Kako stoje stvari sa kamerom i baterijom? Mislim znam da je baterija dosta bolje traje nego ranije ali cini mi se ne bas toliko dobro kao na stock-u? A i kamera nije radila kao na stock-u.
Baš čudno. Recovery radi po install skripti i nema teorije da se zezne bootloader bez obzira kako i odakle ga pokreneš. Ono što je tačno jeste da se dešava sa nekim recovery-jem(zavisi od kernela i custom roma-a) da uđe u bootloop nakon formatizovanja mtd particija. Ja to rešavam tako što držim sva tri dugmeta dok se tel ne resetuje a zatim pustim power i držim preostala dva dok ne uđe u plavi recovery. Nakon toga ponovo primenim update sa kartice.
Inače kamera u hd video režimu na 30 framova hoće da zaglavi kada se snimaju brze stvari i kada se prelazi sa mnogo svetlih na tamne premete (ala sam ga objasnio)
Baterija na CM-u traje duže nego na JVT-u u mom slučaju.
JIG napravljen, ubacen u download mode, spojen na Odin, ubacio Ramad-ov deodexed sa 3 file-a krenuo i ceka vec 10 minuta na
ovom ekranu.![]()
Da cekam jos ili sta?
Udara mi FC na pola stvari, izmedju ostalog i za ADW EX launcher. U CWM ne mogu vise da udjem. Vidim samo notification bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari