Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ma nisu te cene, nazovi te radnje pa ces videti.

VErovao ili ne jesu,ja sam pre 5 dana zivkao skroo sve radnje sa spiska i vecina ili niej imala na stanju ili je povecala cenu,i nigde nisma nasao ispod 385e nov. Zato sam posle resio da lepo uzmem kod mene ovde za 340e i cao.

@skakac 33 ti ako hoces,ne mroas nuzno uzeti gaalxy s,imas i sl model koji je jeftiniji imas i R(doduse isti sgs2,sa slcd ekranom) a uvek mozes i polovan da juris ako nisi gadljiv na to.

'ladno je neko dao 340e za nov Galaxy S sada, strašno.

Potvrdjujem da je novi JVZ sa semaphore kernelom odlican! Nema vise fc-ova, mnogo brze i stabilnije radi, nista ne zabada, prosto leti, da ne spominjem browser gde je ogromna razlika u odnosu na predhodne romove. @telep i @daxyco hvala puno na preporuci i pomoci, brzi i stabilniji rom od ovoga nisam imao! :)

Podesite u semaphore aplikaciji low memory killer na 32 ili 48 onda je još bolje, tek sada posle cf kernela vidim koliko je ovo dobro što ima da se podesi, cf ubija sve aplikacije u pozadini, napokon mi više ne gasi operu u pozadini.

Poslednja izmena:
Zato što za 30e više može da se uzme Galaxy S II sa 2 godine garancije.

Galaxy S ne vredi više od 240e nov, debelo si ga preplatio...

Mislis? kao prvo novi galaxy s II ima najjeftinije za 440e,nov u smislu polovnog prkeo ugvoora od nekoga ne racunam uopste ;). Kao drugo,imam i ja 2 godine garancije na moj,sa svom mogucom opremom. Tako da ti tvoji argumenti i ne vrede mnogo ;) Veliki pozdrav za tebe

Ja sam pre 2 meseca uzeo SGS2 za 400 eura star 16 dana 2god garancija telenor.

Sad ima i za 380, 390, da se nadje.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Poslednja izmena:
Recite vi meni gde ima najjeftinije da se uzme nov galaxy s sa svim tim uslovima :D

Razumem te u potpunosti, imao sam slican slucaj gde sam hteo da kupim telefon za poslovnog partnera. Naravno da necu da dam telefon koji je pod ugovorom na drugo lice.

Ljudi, greškom sam obrisao sve slike iz galerije, jel mogu nekako da ih vratim? :(

Verovatno da, ali je bitno da ništa ne upisuješ u memoriju, tako da dok ti neko ne preporuči program, isključi telefon.

Imao sam sličan problem i probao mnogo programčića. Najozbiljniji je Active Undelete.

Ljudi, greškom sam obrisao sve slike iz galerije, jel mogu nekako da ih vratim? :(

Nisam imao tih problema pa neznam odgovor, ali nije mi jasno zasto ljudi ne koriste prednosti google-a i android-a kad ih vec koriste. Da ne ispadne da se pravim pametan, kod mene su sve slike i video klipovi od zadnjih 10 godina na picasa. Uvek imam pristup (mobilni, racunar) i ne mogu da nestanu

Sta mislite o ovom romu?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155776
Deluje fino na papiru.
Pre neki dan sam stavio ovaj i telefon dosta laguje a ni baterija se ne pokazuje nesto dobro. :S
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136449

Citiraću i samog sebe na prošloj stranici :)
Stavio sam S.U.R.F.A.C.E rom, JW1, lagfix, semaphore kernel i super radi.
1GHz - Quadrant score - 2872
http://usnimi.me/slike/shot000005.png
1.2GHz - Quadrant score - 3367
http://usnimi.me/slike/shot000009.png
Radi odlično :)

Moze li neko da mi kaze kakav je zvuk na ovom fonu,mozda cu da ga pazarim :)

Imao sam sličan problem i probao mnogo programčića. Najozbiljniji je Active Undelete.

Nažalost, prvo sam probao Recuva. Active Undelete je vratio većinu.

Nisam imao tih problema pa neznam odgovor, ali nije mi jasno zasto ljudi ne koriste prednosti google-a i android-a kad ih vec koriste. Da ne ispadne da se pravim pametan, kod mene su sve slike i video klipovi od zadnjih 10 godina na picasa. Uvek imam pristup (mobilni, racunar) i ne mogu da nestanu

Pa imam ja bekap, ali kako to obično biva, ovaj put nije rađen skoro.

Evo i ja da se javim posle dosta vremena korišćenja Miui ROMa,
vidim da su se neke stvari izmenile,
rešio sam da promenim malo ROM,
pa kad skidam fabrički sa onog sajta sammobile daje mi samo jedan fajl,
šta se u međuvremenu dešavalo sa onim CSCovima i Modemima i Pitovima?

Jel ima neko link gde oni mogu da se skinu,
mislim svi fajlovi koji trebaju za neki od poslednjih stock romova koji valja?

Zadnji stock koji imam na kompu je jvp, i sa njim sve što ide uz njega.

www.sammobile.com poslednji je XWJW1 ali mu fale modem i csc, pa skini prethodni XWJVZ.

ICS build 10 (budući CM9) je odličan, sve radi mnogo brže i osposobili su i video recording (štuca). Neću se uskoro vraćati na stock.

Nazad
Vrh Dno