Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Menjao sam ih ručno, evo fajlovi pa ako neko hoće neka kopira, znači ovo su izmenjeni fajlovi od tornado green teme za deodexed stock jvt rom (verujem da onaj koji kopira zna koja je tema u pitanju)

device-2011-10-18-162855.png
device-2011-10-18-162904.png
device-2011-10-18-162915.png

http://www.multiupload.com/0SWKL2RQLF

Da li ce Galaxy S dobiti ICS?
Kolika je uopste hardverska zahtevnost istog, koji procesor i RAM fon mora da ima da bi se u njega ubacio Android 4.0?

Pa kažu da će Nexus dobiti ICS, tako da očekujem i za SGS...

U najgorem slučaju dobićemo CM8. Sumnjam da će Samsung da nas obraduje, ali sve je moguće.

Tačnije CM9, pošto će najverovatnije preskočiti broj 8 (trebalo je da bude rezwrvisan za honeycomb ali google nije objavio source).

Uf imam jedan cudan problem koji se javljao i na MIUIu dok sam bio i sad na stock JVPu.
Kada snimam klip javlja se neko sustanje i uopste ne snima zvuk ve se samo to cuje.
Evo sad sam napravio test snimak u sobi za kompom.
Nikakvih zvukova u sobi nije bilo a sustanje se i dalje cuje. :S
Da li je neko naleteo na takav problem do sada i koje bi resenje moglo da bude za to?
[YOUTUBE]geecB2ZEvvI[/YOUTUBE]

EDIT:
Da ne bi doslo do gubitka kose pri gledanju klipa utisajte ton na zvucnicima :)

Poslednja izmena:
opet ja smaram... pre nekoliko dana sam flashovao darky i sve je normalno radilo... jutros odradim restart telefona (po prvi put) i nece da se ukljuci.. stoji onaj pocetni deo galaxy s gt-i9000 powered by darkcore....
posto sam u telefonu imao rom odradim wipe flashujem rom, sve prodje OK, ali i dalje nece da pokrene nista...
odradio sam wipe pa flash par puta ali uvek isto....

Ništa, uđi u download mod i flešuj iz odina neki stock rom za početak, ko zna šta se zeznulo.

Imam čudan problem, do juče sam koristio cm7, počeo da sisa bateriju i predjem na jvt. Sve ok, ali nije imao apn. Skinem Serbia apn ili kako već i instaliram podešavanja, i sad mi radi tt, maps, b92... Ne radi browser, blic... Nemam pristup kompu narednih par dana, molio bih ovde za pomoć.

Da, pre 2 dana radilo sve super.

napravi ovakav i radice

Name: MTS internet
APN: gprsinternet
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: mts
Password: 064
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 220
MNC: 03
Authentication: CHAP (ili Normal (PAP))
APN type: default (ili Internet)

Svaka čast, radi. Stvarno nemam reči, alal ti vera. Javi se nekad za piće :) da se zahvalim uživo.

Nema veze, meni pomoglo.

da, Sale... kada si do Spanije, svrati coveku na pice :p

e svaka ti cast :) Ladno nisam provalio. Mozda covek hoce i kartu da plati, sta znas :)

Ma neee, nisam apdejtovao profil, vratio sam se, za sad :)

Najbolji stock rom i kombinacija sa neki kernelom i rootom? Sve preko Odina radim, pretpostavljam?

I?
Jel zna neko zbog cega se pojavljuje sustanje pri snimanju?
Nervira me uzasno a pojma nemam da je do androida ili samog telefona.:/

Izgleda da mi je crkao USB priključak na telefonu. Ne mogu da ga punim ni preko računara ni na punjaču. Jel se dešavalo nekome?

Evo sad neće ni da se ugasi. Idem na power off a on se restartuje

Šta li može da bude?

I?
Jel zna neko zbog cega se pojavljuje sustanje pri snimanju?
Nervira me uzasno a pojma nemam da je do androida ili samog telefona.:/

Ako si flešovao stock rom onda je do telefona. :-(

Javlja mi se force close phone.apk kada razgovaram preko BT -a u kolima.... jel se desava jos nekom? Stock JVT...

Nazad
Vrh Dno