Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

stavio sam CM10, i za sada out of box nemam primedbe...

Ranije sam pisao da imam problem sa sms porukama. Kada udjem u poruke on me izbaci na desktop i tako nekoliko puta. Na temi sam pitao i rekose mi da deinstaliram advanced task killer medjutim problem je ostao i pogorsavase. Desava mi se da ne mogu po minut dva da udjem u poruke vec me non-stop izbacuje. Sta da radim? imam instaliran GB.

Sent from my cigla using Tapatalk

Iznervirao sam se i morao sam da se vratim na GB... Na ICS mi se javili problemi sa low storage, flesnem ja onu skriptu ali koji god rom, upadnem u boot loop ili ako bootuje telefon radi sporo... Ocajno su to resili na ICS portovima... Imas SGS a instaliras aplikacije koliko i u Galaxy MINI da bi telefon radio kako treba... Strasno.

Iznervirao sam se i morao sam da se vratim na GB... Na ICS mi se javili problemi sa low storage, flesnem ja onu skriptu ali koji god rom, upadnem u boot loop ili ako bootuje telefon radi sporo... Ocajno su to resili na ICS portovima... Imas SGS a instaliras aplikacije koliko i u Galaxy MINI da bi telefon radio kako treba... Strasno.

Ne znam zasto imas taj problem, meni ICS (Slim) radi bar jedno 2x bolje nego GB.

Ni ja nisam imao tih problema. Koristim TiramiSlim već više od mesec dana i ni jednom mi se to nije dogodilo.

Ma kakav crni low storage, sljaka ICS kao blesav. Izmenjao sam ICS romova ali to jos video nisam.

@Moca Dali si probao neku drugu aplikaciju za poruke sa marketa da instaliras?

Meni se desilo kada sam instalirao Chrome, kafa sam ga skinuo - sve je radilo kao treba.
Inače, stavio sam v2 CM10 i lepše izgleda.
Rešenje za lag je da se instalira NStools i za IO podesi deadman

Jel se desava nekome da mu zakuca ekran na CM10, da ne reaguje na touch? Mogu da spustim notificacions recimo ali nista da kliknem na ekranu ili da skrolujem ekrane. Kontam da je do Apex-a nesto.

Ma kakav crni low storage, sljaka ICS kao blesav. Izmenjao sam ICS romova ali to jos video nisam.

Koliko si mb zauzeo sa aplikacijama? Ja kad krenem da vratim aplikacije sa TB prijavi mi low storage na oko 170om mbajtu... Onda flesujem low storage skriptu da bi mogao da restorujem jos od prilike toliko mb... A cim mi se pojavi low storage notification zakuca i TB jer ne moze vise da vraca aplikacije.... Zasu... :-(

Gde me bas sad nadje, danas sam reinstalirao fon, presao na JB... Ali opet imam 359MB zauzeto za aplikacije. Bilo je tu ranije i mnogo vise ali ja to obavestenje nikada nisam video. Zasto ti to ne probas opet da instaliras? Cudno mi je da samo ti imas taj problem, garant nesto nisi uradio kako treba.

Koliko si mb zauzeo sa aplikacijama? Ja kad krenem da vratim aplikacije sa TB prijavi mi low storage na oko 170om mbajtu... Onda flesujem low storage skriptu da bi mogao da restorujem jos od prilike toliko mb... A cim mi se pojavi low storage notification zakuca i TB jer ne moze vise da vraca aplikacije.... Zasu... :-(

Koliko aplikacija sa TB uopste vracas? 50, 100, 200...?

Evo kako je kod mene i nema problema sa prostorom. Vracam sve odjedmom sa TB

screenshot2012-07-20-11-.png

Prilozi

• screenshot2012-07-20-11-.png
    screenshot2012-07-20-11-.png
    247.5 KB · Pregleda: 65
ma nije to taj problem, vec se /datadata napuni i prijavljuje gresku za low space.

Pa mogao je jednostavno izbrisati cache browser-a koji se napuni do neverovatne velicine kako vreme prolazi?
Ili iz sva 3 ako ih ima vise kao ja :d

Koliko aplikacija sa TB uopste vracas? 50, 100, 200...?

Oko 70 aplikacija... Ma kakav crni browser i cache na sveze instaliranom romu?

Da, to je problem sa /datadata folderom kao sto rece Iznogood... Ali ne znam sto se kod mene manifestuje, a kod Stosketa na pr. ne??

Gde me bas sad nadje, danas sam reinstalirao fon, presao na JB... Ali opet imam 359MB zauzeto za aplikacije. Bilo je tu ranije i mnogo vise ali ja to obavestenje nikada nisam video. Zasto ti to ne probas opet da instaliras? Cudno mi je da samo ti imas taj problem, garant nesto nisi uradio kako treba.

Kako ti radi JB? Koje su razlike u odnosu na ICS?

ma nije to taj problem, vec se /datadata napuni i prijavljuje gresku za low space.

Znam ja o cemu se radi...

Oko 70 aplikacija... Ma kakav crni browser i cache na sveze instaliranom romu?

Da, to je problem sa /datadata folderom kao sto rece Iznogood... Ali ne znam sto se kod mene manifestuje, a kod Stosketa na pr. ne??

Meni se doticni problem desio jednom prilikom. Ne secam se koji je ROM bio, a uvek mi je ista procedura i kod instalacije i kod vracanja aplikacija.

Problem sam resio, tako sto sam isti ROM fleshnuo opet.

Mada je moguce da nema problema, jer koristim drugi kernel (ne znam da li ima veze), ali vidim da u init.d imam neku S30datafix skriptu.

Poslednja izmena:
Anderson je napisao(la):
Kako ti radi JB? Koje su razlike u odnosu na ICS?

Jos uvek nije opeglan kako treba ali moze da se koristi za svaki dan bez problema. Ako izuzmemo par bagova u najmanju ruku CM10 sljaka kao ICS. Desi se da pocne da laguje nekada ali do tada sljaka savrseno. 2 puta mu je zakucao touch, 2 puta mi se desilo da mi ekran bude crn ili beo skroz. Osim toga sve sljaka normalno (nisam siguran za tethering, nesto zeza). S obzirom da je ovo alpha jos uvek, sasvim ok radi.
Edit: baterija je odlicna ako nekoga zanima ;)

Poslednja izmena:
Kako si, (ako si), podesio alarm? Vrteo sam se da ga namestim, ringtones i notification sounds sam uspeo. Kad' ne lezi vraze, nema browser - a?! Izgubim strpljenje i restore na CM9 opet. Sacekacu malo da to sve legne, bar da bude beta :). Btw ROM koji sam probao je v4, ne mkel... kako beše, vec od teof... nesto. Al' sam objasnio, svaka mi cast. :p

ciji ste CM10 ste stavili? od pawitp ili DerTeufel1980.

Koji da skinem od ova dva?

i jos jedno pitanje u vezi titanium backup-a. Kada radim restore, moram svaku posebno da instaliram. Jel ne moze sve odjednom?

Poslednja izmena:
Sad sam stavio prvo DerTeufel. Medjutim nemam Toggle u notification baru. Takodje nece da pokaze status baterije u % kada to podesim u opcijama.

Savio sam onda pawitp-ov. Isto nema Toggle. On hoce da prikaze status bat u %

Jel treba nesto posebno da se cekira da bi mi prikazivao Toggle ili to kod mene jednostavno ne funkcionise?

Takodje u settings-ni jedan nece da mi otvori Adwanced

To je jedan od problema koji jos nisu otklonili ocigledno. Isti problem kod mene, nedostaje mi toggle. Necu se sad cimati oko toga, bice novijih verzija uskoro ;)

ok hvala..

jel mozes da mi odgovoris ono za titanium backup?

skinuo sam ovu Titanium Backup Pro 5.4.1.1 + Lucky Patcher v2.0.8.1 ...ali kad idem na restore, mogu samo jednu po jednu da instaliram

Jel ti piše na početnoj strani TB da je free ili pro verzija? Ako je pro onda moraš restore više aplikacija da odradiš preko menu > batch

Interesuje me sta da instaliram drugaru od stock softvera.Malopre je kupio fon na oglasima i u sebi fon ima 2.3.5 jvt.Posto je zakljucan mora da se instalira root pa onda sa marketa onom aplikacijom da se otkljuca.Posto jedno dva meseca ne koristim samsung i9000 galaxy s interesuje me koji fabricki rom da mu instaliram.
Vidim na sammobile da ima vise verzija na primer I9000XWJW6,I9000XWJW5,I9000XXJW4 i drugi.Pa sta bi ste vi preporucili.Ne bih mu za sada instalirao neki kuvani rom dok se malo ne navikne na telefon.Ipak mu je ovo prvi android fon.
Eto ako moze neka vasa preporuka za stock rom.

Nazad
Vrh Dno