Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Normalno je, bez brige.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zna li neko gde se moze kupiti baterija za ovaj telefon?Bio sam u Samsung-u(TC. Usce),i tamo nemaju.

Možeš da poručiš preko Amazona.

U TC Usce deru ko ludi. Ja kad sam gledao pre jedno mesec dana bio jedan za 600e, a po gradi ima sa sve garancijom 2 godine za 350e. Kako se zovu teme kod androida tj da promenim onaj donji bar i tako to. Ja znam da je kod sony ericssona themes

Porediš babe i žabe. Po gradu ima za 350€ sa garancijom ali bez fiskalnog računa tako da je garancija u najmanju ruku problematična, dok je ovo za 600€ sa pravom garancijom. E sad, da li toliko treba da košta je drugo pitanje.

Dajte neki kernel za JVP sa BLN i voodoo color fixom. Probao sam Galaxian al' mi se nije nešto svideo, mislim da koče aplikacije pri otvaranju.

Ja koristim JVR verziju, odex-deodex sam uradio sam, tako da nema nikakvih problema. Framework-res.apk i SystemUI menjam takodje sam tako da je uvek sve OK. Balončići u mms aplikaciji su mi u vidu onih cica-maca sa SGS II fona.
Suština svega je, najbolje sam promeniti ono što želiš, tako znaš gde si petljao i uvek možeš ispraviti grešku.

^^da ali vecina ljudi ne zna ili jednostavno ne zeli da prcka po systemu, sto je razumljivo. Kupili su skup tel i zele da im sve radi, sto je sasvim normalno

Ti imas kao tar a ne rar. Roknuce me Cezar

Samo tako nastsvi :)

Sent from Samsung Galaxy S II powered by Gingerbread Special Edition

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc.Imam problem sa zvukom.Naime,preskace i laguje muzika iz bilo kog plejera da pustam (probao sam default plejer,winamp i poweramp) i sa bilo koje lokacije da pustam (interna sd,eksterna sd,telefon).Imam Gingerbread.Stavio sam i Voodoo control plus,ali nije nista pomogao.Sve sem audio zapisa radi normalno,dakle video zapisi sa iste lokacije se normalno reprodukuju bez ikakvih problema,ali muzika i bilo koji audio fajl zapinje.

kupio sam juce konacno usb kabal za tel...400 din..momak rece da je za samsung i na kutiji pise s8300

skinuo sam Keis i instalirao

stvar je u tome sto nikako ne mogu da povezem komp i tel...
kada stavim USB na mass storage nista, ne vidi ga komp. Kad ga stavim na Samsung Keis opet nista....pokusavao da proverim update, ali uposte ne registruje telefon.

skinuo SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86 i instalirao i nista

sta moze da bude problem ?

Instaliraj mu neki drugi softver 2.3.4 JVP,JVQ,JVR pa probaj onda kako se ponasa.Moguce je da nesto nije leglo kako treba.Ja imam kod sebe 2.3.4 JVQ deodex verziju koji sam instalirao da bih mogao da mu ubacujem teme,i kod mene radi bez problema sto se tice muzike a i svega ostalog.Nisi naveo koja ti je tacno verzija softvera?
Treba mi pomoc.Imam problem sa zvukom.Naime,preskace i laguje muzika iz bilo kog plejera da pustam (probao sam default plejer,winamp i poweramp) i sa bilo koje lokacije da pustam (interna sd,eksterna sd,telefon).Imam Gingerbread.Stavio sam i Voodoo control plus,ali nije nista pomogao.Sve sem audio zapisa radi normalno,dakle video zapisi sa iste lokacije se normalno reprodukuju bez ikakvih problema,ali muzika i bilo koji audio fajl zapinje.

Ni meni ne radi kombinacija Keis+Galaxy, samo vrti Connecting..... i nista se ne desava....Svidja mi se kako rade Stock romovi, pa sam hteo da "regularno" update-ujem :) novi rom, kad 'oces...morace odin, mada mi se ta varijanta ne svidja :)

Instaliraj mu neki drugi softver 2.3.4 JVP,JVQ,JVR pa probaj onda kako se ponasa.Moguce je da nesto nije leglo kako treba.Ja imam kod sebe 2.3.4 JVQ deodex verziju koji sam instalirao da bih mogao da mu ubacujem teme,i kod mene radi bez problema sto se tice muzike a i svega ostalog.Nisi naveo koja ti je tacno verzija softvera?

Imam 2.3.4 XXJVP.

znam da sa Keisom ima problema cesto,

ali sto nece da ga prepozna ni kao mass storage...nevezano za Keis, da bar da mogu da prebacim slike sa telefona na komp ...

Resen problem.Skinuo sam CPU Master sa marketa,stavio minimum na 400mhz i sada sljaka bez problema,savrseno.

Nije ni to pravilo, ja imam lagfix i vidi mi se telefon normalno (win 7, x86).

Da li ti se vidi externa SD kartica?7

Probajte nov GalnetMIUI, sređena je baterija, super radi.

Da li ti se vidi externa SD kartica?7
U pravu si, kad samo povežem na usb bez usb debugging ne vidi se eksterna kartica, kad je uključen usb debugging vidi se.

nije mi telefon jos rutovan i nemam externu karticu

bio sam sinoc kod druga i cim sam nakacio tel i kabal na win 7 odmah je sam nasao drajvere i sve radilo ok

nisam pomenuo da je kod mene XP SP3... kad prikljucim tel cuje se onaj zvuk "ding" kao kad ubacim flesh ali nista se dalje ne desava

Zar ne snima u mp4?!

Zeza nas bre...

mozda je covek ozbiljan, pa ne zna, duduk :p

Inace...SGS OCAJNO snima zvuk...Najvece razocarenje ovog telefona! 1000x manje mi smeta sto nema blic nego sto snima zvuk katastrofa...kao da snimam zvuk pod vodom,tako se cuje :S:

Da, iz stock programa za snimanje zvuka, ali, nije on jedini.

Sa Voodoo Sound mnogo bolje snima, ja sam snimao probu mog benda, kačio sam već ovde...

Nazad
Vrh Dno