Ti imas kao tar a ne rar. Roknuce me Cezar
Treba mi pomoc.Imam problem sa zvukom.Naime,preskace i laguje muzika iz bilo kog plejera da pustam (probao sam default plejer,winamp i poweramp) i sa bilo koje lokacije da pustam (interna sd,eksterna sd,telefon).Imam Gingerbread.Stavio sam i Voodoo control plus,ali nije nista pomogao.Sve sem audio zapisa radi normalno,dakle video zapisi sa iste lokacije se normalno reprodukuju bez ikakvih problema,ali muzika i bilo koji audio fajl zapinje.
Instaliraj mu neki drugi softver 2.3.4 JVP,JVQ,JVR pa probaj onda kako se ponasa.Moguce je da nesto nije leglo kako treba.Ja imam kod sebe 2.3.4 JVQ deodex verziju koji sam instalirao da bih mogao da mu ubacujem teme,i kod mene radi bez problema sto se tice muzike a i svega ostalog.Nisi naveo koja ti je tacno verzija softvera?
U pravu si, kad samo povežem na usb bez usb debugging ne vidi se eksterna kartica, kad je uključen usb debugging vidi se.Da li ti se vidi externa SD kartica?7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari