Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

ne, mada sam ja imao problem sa google aps, pa sam morao da pokrecem onaj fixer.

Da li postoji stock 2.3.6 sa srpskim swype? Ako postoji, koji je, a ako ne, da li može da se flešuje samo 2.3.6 PDA, a da mi ostane CSC 2.3.5?
Imam scroll lag u 2.3.5

Imas negde u temi moj swype, a mozes ga naci i negde na search...
A sta ce ti taj CSC?

Imam SGS+ sa stock 2.3.5 Gingerom, sim-lockovan. Mogu li flesovati najnoviji stock 2.3.6 (GER verzija) bez posledica i kako sacuvati srpsku tastaturu (CSC pozeljno)?

Sent from my GT-I9001

jel moze neko da mi kaze na sta se odnose ove oznake?

jel moze 2.5.0 da se koristi i za JVZ i JVU ?

File Type: tar Semaphore_kernel_JVT_1.8.0.tar - [Click for QR Code] (6.74 MB, 40355 views)
File Type: tar Semaphore_kernel_JW1_2.4.0.tar - [Click for QR Code] (7.42 MB, 29020 views)
File Type: tar Semaphore_kernel_JW1_2.4.0bm.tar - [Click for QR Code] (7.42 MB, 15783 views)
File Type: tar Semaphore_kernel_JVU_2.5.0beta.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 11053 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 18761 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0bm.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 6073 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0sc.tar - [Click for QR Code] (7.44 MB, 7532 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0scbm.tar - [Click for QR Code] (7.44 MB, 9579 views)

Imas i za 2.3.6 srpski csc i on nema veze ni sa tastaturom ni sa jezikom. Ako ti je sve na srpskom mozes menjati csc koliko hoces, ostaje sve isto. U najgorem slucaju ces morati manuelno da unosis podesavanja za net u apn

Čekaj, čemu onda služi taj CSC? Flashovao sam stock 2.3.5 koji ima srpski jezik i tastaturu (swype). Probao sam 2.3.6 u kome je pisalo da ima srpski, ali nema. Ono što hoću da uradim je da imam stock 2.3.6 sa srpskim jezikom i swype, samo zato što mi 2.3.5 ima lag.

Vec sam napisao gore. Csc je za mrezu i region a ne jezik. Svi jezici su u PDA. Flesuj rom koji ima srpski, ako ti je toliko bitan, pa ako nema srpski swype ubaci moj i gotovo

Čekaj, čemu onda služi taj CSC? Flashovao sam stock 2.3.5 koji ima srpski jezik i tastaturu (swype). Probao sam 2.3.6 u kome je pisalo da ima srpski, ali nema. Ono što hoću da uradim je da imam stock 2.3.6 sa srpskim jezikom i swype, samo zato što mi 2.3.5 ima lag.

Pogledaj malo bolje da li ima srpski, ja sam se jednom tako zeznuo jer srpski nije bio kod slova s pa sam bezveze flesovao opet dok nisam provalio. Na xxjvu 2.3.6 ima srpski i ja ga koristim

Samo srpski jezik ili i srpski swype?

Pogledaj malo bolje da li ima srpski, ja sam se jednom tako zeznuo jer srpski nije bio kod slova s pa sam bezveze flesovao opet dok nisam provalio. Na xxjvu 2.3.6 ima srpski i ja ga koristim

Poslednja izmena:
Naravno da moze...

2.5.0.tar - standardna verzija sa Voodoo Color-om

2.5.0bm.tar bigmem verzija (vise RAM-a, ali ne radi 720p HD snimanje)

2.5.0sc.tar ovo je standardni, samo umesto Voodoo ima stock boje

2.5.0scbm.tar isto bigmem verzija (vise RAM-a, ali ne radi 720p HD snimanje) sa stock bojama

Preporucujem 2.5.0.tar - standardna verzija sa Voodoo Color-om uz Voodoo app mozes da namestis boje kako zelis..

jel moze neko da mi kaze na sta se odnose ove oznake?

jel moze 2.5.0 da se koristi i za JVZ i JVU ?

File Type: tar Semaphore_kernel_JVT_1.8.0.tar - [Click for QR Code] (6.74 MB, 40355 views)
File Type: tar Semaphore_kernel_JW1_2.4.0.tar - [Click for QR Code] (7.42 MB, 29020 views)
File Type: tar Semaphore_kernel_JW1_2.4.0bm.tar - [Click for QR Code] (7.42 MB, 15783 views)
File Type: tar Semaphore_kernel_JVU_2.5.0beta.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 11053 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 18761 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0bm.tar - [Click for QR Code] (7.45 MB, 6073 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0sc.tar - [Click for QR Code] (7.44 MB, 7532 views)
File Type: tar Semaphore_2.5.0scbm.tar - [Click for QR Code] (7.44 MB, 9579 views)

Pitao me drug da li mora prvo da otkljuca telefon sa mreze pre nego sto flash-uje custom rom ili ne? Ja zaboravio :) ... On ima model gt i5500 pa nzm jel ima razlike izmedju otkljucavanja modela i redosleda, tj. da li moze da flesh-uje custom rom i samim tim da dobije simfree telefon ? Znam da sam ja na gt i9000 prvo otkljucao pa flesh-nuo :) ...

Pa koliko znam prvo fon mora da se rootuje da bi mogao da ga otkljucas.Bar je to bio slucaj kod mene na samsungu i9000 galaxy s.Jer program koji se skida sa marketa i zove se unlock galaxy radi samo ako je fon rootovan.Dakle ja sam prvo flesova fon pa onda stavio root za njega pa tek onda ga otkljucao pomocu programa unlock galaxy.
E sad koji je princip za gt i5500 stvarno ne znam.To ce mozda neko drugi znati da ti kaze.
Pitao me drug da li mora prvo da otkljuca telefon sa mreze pre nego sto flash-uje custom rom ili ne? Ja zaboravio :) ... On ima model gt i5500 pa nzm jel ima razlike izmedju otkljucavanja modela i redosleda, tj. da li moze da flesh-uje custom rom i samim tim da dobije simfree telefon ? Znam da sam ja na gt i9000 prvo otkljucao pa flesh-nuo :) ...

To ce najbolje google da kaze ili da odes na xda ako ima za njega tema i pogleda...

na JVZ sve radi super sem bluetooth-a..tj mogu da posaljem fajl sa kompa na telefon ali kad hocu sa telefona da prebacim,on ne prepoznaje komp

Aj da pitam, sigurno ste probali sve do sada. Koju ICS verziju staviti? Mlatio sam se sa tabom i nisam pratio xda neko vreme pa ne znam dokle su dogurali. Jako mi je bitno da mi otg sljaka. Trenutno sam na 2.3.4 JVQ...

Tnx ;) Tako sam i planirao ali bolje da pitam.

Da li neko ima problem na build 16, da mu ne prepoznaje kontakte kako treba. T.j. kada me neko zove, ako nemam ukucan broj sa +381 ne izbacuje indetifikaciju.

Takodje jos jedna stvar, da li moze da se sredi slanje MMS-a?

Nazad
Vrh Dno