radila XXJVU, ali XXJVT ti je dobar nema potrebe da mijenjas osim ako neces ICS
Pozurili ste malo sa Cm10, izbacili prvu verziju prije koji dan i cudite se problemima! PA evo proslo je skoro godinu dana od kad se krenulo raditi sa ICSom i jos nije final ali je stabilna! Dok to ispeglaju trebace 2 -3 mjeseca
Za /datadata memory low ima app, korisna je https://play.google.com/store/apps/...?t=W251bGwsMSwxLDEsImJ5LnphdHRhLmRhdGFmaXgiXQ..
Poslednja izmena: