Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ima na samfirmware. Flešneš njega, odradiš un-unlock, i to je sve.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne znam sta da kazem sem: HVALA!!! Svaka cast majstore... Sve sam odradio, sve sljaka...

prešao sam skoro sa eclair-a na gb (xxjvp) i sve je super
osim jedne sitnice. tri puta mi se desilo da se fon 'zaglavi'
i ekran neće da se upali, pa moram bateriju da vadim.

neko stručan da me posavetuje? tnx

prešao sam skoro sa eclair-a na gb (xxjvp) i sve je super
osim jedne sitnice. tri puta mi se desilo da se fon 'zaglavi'
i ekran neće da se upali, pa moram bateriju da vadim.

neko stručan da me posavetuje? tnx

Da li si flash-ovao sa GB bootloader-om?

Ako jesi, probaj da odradis ponovo flash, za svaki slucaj. Ne bi trebalo nista da zabada, JVP radi super.

Jeste sa bootloader-om. Uradi factory reset, flesuj ponovo pa opet factory reset. A mozes i da skines sa samfirmware rom, mada mislim da je isti kao taj

Meni se sinoc stock jvp ugasio sam od sebe dok je stajao na stolu(nije baterija bila je na pola) a desavalo mi se to i ranije par puta na nekim stock romovima.

Poslednja izmena:
Meni se otkad imam telefon (a probao sam dosta ROMova) bukvalno nijednom nije desilo da se telefon isključi, rebootuje, izgubi signal i tako neke stvari koje se ovde prijavljuju. Čak i force close dobijem tek ponekad i to obično od nekih "levih" aplikacija, ove renomirane rade rock stable. Sve mi to kod vas miriše na neki hardverski problem...

nisam radio factory reset pa moguće da je do toga?

hvala svakako, ponovo ću da ga budžim :)

Uvek radim factory reset pre i nakon flešovanja, preventivno. :)

E ljudi pokvario se mom ortaku galaxy s tj zveknuo mu sistem pa pita posto ima garanciju dal moze da je iskoristi u Beogradu iako ima garanciju iz Krusevca mislim mobilni je mobilni tj samsung je samsung i u BG-u i u Krusevcu

E ljudi pokvario se mom ortaku galaxy s tj zveknuo mu sistem pa pita posto ima garanciju dal moze da je iskoristi u Beogradu iako ima garanciju iz Krusevca mislim mobilni je mobilni tj samsung je samsung i u BG-u i u Krusevcu
Moj konacan odgovor je: .... DA.

Ukoliko je telenor u pitanju, tj BG Electronics.

Poslednja izmena:
Nije Telenor kupio ga je ovako. Pa cekaj kad odnese u samsung servis zar nije svejedno gde je kupljen kad ima pecat i garanciju?

Zasto ga ne sredi sam ako je softver u pitanju? Džabe da čeka da oni odrade.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ma nek ide...

Kakva su vam iskustva sa JVQ? Jel ima neke primetne razlike u odnosu na JVP?

sent from TT

Nista posebno, osim browser lag.

To je zato što je deodexed, kažu da je na odex romovima browser najbolji do sada od svih romova.

jel izasao ovaj dzindzer :) zvacicno preko kiesa za nas koji smo ga kupili u vip-u.izvinjavam se ako je vec postavljeno pitanje.

Nazad
Vrh Dno