Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Mogu li kako da bekapujem trenutni rom da bih instalirao neki drugi pa ako mi se ne svidi da vratim sve kako je bilo na ovaj?

A ne, to je koliko vidim po imenu kružić sa procentima? Meni treba ovaj normalan oblik sa brojkama samo :). Mislim ok kontam da je kružić dobar i da ja *****m, ali htedoh da vidim da li postoji takav program...

Ima battery indicator pro, nije baš kao stock baterija ali baterija jeste.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ok izgleda da sam napokon sredio bateriju, ali sada imam jedno pitanje regarding maps... Baterija mi drži već 26-7 sati umereno zahtevnog korišćenja. Par sati muzike, pozivi, poruke, malo neta i push notif za gmail uvek uključen. Ali su mi maps skinuli 30% baterije po statistici.... Što je po nekom mom mišljejnu previše.

Sada, šta uraditi? Izbrisati preko root uninstaller-a a pre toga backup-ovati ili nešto drugo?

EDIT: Znam za battery indicator pro, ali mi ne trebaju 2 baterije u notif bar-u :/

Poslednja izmena:
Izloguj se iz Latitude u Maps

Probao sam to na JVP i nije pomagalo... Ajde sada ću i ovde da probam

A ovakav battery indicator bih ja....

stoskesgs2.png

Poslednja izmena:
Rado, samo da mi objasnis kako i gde da iskopiram :)

Ljudi probao sam MIUI rom ali doslo je vreme da se ide na more i moram zrtvovati fensi izgled zarad dugotrajnije baterije :p
Koj rom mi preporucujete da dobro stoji sa baterijom, MIUI je bas los po tom pitanju?
I ako nije problem da mi neko baci na PM Igo sa mapom Grcke, Srbije ili Balkana il kako to vec ide u paketu.
Blagodarim.

:)
Ovo pise kod mene:

baseband version i9000xxjvk
karnel version 2.6.35.7-i9000xwjvb-cl118186 root@dell102 #2
build number gingerbread.xwjvb

Za sad sve lepo radi, pa me interesuje koji root da se odradi.
Moze li neki link :)

Imam GB firmver xxjvq ali nemam swype na srpskom jeziku , takodje ni na samsungovoj tastaturi nema srpski. Jel se moze nekako dodati taj srpski u swype i samsung tastaturu zajedno sa recnikom?

Ubacih sad ovaj darky 10.2 kako da mu promijenim launcher ovaj default da stavim? Kad sam instalirao imao sam opciju touchwiz i default GB launcher da biram. Dje ima ta opcija?

Ljudi kakav je TouchWiz4? Meni se trojka nije neto svidela, pa sam se odlucio za GOLauncher. Ima li smisla da se cimam i ubacujem TW4( usput jos i ne znam kako se to radi) ili da ostavim ovako? Znam da je to moja stvar i subjektivni osecaj, al me zanima i koliko brzo radi sa TW4

Ok kod mene definitivno postoji neki problem. Flesovao sam prvo jvp na pa onda jvq (2.3.4) i u oba mi se desavalo isto ******. Kada kliknem na poruku kao da mi crashuje, tj vrati me na homescreen, nekada se desi par puta zaredom. Isto tako kada udjem u dialer (default) ili kliknem na logs ili tako nesto. Sve sam uradio, factory reset pre i posle, jedino nisam formatirao njegovu internu memoriju od 8gb

Neke ideje sta bi moglo da bude?

Hmmm mora da nije nesto strasno,meni se dosavalo s'vremena na vreme. Da nije mozda do launchera koji koristis?

Vidis to mi uopste nije palo na pamet. Koristim go launcher ali sam ga koristio dan dva na stock froyo i nije me zezalo tu. Pokusacu sa lp+, njega sam i najvise koristio do sada.

Ako ima neko preporuku za drugi launcher neka mi kaze. Jedino sto mi sada stoji go launcher umesto lp+ je mogucnost menjaja ikonica na homescreenu (sto nisam nasao na lp+ u verziji koju sam koristio) i sto ima app drawer kao iphone koji sam koristio 2god.

Evo jos jedan ispad sada i nemam pojma zbog cega sada ali mi je tel vratio posle restarta sve custom ikone koje sam promenio -.-

Od kad sam rastavio telefon i prcka po njemu sad mi slabo ima dometa i vrlo cesto ga nema. Opet sam ga rastavio sad i vidim sve je na svoje mjesto ali domen jedna crtica i gubi se stalno. Moze li bit da sam nesto ostetio i moze li se popravit to?

Od kad sam rastavio telefon i prcka po njemu sad mi slabo ima dometa i vrlo cesto ga nema. Opet sam ga rastavio sad i vidim sve je na svoje mjesto ali domen jedna crtica i gubi se stalno. Moze li bit da sam nesto ostetio i moze li se popravit to?

Hm, pa definitivno da si nešto pokvario, verovatno anetena nema dobar kontakt kao ranije, pokušaj da čačneš taj deo. Mada je ovo više u domenu vidovite Zorke, realno kako neko može da zna šta si ti čačkao i šta nije vraćeno kako treba...

Ziva istina :) Nego rekoh da nije mozda do Roma posto sam fleshovao nesto juce ali nije probao sam drugi ista stvar. Samo ne znam dje se nalazi antena je li to ono nize od HOME dugmeta?

Kvota je 1,1 da ces brzo unistiti taj tel

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Telefon će popustiti :)

Posle muke sa touch dugmadima sad jos veca muka sa dometom :)
Kvota je pala na 1.04 sa hendikepom :)

zezas? :)

Trenutno sam u Becu i taman sam mislio da kupim ovde.
Ovde je originalni Sasmungov kabal 15 eura.

Vrh Dno