Samo mi reci, da li je net bio ukljucen (2G/3G) ili ne? Push notifikacije i twitter?
Zaista, JVP je pravo osvezenje sto se tice baterije... Trenutno sam na JVQ, GingerReal RoM, svaka preporuka, stabilan, odlicna baterija, bez fc, sve radi savrseno. Ima Semaphore kernel, JUPA engine, CWM i ostale tweakove. Definitivno ostajem na ovom do sladoled-sendvica.
Ima li nekih bagova na GingerReal?Čitam na XDA da wifi baguje.Koliko dugo koristiš taj rom?
Trenutno sam na F1 S2 V6() i nije loš.Probao sam i Bezke,dobro je radio dok telefon nije počeo da mi se gasi iz čista mira.Na ovom S2 nemam tih problema ali probao bih GingerReal.
Jeste primetili da sada konacno mozemo i mi legalno kupovati aplikacije sa Androida?
Upravo probao sa kompa i fercera
****** ja, nisam stigao da nabacim mape za igo pre nego sto sam otisao u Spaniju, pa ako neko zna gde da trazim neka me uputi na pm.
A posle se setih da ovo nije Srbija pa radi Google NavigationSuper radi, jako je precizna app, radi i kompas, brzo hvata signal, ali opasno srce protok...
A sta je za tebe problem kupiti nesto![]()
Ko moze bez GPS-a a svidja mu se MIUI : ENERGY “ReVaMpEd” #6 (Beta) (1.7.8) for Samsung Galaxy S/ T-Mobile Vibrant http://bit.ly/peQZQt
o nije od pre dva meseca nego od danas
Tj. tada su najavili da ce omoguciti a tek danas su to zaista i uradili.
Ja mislim da to ni nije za naš galaxy s, mada sve jedno ima official MIUI na kome sve radi. Danas sam ga baš stavio i dosta su ga popravili, meni najveći problem je bio kada padne na malo slobodnog rama počne da laguje, sada toga skoro uopšte nema.
download-ujes mape gde ima wifi i nema srkanja protoka
Evo da se javimMogu li kako rucno da ubacim drajvere za touch dugmad menu i back? Ne rade mi tj ponekad prorade sad su mi 3 dana radila i opet ne rade. Probao sve moguce softvere itd... Ali ne pomaze. Ne mogu ni da se apdejtuju. Nekako se snalazim jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad pa m je lakse![]()
Dugmad su valjda u redu samo drajvera nemaju. Moze li biti da je crkao ovaj dio cip sa drajverima za touc dugmad http://cgi.ebay.ie/GENUINE-SAMSUNG-KEYPAD-FLEX-RIBBON-CABLE-I9000-/200580740175 ? Da li da uzmem ovo? Bojim se da ce mi neko ostetit i telefon kad mi bude mijenjao ovaj dio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari