Pa to sam ja napisao, ali je u pitanju nightly build, u međuvremenu je izašla final verzija pa ne znam da li ima nekih novina po pitanju kamere...
Da li je moguce flesovati stock ROM (koji sadrzi pda, csc i phone fajlove) iz CWM-moda da li neko zna ? Ili je ovaj recovery mod samo za custom romove a odin za stock ?
Da li je moguce flesovati stock ROM (koji sadrzi pda, csc i phone fajlove) iz CWM-moda da li neko zna ? Ili je ovaj recovery mod samo za custom romove a odin za stock ?
Flešovao JVT + CF Root (zbog CWMa) + PerkaMOD za JVT
Sve radi, baterija traje čini mi se duplo duže nego na CM7, ali je spor. Ne znam u čemu je problem, ali meni je bukvalno svaki ROM koji sam flešovao spor. Ili je možda spor telefon.
Trebalo je da ga menjam za SGS2 kad sam imao priliku povoljno. :wall:
Treba da flešuješ fix za phone force close, nebitno je koji flešuješ svi procureli romovi posle jvp imaju taj problem.
Treba da flešuješ fix za phone force close, nebitno je koji flešuješ svi procureli romovi posle jvp imaju taj problem.
Ni ja nemam problema za sada, samo na jednom mi se dešavalo ali ne sećam se koji je bio.Nemam ja na JVT. Pu-pu da zlo ne cuje.![]()
Moze i brze... Ali potrebno je pre toga da predjes u pobednicki tabor, da proslavimo titulu, i onda cu ti reci sta da ubacis![]()
Nemam ja na JVT. Pu-pu da zlo ne cuje.![]()
Sve sljaka savrseno osim sto se desava da kad otkljucam fon stoji crn ekran, ne pojavljuju se ikonice. Mozda je do lounchera ali ako kliknes na mesto gde se ikonica nalazi ili okrenes fon odmah se pojavljuje slika. Videcu jos dali ce vremenom biti usporavanja ali generalno sam zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari