Iznervirao sam se i morao sam da se vratim na GB... Na ICS mi se javili problemi sa low storage, flesnem ja onu skriptu ali koji god rom, upadnem u boot loop ili ako bootuje telefon radi sporo... Ocajno su to resili na ICS portovima... Imas SGS a instaliras aplikacije koliko i u Galaxy MINI da bi telefon radio kako treba... Strasno.
Iznervirao sam se i morao sam da se vratim na GB... Na ICS mi se javili problemi sa low storage, flesnem ja onu skriptu ali koji god rom, upadnem u boot loop ili ako bootuje telefon radi sporo... Ocajno su to resili na ICS portovima... Imas SGS a instaliras aplikacije koliko i u Galaxy MINI da bi telefon radio kako treba... Strasno.
Ma kakav crni low storage, sljaka ICS kao blesav. Izmenjao sam ICS romova ali to jos video nisam.
@Moca Dali si probao neku drugu aplikaciju za poruke sa marketa da instaliras?
Ma kakav crni low storage, sljaka ICS kao blesav. Izmenjao sam ICS romova ali to jos video nisam.
Koliko si mb zauzeo sa aplikacijama? Ja kad krenem da vratim aplikacije sa TB prijavi mi low storage na oko 170om mbajtu... Onda flesujem low storage skriptu da bi mogao da restorujem jos od prilike toliko mb... A cim mi se pojavi low storage notification zakuca i TB jer ne moze vise da vraca aplikacije.... Zasu... :-(
Koliko aplikacija sa TB uopste vracas? 50, 100, 200...?
Gde me bas sad nadje, danas sam reinstalirao fon, presao na JB... Ali opet imam 359MB zauzeto za aplikacije. Bilo je tu ranije i mnogo vise ali ja to obavestenje nikada nisam video. Zasto ti to ne probas opet da instaliras? Cudno mi je da samo ti imas taj problem, garant nesto nisi uradio kako treba.
ma nije to taj problem, vec se /datadata napuni i prijavljuje gresku za low space.
Oko 70 aplikacija... Ma kakav crni browser i cache na sveze instaliranom romu?
Da, to je problem sa /datadata folderom kao sto rece Iznogood... Ali ne znam sto se kod mene manifestuje, a kod Stosketa na pr. ne??
Anderson je napisao(la):Kako ti radi JB? Koje su razlike u odnosu na ICS?
ok hvala..
jel mozes da mi odgovoris ono za titanium backup?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari