Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Imaš u nekom od ranijih postova okačena tri potrebna fajla izvučena iz JVH, sa objašnjenjem gde da ih kopiraš, ukoliko imaš root-ovan telefon.

ja sam sa ovim romom dobio i voodoo sound, koji je fantastican, a rom ekstra brz, preporuka: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058814

E i ja koristim ovaj vec 5-6 dana F1 JVP Mod V9 (Wipe). Perfektan je jutros mi prvi put blokirao :) ali mislim da je kriva neka aplikacija za lockscreen i odmah sam je izbrisao iz fona. Telefon radi fino, brzo, malo losije hvata wi-fi ali nista strasno. Baterija mi traje i dva dana.
A jedno pitanje greskom sam izbrisao ikonicu settings kako da je vratim u Application?

Poslednja izmena:
Informacija o predstojećem zvaničnom 2.3.5 update-u sa changelog-om:

- Support Adhoc WiFi network
- Advanced Power menu with options to restart and display options
- Enhanced auto backlight mode
- Facebook Contacts Integration
- New GUI icons Added
- Improved picker Widget
- Performance & Reliability Improvements
- SIP calls over 3G
- Camera Enhances
- VoIP Calls of 3G Network (2.3.4)

Izvor: YouMobile

Kakav problem sa wifi, znam da ako jvs rutuješ sa jvr kernelom wifi ne radi zato što kernel nije odgovarajući, tj. nešto je menjano pa zato ne radi.

Imam JVP i hteo bih da stavim neki custom ROM. Sad me zanima neka preporuka za to, da je stabilan, da rade sve opcije(kamera,BT,GPS) i da je baterija OK...Jel custom ROM ubacujem preko ODIN-a, ili je neki drugi postupak? Jer je jedino sto sam ja radio ubacivanje JVP-a na telefon, po uputstvu saje j...

Kakav problem sa wifi, znam da ako jvs rutuješ sa jvr kernelom wifi ne radi zato što kernel nije odgovarajući, tj. nešto je menjano pa zato ne radi.

Ma ne, stock jvs ima probleme sa wifi, nije do kernela. I nije da ne radi skroz nego ima neke prekide, barem tako kažu na xda pa sam hteo da vidim jel ga neko naš probao. I kao rešenje je da se dodeli statička IP adresa onda kao radi bez problema

Ma ne, stock jvs ima probleme sa wifi, nije do kernela. I nije da ne radi skroz nego ima neke prekide, barem tako kažu na xda pa sam hteo da vidim jel ga neko naš probao. I kao rešenje je da se dodeli statička IP adresa onda kao radi bez problema

Par dana koristim stock JVS sa CF root-om, i nisam primetio nikakve prekide wifi-a, a koristim ga manje-više tokom celog dana.

Do sada nisam primetio lagove, nisam konvertovao FS u ext4. Bateriju trenutno kalibrišem, pa ne mogu tačno da procenim, ali rekao bih da drži slično kao kod JVR-a. U Quadrantu mi daje Score 1755, sa JVR-om je bilo oko 1650.

Evo ja sam upravo flashovao JVS i CF-Root i javlja mi se problem sa WiFi-em,gubi signal povremeno... Ne znam sta da radim,da li postoji neka zakrpa ili da se vracam na starije verzije?

Probao sam i to ali ne funkcionise... Vracam se na prethodnu verziju. Ne preporucujem nikome stock JVS zbog doticnog problema.

Moja 2 dana na JVS, Semaphore, Honeycomb ROM: nema laga, nisam primetio da je nesto brze, browser odlican, nemam problema sa wifi, mozda kamera ima vise blura i video zapis ne ide smooth... ono sto sam ja primetio je jaci signal wifi (za jednu crtu,kroz 2 zida) sto moze da bude i presudno kod mene, obzirom da je to najveca mana kod galaxy s.

Ja zbrzao odmah sa JVS a nisam ispratio komentare i sad' se setih, juce mi nesto wireless prekidao pa sam se brebacio na 3G... Bzvze...

Nikakvih problema na JVS sa wi-fi ne iskusih do sad!

Da li neko ima neku normalnu temu da preporuči, nešto elegantno, ne svemirce, šljašteće neonke, šljokice, i ostali xda materijal? Za jvr mi treba.

Poslednja izmena:
Da li postoji mogućnost instaliranja tema na Galaxy S, a da telefon nije flešovan? To jest, na fabrički softver?

@telep

potraži sansation by crysis na xda

Video sam tu već ali mi se ne sviđa, stvarno ne mogu da verujem da niko na xda nema sličan ukus kao ja pa da napravi neku normalnu temu. I kada nađem nešto pristojno uvek neki prebudženi detalji odskaču, samo zbog macthemes i sličnih zajednica bi uzeo iPhone, sve vrsno dizajnirane teme.

Ne znam, vidi sa Caesarom ako ima vremena da ti odradi neku clean temu, mislim da ne bi trebalo puno vremena, jer ne bi bilo ni puno tweak-ovanja.

Za teme su mnogo bolji MIUI ROM-ovi.

Da jeste, znači ni jedna minimal, matte tema, neću glossy ništa, stašno.

Momci, kratko pitanje. Trenutno sam na 2.3.3 JVO koji je drasticno usporio tako da cu ga danas puci definitivno. Koji rom, koji kernel? Bitno mi je samo da baterija traje i da sve sljaka, sminka me ne zanima.

Ako zelis stock ja sam JVQ-om najzadovoljniji do sada a probao sam i JVR i JVS... JVS nikako posto se nekima (i meni) javio bug sa wifi-em,pali se i gasi na svakih par minuta. Baterija traje sasvim ok i sve je bas kako treba nikakvih force close-ova nisam imao niti bugova sve sljaka kako i treba...

Nazad
Vrh Dno