Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da galaxy devices, pa onda u listi detaljnije koji su to galaxy devices.

In addition, other ICS-upgradable GALAXY devices include GALAXY S II LTE, GALAXY R, GALAXY Tab 10.1, GALAXY Tab 8.9, GALAXY Tab 7.7 and GALAXY Tab 7.0 Plus.

Poslednja izmena:
koji su to smradovi... Uf. Ponekad je bolje ne citati vesti. Samo se iznerviram...

Bilo je negde da će ih google usloviti da moraju da izbacuju update-e za svaki telefon barem 18 meseci. Gledajte to sa vedrije strane, praktično smo prvi u svetu imali funkcionalan ics posle galaxy nexus-a :)

Jeste kao 18 meseci, samo sto je taj vremenski period podlozan bezobrazluku proizvodjaca. Ja prvo ne racunam 18 meseci od izlaska telefona sa 2.1 nego tek od 2.2 posto je on i trebao da izadje sa 2.2. Naravno tih 18 meseci istice uskoro, posto su najavlili za sgs2 tek u aprilu sgs izlazi iz tog okvira od 18 meseci, bezobrazluk.
Neće mene privući nešto posebno ka Apple-u nego će me od Androida oterati bezobrazluk android proizvoďjača, znači sgs je kao flagship model ostao na GB kao i telefoni od 150 eura, pa lepo više neću kupovati flagship modele.

Poslednja izmena:
E ljudi imam jedno pitanje. Drugu na galaksiji nudi update pda i phone jvq rom preko samsung kies softvera. Zanima ga da li da odradi update i da li moze nesto da se shebe?

Telefon ima JVQ na sebi i nece da uradi Factory reset, tj nece da uradi wipe... A potrebno mi je jer sam kupio durgi telefon i hocu na drugom da koristim svoj google nalog... U cemu je problem i ima li resenja?

fleshuj stock JVQ?

sta sad,ja sam uskoro planirao da kupim ovaj fon ali me malo razocarao ics ??? Ima li neka alternativa ili je ovo i dalje best buy?

Idite na fb samsunga i napišite im šta mislite o update-u možda se predomisle, ja sam im ostavio jedan lep fuck you

Ala su nabacili hejt na sebe *****nim odlukama, ovi sa bada foruma samo pisu peticije, prete im i j mater :d
Uvek sam mislio da su svi ti kosooki najodgovorniji ljudi na svetu, izgleda da su samo japanci kul likovi :D

Pa pazi oni su sada u poziciji kao npr. Nokia pre 5 godina, kako će da rade zavisi i kako će da prođu, mene su kao kupca sigurno izgubili.

I moja logika je takva ali sve zavisi.. LG telefone ne volim jer nisu kompletni po mom misljenju.. htc je poboljsao kamere i zvuk pa mi je to neka alternativa. SE nesto kilavi a i SE i Android nisu u nekoj simbiozi :d
Skoro nisam nabacio hejt prema nekom brendu kao sada prema Samsungu. Inace slabo kupujem njihove proizvode jer su uglavnom precenjeni [poslednje 2 godine su imali odlican odnos cena/kvalitet samo u ovom delu IT].

Ajde da razumem za ostale galaksije ali GS I da ne dobije ICS.. pa to znaci da da SGS II, takva masincina, nece dobiti neki tamo hot dog milkshake :d Android.
Ispada da treba pucati po 400e i sto pre prodati i stekati za novi model.

Sada sam procitao da nece biti update zato sto nema dovoljno rama i roma, kakvi su to lazovi. Za rom lazu osim ako ne ubacuju i badu zajedno sa androidom, a za ram neka optimizuju malo, ili neka nadju nacin da koriste svih 512 mb rama za koliko se reklamirao da ima.
Tipicno za android proizvodjace reci da hardver nije dovoljno dobar za update i onda mesec dana kasnije izbaci identican telefon sa update-om. :mad::mad:

Poslednja izmena:
A secas se one podele 384Mb+128Mb za gpu.. kao i kod Wave-a. Ali svejedno, njacu bezveze, kao da je GB nego djubre i zastarela verzija, ispade da je dzindzer neki symbian u odnosu na ics. Debelo lazu.

***, to ti je danas biznis, u prevodu ko te ****, ali ja se vodim onom, fool me once , shame on you , fool me twice , shame on me. Kod mene neće biti više androida. Dve generacije same old shit.

jako razocaravajuce ovo sa updatom... stvarno se osecam prevarenim... imam telefon manje od go dana za koji sam dao 400 e i nemam vise support od proizvodjaca ...

Stvarno strasno. A u podsvesti sam imao ideju da uzmem SGS I u aprilu, ako me smori ovo sa badom. Sad ce i cene polovnih da odu jos dole. A sta, 3gs moze da radi na ios 5-ici a SGS I ne moze na ics? Uopste su poceli da me nerviraju jos od predstavljanja SGS II i bade 2.0 u Barseloni.. Nekako sam stekao utisak da su opasno jevrejska kompanija. Nema veze sa ovim ali kada sam slusao stavove i recenice onog smaraca sto engleski govori kao princ karadjordjevic srpski :d, digla mi se kosa na glavi.

Taman sam bio spremio lovu za dva sgs2, ali neka pa da me za jellybean ili kako će se već zvati sledeći android isto ovako *****avaju.

Mene i ne pogađa toliko, nikakav fejl nisam imao sa cyanogenom, a momci sa XDA će napraviti neki dobar rom sigurno... Isto kao što su mi ovi iz HTC-a uvalili kobaju da Tattoo neće dobijati ništa posle androida 1.6, pa sam ja posle furao na njemu onaj nFinity koji je završio sa android verzijom 2.3.7...

EDIT: ali da su ispali jevreji, jesu...

Poslednja izmena:
Jesam ti ono ja preporucio sgs I kao fon za buducnost, pre jedno mesec dana? :D :D

Aham... Ali se ja ni jednog trenutka nisam pokajao što sam ga uzeo, a i realno me fabrički softver baš i ne zanima... Jedino mi je bedak što mi GTA III secka...

:D shit happens :D
Kako bre secka.. mozda je neoptimizovan..

Veseliburek kolko ti drzi baterija sa cyanogenom?

Aham... Ali se ja ni jednog trenutka nisam pokajao što sam ga uzeo, a i realno me fabrički softver baš i ne zanima... Jedino mi je bedak što mi GTA III secka...

GTA 3 secka zato što je u početku trebalo da radi samo na dual core telefonima, a pošto je sgs jedan jedini sa takvim hardverom, verovatno će u nekoj sledećoj verziji dodatno optimizovati da radi bolje.

Nazad
Vrh Dno