Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Desava se mnogima, imaš na XDA neki fix, ne znam da li radi.

Evo koliko meni izdrži baterija kada baš baš baš baš koristim telefon, može neko bolje? :d

sc20111023-010341.png
sc20111023-010326.png
sc20111023-010332.png

Jel sada bolje, razlika između dve lokacije je 150-200 metara, možda je do kuće koja je od betona.
device-2011-10-23-103234.png
device-2011-10-23-103509.png

P.S kako se vama vide potpisi u tapatalku?

Poslednja izmena:
meni je nestao kada sam ga slucajno obrisao...

Jel sada bolje, razlika između dve lokacije je 150-200 metara, možda je do kuće koja je od betona.
device-2011-10-23-103234.png
device-2011-10-23-103509.png

P.S kako se vama vide potpisi u tapatalku?

Neznam, vidis kako je kod mene isto u betonu. Ujednaceno je, samo sto je zuto a trebalo bi zeleno skroz

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Prilozi

• uploadfromtaptalk1319359830184.png
    uploadfromtaptalk1319359830184.png
    32 KB · Pregleda: 92
Baš ću danas kada odem prebaciti na 2G pa ću videti da li ima razlike, i ovako tamo koristim wifi.

well this keeps Galaxy S II users happy on the safe side as they will surely get this Update, The info for the Other GT-I9XXX family is not clear yet.
mozda ne official, ali se nadam custom resenjima

Meni se (stock JVT + CF-Root) desilo jutros da alarm nije zvonio, fon ne reaguje ni na jedno dugme, pa sam pomislio da se baterija ispraznila. Priključio punjač, ne reaguje. Držao par sekundi power taster i telefon se isključio i onda se tek videla baterija na sred ekrana i bila je negde na 50%. Telefon sam nakon toga uključio i normalno je nastavio da radi. Zaboravio sam da isključim bluetooth preko noći, pa sumnjam da je možda to izazvalo problem jer mi se ovako nešto nikada ranije nije desilo, a BT mi je 99% vremena off inače.

Poslednja izmena:
Jel portovan wifi direct? Pričali su da treba da dobije i galaxy s tu opciju.

Trazio je Pittsburgh a i za ostale kome treba JVP (2.3.4)

Skini ovo
http://hotfile.com/dl/120782210/8ac6b60/XXJVP.rar.html
pass samfirmware.com

i ovo
http://www.megaupload.com/?d=A3TTLYNJ

1. napuni bateriju do 100%
2. Instaliraj Kies zbog drajvera pa ga ugasi
3. U windows procesima ugasi procese Kies (ima ih 2)
4. Pokreni ovaj drugi sto si skinuo (Odin) ali kao Run as administrator
5 U PIT stavljas fajl iz prvog skidanja s1_odin_20100512.pit
6 U PDA ----------II-------------------------- CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.md5
7 U PHONE -----------II ------------------- MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5
8 U CSC ----------- II ------------------- GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5
9 OBAVEZNO STIKLIRAJ RE-PARTITION a tu ti je i slika kako treba da izgleda u Odin folderu
10 Pokreni tel u download mode
11 Ubodi kabal i sacekaj da ga Odin prepozna (pojavice se zuti pravougaonik u gornjem levom uglu gde pise ID:COM)
12 klikni na start
13 kad se restartuje imas 2.3.4 (ne diras nista dok se telefon ne pokrene skroz)

Za root:
1 Isto pokreni Odin onako kao gore
2 stavi ovaj root sto sam ti poslao u PDA
3 NE STIKLIRAJ RE-PARTITION (ostaje stiklirano Auto reboot i F.reset time)
4 Pokreni tel u download mode i ubodi kabal (isto kao i gore)
5 klikni na start

Sad ti je i rutovan

Jos uradi Factory reset

U prvom fajlu je folder Odin3-v1.85. NJega nemoj da koristis. Zato sam i postavio drugi fajl Odin v1.3

Pretpostavljam da ovim postpukom stavljam i JVT? Nije mi potreban nikakav Wipe ili bilo sta drugo? Da koristim Titanium backup za cuvanje apliakcija?
Kada sam raspakovao Firmware, imam dva CSC fajla, identicnog imena samo jedan u nazivu ima i HOME. Sta da radim u ovoj situaciji?

Poslednja izmena:
DIskonektuje se malo malo, al onda ima problem da se nakaci na kucni wireless... Znaci kad jednomg izgubi vezu on nadje moj Wifi, ali bise Obtaning IP adrress i to je to...

Ubacio sam 2.3.5 jvt i root za njega ali mi stalno pucaju neke aplikacije.Znam da ima fix za force close i skinuo sam ga ali ne znam kako se instalira pa da pitam?Da li preko odin-a?Ako je preko odina gde se tacno stavlja ovaj file?Da li mozda ide u pda?Ili se ubacuje iz recovery moda?Ako moze pomoc.

Pogledaj poslednjih 10-15 strana, bilo je reci o tome.

Ovo je ekstra, uvek me je zanimalo zašto su izbacili data iz status bara, sada mogu da imam sve što mi treba.

Nazad
Vrh Dno