nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 375
jel traje baterija na build 16 duze u odnosu na 15??? sa ukljucenim netom ne moze da izdrzi ni dan..
jel traje baterija na build 16 duze u odnosu na 15??? sa ukljucenim netom ne moze da izdrzi ni dan..
Пробао сам неколико и на крају најбољи испаде најјефтинији. обична "клешта" са сунђерима, не морам да их дирам кад их први пут наместим. Само углавим или узмем фон. величина вакуума за држање телефона је небитна. Једино треба обратити пажњу на део између, тј руку да не шкрипи или вибрира. Ја имам онај са дебелом жицом и када јој направиш две кривине "ѕ" нема да мрдне. Претходно сам имао неки скупљи са зглобовима па су крцкали, онда са металном куглом и зглобом, тај је спадао тј окретао се ка поду итд.
Jel Simplicity i dalje najbolji GB ROM za ovo cudo?
Au ...ja bih rekao da je MIUI Mintbery dosta bolji( probao sam i jedan i drugi, jedino ako te ne nervira kozmetika kod MIUI-a )
Ja generalno imam problema sa svakim MIUI-em da posle određenog vremena jednostavno nestane RAM-a. Onda restart i sve bude u redu 6-12 sati i onda ponovo, dok npr. ICS build 16 nisam gasio telefon 15 dana.Meni je MIUI Mintberry bagovao. Stalno sam imao problema sa nedostatkom rama.
Jel velika akrobacija promeniti onaj ram oko ekrana?
@telep koji je to file manager?
Inace sto se tice MIUI-a, kartica na GB je normalno SD Card- External SD Card, dok je kod ICS-a u folderu emmc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari