Ja furam LP+ od kako imam Android fon, probao sam i druge, ali ovaj je nekako najbolji...Pogotovo sto ima svoje widgete za kalednar, twitter, fb i sl..
Jel postoji root za 2.3.4?
To sam im i ja rekao, ali dzabe. Cak su mi i ovi iz VIP-a rekli, da su neki donosili telefone na servis sa oficijalnim updateom preko Kies-a, i odbili su ih zbog toga.Kies je samsungov softver. Nema sanse da se gubi garancija ako koristis njihov program
Glavna stavka u reklami je bila 8.6mmalexa naruci mu ti jedno 5-6 komada, jer ako ovako nastavi trebace mubas bedak sto baterija tako bedno traje... kako nisu razmisljali na ove malo naprednije korisnike koji voste telefon pa da barem baterija izgura 20 sati...
sale a nisi razmisljao o jacoj. bateriji ?
Ma nema sta da se zali, kupio je dve rezervne
To su oni namerno tako uradili da korisnici ne cackaju previse po telefonu kao sto su mogli na prethodniku![]()
Pricao sam danas i sa Bg Elektronikom, kod njih nije isto kao u Begram-u. Odnosno, priznaju garanciju u slusaju nadogradnje oficijalnog software-a, ali ako dodje do nekog sjebavanja preko Kies-a, garancija se odbija. I zbog toga preporucuju da se odnese kod njih da oni urade nadogradnju, ovo mislim ko hoce da bude mirne glave da mu je garancija i dalje vazeca.Ipak, svi koji imaju Samsung, bolje je nositi u Bg Elektronik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari