Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ne treba ti lagfix odavno, stavi jvu + cf root ili semaphore kernel.

ja bih ti jako preporucio simplicity 2.2.1 v2 ...jer imao sam i stock JVU koji se restartovao sam od sebe, pa stok JVU + semaphore kernel ( koji je radio solidno), pa deodexed JVU ( ali nije bio sa semaphore-om, vec sa nekim drugim...nemam pojma) ....ali kad sam stavio simplicity, progledao sam...bolji je za klasu od svih prehodnih GB. Sa ICS-om se nisam igrao, tako da za to ne znam.

da li JVZ ima problama sa restartovanjem kao i JVU (njega trenutno imam i redovno se restartuje) pa planiram da ga menjam ?

Moraš sam da probaš da bi utvrdio tako nešto. Milion telefona - milion instaliranih programa - milion različitih problema. Meni se nikad nije restartovao ni JVU, ni JVZ.

Meni se telefon nikad nije restartovao sam od sebe. Ako se i desi 99% je bilo do 3D (craploft) igara koje često po izlasku umeju da zapucaju telefon (mada je ovo bilo pre, sada nisam probao jer ne igram takve igrice).

meni se samo jvu (stock) restartovao sam od sebe.sa ostalim nikad nikakvih problema nisam imao.

ni meni se nikad nije resetovo sam od sebe . ali se zabode sam od sbe pa ja moram da ga rr =]

meni se desava kada lose uradim OC/UC podesavanja. narocito sa Galaxian kernelom...

kod mene JVZ radi preko 2 mesec bez problema, nikakvog stucanja i zapucavanja nema, o restartovanju nema ni govora.

Ne verujem da jedan pokriva, mislim da najmanje treba tri... Mada najbolje da ti odgovori neko ko malo bolje zna ili se susreo sa problemom...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

imam jedan cudan problem sa fonom. Nakacim se na wifi net radi 2 min savrseno i onda nista.. nema protoka a ja i dalje konektovan i pokazuje full signal.
do sad nikakv problem nisam imao sa fonom. i ovo me bas nervira.

Ima li neko ideju neku ?

imam jedan cudan problem sa fonom. Nakacim se na wifi net radi 2 min savrseno i onda nista.. nema protoka a ja i dalje konektovan i pokazuje full signal.
do sad nikakv problem nisam imao sa fonom. i ovo me bas nervira.

Ima li neko ideju neku ?

@RanGo kada instaliras iz cwm-a, samo posle flesuj Semaphore kernel, mnogo ce ti bolje i stabilnije raditi.

resih problem. Ruter podivljao delio iste ip adrese svim uredjajima =]

Hocu da stavim Gb posto sam do sada imao FroYo. Skinuo sam I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA jel to ok?
Gde ima okaceno uputstvo kako to odraditi? Radio sam jednom pre godinu dana i to sve citajuci uputstvo koje nemam vise i sve sam zaboravio. Kada sam odradio sve nove kontakte koje sam snimao snimao mi na fon tako da ih nemam na guglu e sad bih i te nove da prebacim tamo da ih imam za ubuduce ali ne znam kako. U opcijama nema nista vezano za to pa kontam da ima neka druga varijanta. Ako moze pomoc veceras posto cu da gledam Superbowl pa taman imam vremena da sve uradim kako treba :)
Imam jednu kupljenu aplikaciju sta se desava sa njom ksd ubacimm gb?

ovde imas tutorijal koji je @j sasa postavio ranije
http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2604074&viewfull=1#post2604074

ili mozes ovde da pogledas
http://phanse.wordpress.com/2012/01...-xxjvu-official-on-samsung-galaxy-s-gt-i9000/

samo prati uputstva i nema problema

za kontakte
kad udjes u Contacts ides na Meni pa export/import , trebalo bi da dobijes fajl .vcf koga posle ubacis na google contacts. Kad se budes logovao na google preko telefona uradice ti se sinhronizacija kontakata i to je to.

Poslednja izmena:
Kad doem na export import imam jedino da exportujem na SIM karticu nemam opciju da pravim vfc.
Za ova dva linka hvala puno!

trabalo bi da tu ima opcija "send namecard via" ili tako nesto, pa tu cekiras sve kontakte i posaljes ih sebi na mail ili preko bluetootha na komp i dobices .vcf fajl sa svim kontaktima

Dokle se stiglo sa ICS za SGS? Jel ima neki pristojan build koji moze da bude operativan 24/7 ? ...ili da se i dalje drzim GB-a?

Ima, ja sam već jače od mesec dana na ics. Koristim TeamHacksung, ali imaš još par, pročešljaj po xda. Malo samo smara što ne rade svi programi kao na GB, ali sve ima alternative. MX player za video, Mort player za muziku. Internet radi, wifi, gps...

Kakav je Team ICSSGS RC 4.1?
Koristio sam ga do verzije rc3 i nije mi se sviđao.
Posle par dana je znao tako usporiti da sam klikom na kontakt čekao po 3,4 sekunde da mi iskoče brojevi.
Prešao sam na CyanogenMod9 aplha0 i do sada nisam primetio nikakva usporenja.

Ima, ja sam već jače od mesec dana na ics. Koristim TeamHacksung, ali imaš još par, pročešljaj po xda. Malo samo smara što ne rade svi programi kao na GB, ali sve ima alternative. MX player za video, Mort player za muziku. Internet radi, wifi, gps...
Još nisam našao na program koji ne radi. Jedino ga često nema u android marketu, pa se snalazim na drugim mestima tipa blapkmarket.com.

Poslednja izmena:
Radi ICSSGS RC4.1 fino, zadovoljan sam... Nisam naišao na neki konkretan problem koji iritira.

Btw, jel zna neko kako se instalira ona CyanogenMod 9 music aplikacija?

Nazad
Vrh Dno