Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ni jedan android to nema, nisam siguran ni da iPhone i WP7 imaju.

Samo mi reci, da li je net bio ukljucen (2G/3G) ili ne? Push notifikacije i twitter?

Sve to palim po potrebi...imam widget-e precice,tako da mi nije tesko da menjam 2G/3G par puta u toku dana,tad proveravam i mail...twitter ne koristim. Kome je ovo upaljeno stalno nema sanse baterija ovoliko da izdrzi,probao,provereno :)

sent from TT

zato i imas aplikacije da to isprave...

e pa da se pohvalim: pao je SGS :)
sad ide prva stvar: update na 2.3.4.

Zaista, JVP je pravo osvezenje sto se tice baterije... Trenutno sam na JVQ, GingerReal RoM, svaka preporuka, stabilan, odlicna baterija, bez fc, sve radi savrseno. Ima Semaphore kernel, JUPA engine, CWM i ostale tweakove. Definitivno ostajem na ovom do sladoled-sendvica.

Ima li nekih bagova na GingerReal?Čitam na XDA da wifi baguje.Koliko dugo koristiš taj rom?

Trenutno sam na F1 S2 V6( :) ) i nije loš.Probao sam i Bezke,dobro je radio dok telefon nije počeo da mi se gasi iz čista mira.Na ovom S2 nemam tih problema ali probao bih GingerReal.

Poslednja izmena:
Jeste primetili da sada konacno mozemo i mi legalno kupovati aplikacije sa Androida? :)

Upravo probao sa kompa i fercera

Ima li nekih bagova na GingerReal?Čitam na XDA da wifi baguje.Koliko dugo koristiš taj rom?

Trenutno sam na F1 S2 V6( :) ) i nije loš.Probao sam i Bezke,dobro je radio dok telefon nije počeo da mi se gasi iz čista mira.Na ovom S2 nemam tih problema ali probao bih GingerReal.

Koristim ga vec nekoliko nedelja, trenutno sam na poslednjem update, stvarno nema mane, WiFi radi odlicno kao i bluetooth, posto vidim da se na to zale. Jedina "mana" su mu launchers, ginger i touchwiz po meni su katastrofa, tako da koristim Zeam. Osim toga ima mnogo zezancija i customshit, meni se svidja zbog stabilnosti i baterije. Pre toga bio sam na MIUI (ne svidja mi se taj iphone look, kao ni ocajna baterija) i DarkyRoM JVQ (imao neki bug sa galerijom i jos nesto)

Jeste primetili da sada konacno mozemo i mi legalno kupovati aplikacije sa Androida? :)

Upravo probao sa kompa i fercera

Video sam to pre 2 meseca, bio sam o_O wtf...

Poslednja izmena:
o nije od pre dva meseca nego od danas :)
Tj. tada su najavili da ce omoguciti a tek danas su to zaista i uradili.

****** ja, nisam stigao da nabacim mape za igo pre nego sto sam otisao u Spaniju, pa ako neko zna gde da trazim neka me uputi na pm.

A posle se setih da ovo nije Srbija pa radi Google Navigation :) Super radi, jako je precizna app, radi i kompas, brzo hvata signal, ali opasno srce protok...

****** ja, nisam stigao da nabacim mape za igo pre nego sto sam otisao u Spaniju, pa ako neko zna gde da trazim neka me uputi na pm.

A posle se setih da ovo nije Srbija pa radi Google Navigation :) Super radi, jako je precizna app, radi i kompas, brzo hvata signal, ali opasno srce protok...

download-ujes mape gde ima wifi i nema srkanja protoka

Ko moze bez GPS-a a svidja mu se MIUI : ENERGY “ReVaMpEd” #6 (Beta) (1.7.8) for Samsung Galaxy S/ T-Mobile Vibrant http://bit.ly/peQZQt

Ja mislim da to ni nije za naš galaxy s, mada sve jedno ima official MIUI na kome sve radi. Danas sam ga baš stavio i dosta su ga popravili, meni najveći problem je bio kada padne na malo slobodnog rama počne da laguje, sada toga skoro uopšte nema.

o nije od pre dva meseca nego od danas :)
Tj. tada su najavili da ce omoguciti a tek danas su to zaista i uradili.

Ja ti kazem kada sam to prvi put video, secam se da sam imao Galaxy Ace i po prvi put vidim ".din" na marketu. Sto se mene tice moze da bude "od danas" :)

Dinari su se sporadično pojavljivali mesecima unazad na marketu.

Aj nek mi objasni neko ako nije problem sto su mi nekas ikonice za wifi signal ili 3g nekad zelene a nekad bele?Mada su uglavnom zelene.

I ako moze neko ko ima F1 Jvp da mi kaze radi li mu widzet power control, meni izadje widzet ali bez ikonica samo sivi okvir?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bele su kada nemaš konekciju ka google servisima, zelene kada imaš.

@marko_n

Hvala ma brzom odgovoru

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja mislim da to ni nije za naš galaxy s, mada sve jedno ima official MIUI na kome sve radi. Danas sam ga baš stavio i dosta su ga popravili, meni najveći problem je bio kada padne na malo slobodnog rama počne da laguje, sada toga skoro uopšte nema.

A baterija? :)

Blah kao i uvek, dosta lošija, u standby je sasvim OK.

Uđeš u maps ideš na more pa na labs i uključiš skidanje mapa. Onda klikneš na onaj balončić my location na mapi i ideš download map area.

Sent from my GT-I9000

Poslednja izmena:
uspesno uradio prvi Android update u zivotu :) sad sam na 2.3.4. JVP

Mogu li kako rucno da ubacim drajvere za touch dugmad menu i back? Ne rade mi tj ponekad prorade sad su mi 3 dana radila i opet ne rade. Probao sve moguce softvere itd... Ali ne pomaze. Ne mogu ni da se apdejtuju. Nekako se snalazim jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad pa m je lakse :)
Dugmad su valjda u redu samo drajvera nemaju. Moze li biti da je crkao ovaj dio cip sa drajverima za touc dugmad http://cgi.ebay.ie/GENUINE-SAMSUNG-KEYPAD-FLEX-RIBBON-CABLE-I9000-/200580740175 ? Da li da uzmem ovo? Bojim se da ce mi neko ostetit i telefon kad mi bude mijenjao ovaj dio?
Evo da se javim :) Vucem telefon vec 2 mjeseca po radnji i nikako da naprave ova dva touch dugmeta. Sad kazu nije hardverski problem vec kao softverski nesto ali ne mogu da ga naprave. Probao sam sve moguce romove sto postoje za ovaj telefon i ne radi tj nekad prorade po 2 dana i zdravo.
Ima li ko kakvu ideju jer cu ga bacit u smece izludje me. Prije neki dan mi jedan rece da je nesto do kernela i da treba da ga fleshuje ali nije nista napravio. Danas drugi kaze da treba neki fajl da ubaci da bi proradilo itd... Ja ga uzeh ne mogu vise bez njega :)
Ako ima neko predlog sto mi moga da isprobam jos neka kaze. U radnje vise ga necu nosit :)

Felerican ti je telefon i to ti je to... Od sad znas da treba da kupujes telefon sa garancijom... pa ako si isprobao romove sa kernelima zajedno kako onda moze opet da ti bude sw... Jedino da ga rasklopis pa da vidis sta tu ima :D malo se poigraj oko tih soft touch keys, mozda i prorade :)

U nekoliko radnji nijesu htjeli da ga rastavljaju jer je kako kazu da je bas tesko doc do tih senzora i da je velika vjerovatnoca da se polomi displej. Nevjerujem da ga je iko otvara :(
A radio je telefon fino nekoliko mjeseci i posle fleshovanja nekog roma crkose ova dugmad ****na :)
Je li otvara ko od vas ovaj galaxy? Bojim se da ne zeznem nesto?

Poslednja izmena:
Bolje da ne otvaras. Odnesi u bgelektronik ili comtrade plati lepo popravku pa ces sledeci put gledati sta ubacujes

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Vrh Dno