Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Tnx, tako sam i mislio ;)
BTW, telefon mi je toliko usporio ova dva dana da ne mogu da ga prepoznam. Ne radim danas tako da moram da ga reinstaliram.

+1 trenutno sam na galnet-u, dosta dobro radi. Mozda miui.us.

eee, nesto sam uprskao izgleda... skinuo sam neki miui.us (to je naziv zip-a) odradio wipe flashovao miui, uglavnom sve ok proteklo.. medjutim hteo sam da se vratim na darkys odradim wipe i posle toga kad hocu da flashujem darkys izbacuje mi instalation aborted... pokusam da flashujem opet miui medjutim opet instalation aborted... moze li neko da pomogne sta da radim?

mislim da sa sje*ao fon.. posle flesa dosta dugo je stojalo galaxy s cyanogen mod.. izvadim bateriju ali sad ne mogu ni u recovery da udjem.. brick???

Sta ti sve probao za pola sata? A u download? Jel si radio wipe posle darkija

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

odradio wipe pa onda darky.. flashovan je darky (dosta je sporije islo flesovanje nego inace) i nakon toga sa ekrana nije mrdalo cyanogenmod...

mozes li u download? Izvadi bateriju na 2min pa probaj u recovery i download. Ako nece ostaje ti samo jig

onda flesuj neki stock koji ima sve odvojeno (pda, phone, csc, pit) i stikliraj re-partition

hvala na odgovorima, ali sam uspeo da udjem u recovery...pojma nemam sta mu je :)
sad flasujem darky i ne diram ga.

uspeo sam da flashujem rom, ali miui.. u memoriji sam imao darky i neki f1 s2 rom..ni jedan nije hteo da pokrene.. na kraju probam miui kad iznenadjenje :)
ono sto sam primetio je da se recovery promenio. pre sam imao kombinaciju zelena slova crna pozadina sa znakom darky, a sad narandzasta slova i crna pozadina.. da li je moguce da je to problem sto nece da pokrene darky?
da napomenem da sam telefon kupio rutovan i da mi je to uglavnom sve novo (rutovanje o tome slicno)...

Verovatno nisi instalirao odgovarajuci bootloader pri prelasku miui>darky.

Odin,
procitaj malo postove u ovoj temi. Imas sve objasnjeno, a na XDA je tek sazvakano u crevca :)

Ima li neko na forumu ovako nesto ?

http://www.youtube.com/watch?v=QK8jap-Kjks

Ovo pravi pravu ratnu masinu od galaksije :smoke:

Ovo+ da sgs I ima led blic= sutra bih prodao Wave i uzeo GS :)
Ipak je 4'' samoled majka..

Trazio je Pittsburgh a i za ostale kome treba JVP (2.3.4)

Skini ovo
http://hotfile.com/dl/120782210/8ac6b60/XXJVP.rar.html
pass samfirmware.com

i ovo
http://www.megaupload.com/?d=A3TTLYNJ

1. napuni bateriju do 100%
2. Instaliraj Kies zbog drajvera pa ga ugasi
3. U windows procesima ugasi procese Kies (ima ih 2)
4. Pokreni ovaj drugi sto si skinuo (Odin) ali kao Run as administrator
5 U PIT stavljas fajl iz prvog skidanja s1_odin_20100512.pit
6 U PDA ----------II-------------------------- CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar.m d5
7 U PHONE -----------II ------------------- MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar.md5
8 U CSC ----------- II ------------------- GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar.md5
9 OBAVEZNO STIKLIRAJ RE-PARTITION a tu ti je i slika kako treba da izgleda u Odin folderu
10 Pokreni tel u download mode
11 Ubodi kabal i sacekaj da ga Odin prepozna (pojavice se zuti pravougaonik u gornjem levom uglu gde pise ID:COM)
12 klikni na start
13 kad se restartuje imas 2.3.4 (ne diras nista dok se telefon ne pokrene skroz)

Za root:
1 Isto pokreni Odin onako kao gore
2 stavi ovaj root sto sam ti poslao u PDA
3 NE STIKLIRAJ RE-PARTITION (ostaje stiklirano Auto reboot i F.reset time)
4 Pokreni tel u download mode i ubodi kabal (isto kao i gore)
5 klikni na start

Sad ti je i rutovan

Jos uradi Factory reset

jel mogu da flashujem ovo i da dobijem taj "pravi" bootloader??

Zanima me neki custom ROM da stavim... Imam JVP. Bitn su mi brzina, ok izgled da sve funk rade i ok baterija ( da drzi jedan dan)...

Imam jedno pitanje sta mi je potrebno da bih se na laptop zakacio na net preko ovog telefona. T.j. Recimo da sam na putu i hocu da se kacim preko GPRS i da mi telefon bude modem. Da li je to moguce i sta mi sve treba?

Treba ti usb kabel, imaš u podešavanjima i bežični tetering ali ne znam da li radi sa kompjuterima probao sam samo sa telefonima.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje sta mi je potrebno da bih se na laptop zakacio na net preko ovog telefona. T.j. Recimo da sam na putu i hocu da se kacim preko GPRS i da mi telefon bude modem. Da li je to moguce i sta mi sve treba?

Pošto pitaš ovakvo pitanje, možda je bolje da ga nisi ni kupovao, ali, nema veze, da li si čuo za wifi tethering?

Svaki 2.2 android ima u sebi opciju pravljenja hot spota, te se na isti možeš kačiti kao i na bilo koju drugu wifi mrežu, preko laptopa...

Treba ti usb kabel, imaš u podešavanjima i bežični tetering ali ne znam da li radi sa kompjuterima probao sam samo sa telefonima.
Probao i radi :))) povezao kablom ukljucio opciju USB tethering i evo sljaka. Hvala telep

Ukoliko imas wireless probaj wireless tethering mnogo kulturnija stvarcica.;)

Nazad
Vrh Dno