Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

U vecini filmova mi ne radi H/W decoder! Pretpostavljam da nije do Video Player-a, vec software nema podrsku za to! Na gingeru je svaki bio H/W dekodiran! Sad sam na CM9! Ima li resenja ili suti i trpi ako mozes, ako ne mozes ko te *ebe :) :d

Izasao Tiramislim 1.1 RC2 danas, pa koga zanima...

Ma imam MX ali ne radi za sve klipove. No nema veze vjerovatno nema rjesenja. One koje snimim kamerom rade svi...h/w

Posle 2 meseca na ICS-u se vratio na GB (jw5 stock)...pa dal je moguce da GB toliko sakato i lagovito radi u odnosu na custom unofficial ICS??? Neverovatno...ICS leti i zimi! Jedino sto GB brze boot-uje...a baterija je diskutabilna dal je bolja na GB...A vratio sam se na GB cisto za promenu iz dosade...ali izgleda se sutra vracam na CM9 nightly...

Druže probaj DICE player. Mislim da ti je to rešenje . ;)

Probao sam ja i taj DICE player, jeste on pustao neke snimke sa h/w sto MX nije, ali neke snimke uopste nije hteo da pusti, pogotovo 720p, dok je MX to radio bez problema tako da sam se na njega vratio.
Mislim da je to tako na svim romovima koji nisu oficijalni ili nemaju Samsungov rom kao bazu (MIUI, CM, SLIM... I romovi sa tim bazama, sto znaci i svi ICS romovi) I mislim da se tu nista posebno ne moze.

Posle 2 meseca na ICS-u se vratio na GB (jw5 stock)...pa dal je moguce da GB toliko sakato i lagovito radi u odnosu na custom unofficial ICS??? Neverovatno...ICS leti i zimi! Jedino sto GB brze boot-uje...a baterija je diskutabilna dal je bolja na GB...A vratio sam se na GB cisto za promenu iz dosade...ali izgleda se sutra vracam na CM9 nightly...

I ja sam probao isto pre par nedelja i smorih se. Bas je velika razlika.

Ako se na ICS-u ubode dobra kombinacija ROM-a, kernela i modema baterija moze da traje bolje nego na GB.

Ne znam koristim ovaj Amestris V7.3 (GB) koji je odlican, funkcionalan i trajanje baterije je OK.
Nesto bih ponovo probao ICS, samo ne znam da li Tiramisu, CM9 ili neki treci...?

Nikad vise GB, ICS toliko bolje radi da me ni puskom nece naterati nazad.

Ja probao GB, i posle 20 minuta se vratio na ICS. Dok google ne izbaci nexus a da bude top notch hardver neću uzimati drugi android. Fuck it neću se više zeznuti ni sa jednim proizvođačem.

Ja probao GB, i posle 20 minuta se vratio na ICS. Dok google ne izbaci nexus a da bude top notch hardver neću uzimati drugi android. Fuck it neću se više zeznuti ni sa jednim proizvođačem.

Pametno. I ja tako razmisljam, eventualno da bi Nexus mogao doci u obzir od Androida! Kakav SGS2 ili SGS3 ili ovi HTC! Ali jos uvijek ovaj SGS gura sve sto mi treba, tako da mi se ne mijenja! :)
Taman ce pojeftiniti kad budem razmisljao o kupovini za oko godinu dana :)

Druže probaj DICE player. Mislim da ti je to rešenje . ;)

Nije ni to rjesenje! Probao sam ranije taj program, medjutim pokazuje u cosku HW, ali mislim da to nema veze sa tim! I dalje se moze primjetiti losiji kvalitet videa i kao mali lag ko visoko kvalitetnog videa, nego kod stvarnog HW dekodiranja! :)

Poslednja izmena:
Jel ima neko ICS CWM JW4 modem? I koji je ovo shit sa LOW ON SPACE na ICS -u? Gledao sam da ima neka skripta za to,ali ne pomaze na svim romovima?

Rešenje je prebacivanje nekih aplikacija na sd card iz phone storage. Sistemaka particija nije dovoljno velika za veći broj aplikacija > 100

Drugari, ogromna je tema, izvinjavam se :) Samo jedno pitanje na brzinu, jel moguće da se instalira samo baterry mod i/ili toggles na STOCK romu (root odradjen) 2.3.6 kao i da se zameni samsungov lockscreen? Da bude recimo onaj AOSP klasičan.

Evo slika

Prilozi

• SC20120614-091434.png
    SC20120614-091434.png
    470.5 KB · Pregleda: 108
  • SC20120614-092203.png
    SC20120614-092203.png
    54.8 KB · Pregleda: 105
Poslednja izmena:
@Swiper skini widget locker i namesti kako tebi odgovara ;)

Devil3 0.72

Hvala na odgovorima, nego kako ide flesovanje kernela? Preko odina u PDA? Isto kao kod cf-root?

A koji stock 2.3.6 predlažete? Za curu sredjujem telefon, do sada je koristila sgs mini i navikla je na stock izgled, samo bih je dodao par stvari tipa battery mod. Dakle, predlozi?:) Trenutno je na telefonu XXJVU.

Na SGS2 koristim npr STOCK rom (NEAT) i temu od Vertumusa - perfekcija :) Tako nešto bih voleo ako postoji i za i9000.

Poslednja izmena:
Ja koristim stock kernel od cm9. Najbolje mi radi.;) cim sam nesto promjenio u podesavanjima (npr scheduler, guvernor itd) kod semafora ili devila odmah problemi.
Ovako mi barem sve radi ko sat.

Aha, ja sam mislio da je kao kod cf-roota. Da li moram pre toga uraditi wipe ili nesto slicno?

Sta fali cf root, pa mijenjas. Po meni je bolji "manje advanced kernel" bas iz razloga stabilnosti. Cf root je tek toliko promjenjen fabricki kernel da ima admin privilegije, sto je za prosjecnog korisnika extra i sasvim dovoljno.

Ako hoces da menjas , ne moras nista wipeovati...ako prelazis sa cf roota na devil ili semafor.

Poslednja izmena:
Pa mislio sam da promenim zbog bug-a kod wifi-a, citao sam nesto na xda i svima su problemi sa wifi nestali kada su promenili kernel

Pa mislio sam da promenim zbog bug-a kod wifi-a, citao sam nesto na xda i svima su problemi sa wifi nestali kada su promenili kernel

Kako ja nisam nikad imao tih problema sa wifi kao i mnogi drugi. Znaci da nije do roma, kernela... prije bih rekao do nekih podesavanja routera, ap
...

Nazad
Vrh Dno