Na build-u 15 je bilo sve OK, a kako sam fleshnuo 16-ticu pojavio se problem.
Takodje, danas sam pokusao da posaljem MMS i nije hteo. Probao sam rucno da unesem APN podatke i nista se ne desava.
Ja sredio mms, prosta stvar mada znam da sam to pokušao i ranije ali tada nije radilo (mislim da je bio problem do same mreže, zato sam se i izmučio živ bez potrebe). Sada radi i slanje i prijem bez problema. Ovo se odnosi na ICS build 16.
Nikada nisam ni imao problema sa brojevima iz imenika i nije potrebno ubaciti bilo kakav prefiks tj. dodatni pozivni broj za zemlju.
Da li neko ima problem na build 16, da mu ne prepoznaje kontakte kako treba. T.j. kada me neko zove, ako nemam ukucan broj sa +381 ne izbacuje indetifikaciju.
Takodje jos jedna stvar, da li moze da se sredi slanje MMS-a?
nemam probleme ni sa +381, ni sa kontaktima, isto build 16.
Ja sam mesecima na Miui MB i stvarno je najbolji rom koji sam do sad koristio. Probaj da stavip governor smartassv2 i sheduler noop i leteće još brže
Meni nece, npr fabricka SMS aplikacija ne vidi imana, dok Handcent SMS radi normalno... (p.s. totalni trip)
Kada zovem, normalno izlaze brojevi sa imenima iz imenika (bez obzira da li su sa ili bez prefiksa), ali kada me neko zove, izadje samo broj, ako u imeniku nisu sa prefiksom.
Cekam build 17, pa da vidim...
Gde da podesim scheduler noop? Governor znam da podesim...
Malo sam nov sa MIUI pa mi treba ovakvih saveta
EDIT: Podesio sve sa Voltage Control.Videću kako će da radi.
Ako nećeš da čekaš build 17, možeš da probaš sa eksperimentalnim bildom https://faramir.eriador.org/pawitp/update-cm-9-20120226-galaxysmtd-EXPKANG-signed.zip
Meni radi odlično.
Imao si već NSTools, mislio sam da si ga s njim i overclockovao
Ako nećeš da čekaš build 17, možeš da probaš sa eksperimentalnim bildom https://faramir.eriador.org/pawitp/update-cm-9-20120226-galaxysmtd-EXPKANG-signed.zip
Meni radi odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari