treba mi konsultacija - ocu da fleshujem samo kernel.
pre toga da odradim wipe davik i wipe cache?
pa fleshujem sa Odinom nov kernel?
a posle da odradim kalibraciju baterije?
odradio sam i ja flesh i9003ke koja je bila rom movistar(spanska varijanta), sve sam odradio po j saletovom uputstvu. Onog koga zanima flesovao sam stock xxkb3 majski froyo i konstatovao sam da je gps lock ovde od 5-8 sekundi , na starom romu sam cekao i po minut....ovo je i bio najveci bag starog roma kao i spor BT, u ovoj poslednjoj verziji sve fercera kako treba.
Jos nesto cu napomenuti, hteo sam da flesujem na laptopu, da ako nestane struje ostanem na bateriji od laptoppa i tako mi ne pukne flesh, medjutim, u odinu(instaliran je bio samo usb drajver skinut sa samfirmwera) mi se pojavile ne jedna kucica sa com ID vec 3 komada, sve zute, nigde u nekom uputstvu nisam video ovo. odustao sam od igranja na laptopu i presao na desktop na kom je poslednja verzija kiesa instalirana, ubio 2 procesa od kiesa, pokrenuo odin i tamo je bila samo jedna kucica com ID zuta i odradio sve....
Samo mi reci, da li je net bio ukljucen (2G/3G) ili ne? Push notifikacije i twitter?Ajmo opet baterijaovo mi je rekord do sada...ali se pogodilo da sam bas umereno koristio fon
Palio i wi-fi,ali po potrebi-da skinem mail-ove ,bacim pogled na vesti ,bench i slicno
sent from TT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari