Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

jel traje baterija na build 16 duze u odnosu na 15??? sa ukljucenim netom ne moze da izdrzi ni dan..

Пробао сам неколико и на крају најбољи испаде најјефтинији. обична "клешта" са сунђерима, не морам да их дирам кад их први пут наместим. Само углавим или узмем фон. величина вакуума за држање телефона је небитна. Једино треба обратити пажњу на део између, тј руку да не шкрипи или вибрира. Ја имам онај са дебелом жицом и када јој направиш две кривине "ѕ" нема да мрдне. Претходно сам имао неки скупљи са зглобовима па су крцкали, онда са металном куглом и зглобом, тај је спадао тј окретао се ка поду итд.

Hvala na odgovoru. Tako cu i i da uradim, da nabavim jedan sa debelom zicom, vidjao sam ih negde ali nisam ni slutio da su tako cvrsti....

Koji vam se modem najbolje pokazao? JVT se koliko znam isporucivao za nas region ali nisam bas prezadovoljan sa njim.

Imam probleme sa mts mobilnim netom na ICS da je to strasno...mnogo lose radi...cas ima konekciju,cas nema,mnogo nestabilno... Na ICS RC 4.2 sam...kako vama radi 3G net na ICS?

Odlično na teamhacksung build 16.

Zakljucak je-prebaciti se na build 16 :D ... Jel prelazak sa RC 4.2 na Teamhacksung nema proceduru? Klasika, flash iz CWM??

Jel Simplicity i dalje najbolji GB ROM za ovo cudo?

Imam problem sa slanjem i primanjem poruka
greška je sledeća
please correct the recipient(s) or they will not receive the message

Au ...ja bih rekao da je MIUI Mintbery dosta bolji ;) ( probao sam i jedan i drugi, jedino ako te ne nervira kozmetika kod MIUI-a )

Hvala za preporuku! Mintberry razvaljuje!!! Kakav ICS,ne vracam se na ICS g**no...imao sam velikih problema sa 3G netom,sada sve besprekorno radi:) samo jos da baterija traje malo vise nego na ICS i bicu prezadovoljan!

Meni je MIUI Mintberry bagovao. Stalno sam imao problema sa nedostatkom rama.

Meni je MIUI Mintberry bagovao. Stalno sam imao problema sa nedostatkom rama.
Ja generalno imam problema sa svakim MIUI-em da posle određenog vremena jednostavno nestane RAM-a. Onda restart i sve bude u redu 6-12 sati i onda ponovo, dok npr. ICS build 16 nisam gasio telefon 15 dana.

Pozdrav svima!

Trenutno sam na Darky v9.5, pa bih nesto novije. Vidim da ima i noviji Darky ROM 10.4.2. Nisam bas pratio desavanja na ROM sceni, pa bih Vas molio da mi preporucite neki pouzdan i brz ROM, koji ne mora biti ICS. Vazna je brzina i stabilnost.

Pitao bih jos u vezi clocka procesora, kojim programom/kernelom se moze menjati?

Par postova gore imaš preporuku za simplicity. Mislim da on koristi semaphore kernel koji je po meni najbolji.

Ok. Znaci Darky otpada? Neko veme je taj bio najbolji. Ako ima jos preporuka kazite.

Ja sam na MIUI Mintberry-u par dana i radi super. Nemam problema sa RAM-om.

Jedina zamerka je repodrukcija muzike, t.j. Radio i Voodoo app se nesto ne slazu, svaki put resetuje podesavanja, sto me nervira.

Sve ostalo mi je kako treba.

Meni je MIUI je radio super ali jedina mana je bila ta sto mi nije prepoznao memorijsku karticu. Mozda ima neka fora ali ja nisam uspeo...

Kartica na MIUI bi trebalo da ne bude kao kod stock romova pod nazivom external_sd već emmc.

Darky nikad nije bio najbolji, već se najviše reklamirao.

Moja preporuka za instalaciju je - CM9 alpha, tj ICS teamhacksung build 16.

Da eksterna kartica ti nije kao na samsung romovima external sd card, nego kada uđeš u neki file manager klikneš strelicu na gore ili root, i nađeš emmc

device-2012-03-06-131404.png

Bilo je diskusije o tome na nekim od strana ovde... Čini mi se da nije baš jednostavno, i meni se izgrebalo.

Zaboravih da pitam, koji kernel koristite za ICS Build 16? Kakav je Semaphore ICS?

Ja koristim semaphore i meni je OK, sviđa mi se zbog bln-a.

Obavezno probajte apex launcher ako koristite ICS, odličan je, a pri tome besplatan (ima bruka opcija).

Poslednja izmena:
@telep koji je to file manager?

Inace sto se tice MIUI-a, kartica na GB je normalno SD Card- External SD Card, dok je kod ICS-a u folderu emmc

@telep koji je to file manager?

Inace sto se tice MIUI-a, kartica na GB je normalno SD Card- External SD Card, dok je kod ICS-a u folderu emmc

I ja koristim Semaphore na build 16 (experimental) zadnjih par dana. Odlicno mi radi za sad mada ne koristim mnogo opcija, najvise sam ga instalirao zbog BLN-a i zbog toga sto mi je default kernel iz nekog razloga srkao bateriju kao blesav.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno