DarkoPhantom
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.10.2010
- Poena
- 170
LG Memo aplikacija:
Nije mi jasno,zasto toliko cackanje oko softvera ovog telefona kad svaki drugi osim fabrickog ima neki bag? A i rizikujete da pokvarite tel. Telefon je dobar i sa gb. Cela tema od 10 000 postova svela se na cackanje oko softvera![]()
Ovo i jeste "čačkajuća" tema, a to da je fabrički najbolji daleko je od istine. Ovo je ipak android os, ili ga imaš jer voliš slobodu u modifikovanju, ili i ne znaš šta imaš u rukama i koristiš ga kao neku nokiu od pre hrista.
Teamhaksung, tu sam ga malo bio dopunio zato što sam rebutovao par puta a to ume da potroši baterije. Nije kao na GB ali je OK.To je odlično. Nije ti bio uključen WiFi? Btw. je l' to hacksungov build?
Na ICS-u radi MIUI Compass. Uz dosta treskanja, drndanja, pravljenja osmica, prvi kompas koji mi je proradio kako treba i ispravno pokazuje strane sveta.
Ubacio novi Music.apk u system,podesio dozvole, restartovao u recovery, wipe dalvik, restart i zbogom ics. Nestao recovery, adb ne radi. Prosto sah-mat
Sada sam na jvu posle dugo vremena.Smor.:banghead:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nestade mi top paid kategorija sa marketa, jesam li jedini? Novi market je u pitanju.
Gledaj sad ove gremline. Jer ja to vozim windows na sgs?. Pogledajte screenshot dole levo. SAFE MODE?! Nesto tek nakon restarta. JVU + cf-root. What the hell is that ?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nikako wipe dalvik na ICS, bootloop i fuck up zagarantovano.
Није само top paid него све са ценом. Маркет енаблер решава проблем за рутоване телефоне. Не могу да верујем да нас тако третирају, па јел им наше паре смрде!?
Nije, nije, mogu da nadjem plaćene aplikacije kroz search. Ranije uopšte nisam ni koristio market enabler, većinu sam video na marketu bez problema. Sad je cela kategorija nestala i ne pomaže enabler.
A šta je to Screen flicker while turning off, jel ti se to dešava? Ako je onako zeleno kao što je pre bilo da ne stavljam jer me to užasno nervira.
Hello Nemanja,
Thank you so much for your patience while our team was investigating the issue about accessing paid apps in your country, Serbia. A new fix has been rolled out that should allow you to purchase, download and install paid apps now. Please feel free to purchase apps in Android Market and let me know if you are successful.
Hope to hear good news from you soon,
Meg The Android Market Team
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari