Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da li postoji fm radio za CM9? Cuo sam za onaj sprint radio i njegove mesane kritike kako nekima je unistio zvucnik, a nekima normalno radi, pa ne bi tu da experimentisem

Samo spirit radio. Nije mi uništio zvučnik ali mi pozivi ne rade normalno posle korišćenja (ne čuje me sagovornik) te je obavezan restart. Zbog toga sam prestao da ga koristim. Ne znam da li su nešto promenili ali sumnjam.

Na CM9 nema mogucnosti da se iskljuci data protok. Npr. na GB je, kad se zadrzi Pewer dugme, imala opcija da se on iskljuci.
Imam beautiful widget ali u toggle nema vise te opcije.

CM9 definitivno ima power widget ugrađen. Jedino ako ga nema na tvom ROMu, što bi me čudilo
c3fc4175-8176-65dd.jpg

Otkud sad 2.0? Nisam pratio 10 dana i eto.
Sad cekam JB da zavrse, 2 dana su se svadjali pa nista pametno da urade.

Pa kad si se zamlacivao sa curenjem baterije mesec dana, pa ne pratiš sve :p

Juce sam flesovao TiramiSlim final v2.0 i mogu reci da radi besprekorno, sa v1.0 sam imao problema i bio mi je bagovit a ovaj v2.0 stavrno radi brze i gladje i sve radi kako treba. Ja sam odusevljen, najbolji rom koji sam do sada imao u telefonu.

Meni je pre 2 dana pukao sistem kada sam hteo da otvorim excel file koji sam sam sebi poslao (nije zarazen i slicno :)).
Bio sam na Elite RC V1.4.1 GNEXUS STOCK ROM (radio je OK) i nisam mogao ni CWM da pokrenem, bah...
Pretpostavljam da je kernel nesto pobrljavio a nisam se setio tada da flash-nem neki preko Odin-a. Nauk za ubuduce.
Btw, prilika za clean instal i stavim AOSP F1 Galaxy Nexus. Sta znam, fino radi, malo mi nedostaje circle batery ali sta da se radi
ipak je okrenut prema stock verziji.

VladaP85 je napisao(la):
Juce sam flesovao TiramiSlim final v2.0 i mogu reci da radi besprekorno, sa v1.0 sam imao problema i bio mi je bagovit a ovaj v2.0 stavrno radi brze i gladje i sve radi kako treba. Ja sam odusevljen, najbolji rom koji sam do sada imao u telefonu.
Sta ti je bilo bagovito? Ja sam jos uvek na alfa 2 i sljaka sve ko zmaj. Pazi kad nemam nameru za svaku glupost da menjam verzije.

Sta ti je bilo bagovito? Ja sam jos uvek na alfa 2 i sljaka sve ko zmaj. Pazi kad nemam nameru za svaku glupost da menjam verzije.

Ma i meni je beta 1 i RC2 radio savrseno isto, a final v1.0 mi je zivce pokidao, ASSettings mi nije uopste reagovao, nisam mogao nista da promenim, odreaguje tek posle restarta, a posle mi nije radio ni obican settings, nece da mi ukljuci ili iskljuci mobile data ili GPS ili Brightness. I odreaguje posle restarta ali onda nesto drugo ne radi i tako stalno. Jos sam ja mislio da je nesto do mene, jer nisu svi imali problem, pa sam flesovao 100 puta, ali ipak je bilo nesto do roma jer posle full wipe-a instaliram dve aplikacije preko Google play-a i restartujem i on se zabaguje, tj.ne radi neka opcija.
Dok ovaj v2.0 stvarno radi savrseno... Nemam ni jednu zamerku.

Meni je bolji od AOKP.

Kako kome. Probao sam CM9, probao sam Tirami slim i jos uvek sam na njemu. AOKP nisam ali znam da su sve to dobri romovi i sve je stvar ukusa.

Mene je kod TiramiSlim zezao Apex launcher. Jednostavno mi nestane Dock. tj donje ikonice na home screenu.
I na CM9 mi se to desilo samo jednom do sada.

Jel se desilo jos kome tako nesto, ili to samo kod mene nesto zaglupi.

Apex mi radi odlicno na Tirami Slim

I meni isto, koristio sam samo apex od Tiramisu 1.8>1.9>1.9.5>TiramiSlim Beta 1>RC1>RC2>Final v1.0>Final v2.0 radio je bez greske i jako brzo i glatko.

Samo spirit radio. Nije mi uništio zvučnik ali mi pozivi ne rade normalno posle korišćenja (ne čuje me sagovornik) te je obavezan restart. Zbog toga sam prestao da ga koristim. Ne znam da li su nešto promenili ali sumnjam.

Koristio 5 minuta, iskljucio spirit, probao poziv radi sve :)

SVi ti ROMovi i Kerneli su zasnovani na CM9! Ne mogu biti "bolji" nikako! :smoke: Zeljno cekam da se baziraju na JB 4.1 :d

Po cemu to ne mogu da budu bolji? Hoces da kazes da svako ko cacka cm9 upropasti rom?

Jel neko koristi Chrome? Ja ga instalirao sad i lepo mi izgleda i radi, ali ne vidim opciju da mi nestaje adress bar jer kad ostane oduzima dobar deo ekrana pogotovo u landscape modu.

Stavio sam prekjuce CM9,i prezadovoljan sam.Koliko sve bolje radi u odnosu kada sam stavljao neku stariju verziju pre par meseci.Sjajno,nikada se vise necu vracati na ginger!
Samo sam sa jednom stvari nezadovoljan:trajanje baterije.Sisa ko ludo,jedva mi jedan dan izdrzi kada ne cackam telefon nista posebno.Kada ga puno koristim,crkne nakon 12 sati.Moze se to resiti nekako?

Ili manje koristi telefon ili kupi novu bateriju... Ekran je najveći potrošač...

Znaci sta god da radis, ugasi ekran :D Mozes zvati, slusati muziku, i raditi nesto u pozadini sa ugasenim ekranom :D

Imam aopk r40 i ne radi mi viber. Da li neko ima slican problem i resenje?

Ne radi viber ni na jednom ics romu. Postoji rešenje na xda forumu.

Moze link? Hvala unapred.

Ne treba ti link, ja cu da ti objasnim.
Popravili su ga da sljaka na ICS, sada se ne deaktivira ali ne sljaka mikrofon a to resavas tako sto skines sa marketa Buildprop editor. Eedituj build.prop file i svuda gde vidis da pise GT-I9000 (na 4 mesta) zameni i napisi SGH-I9000 i sljakace.
Toliko je jednostavno ;)

Nazad
Vrh Dno