Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Problem je što sam na praksi, pa mi je i plata srazmerna tome. Ih, lako bih ja da imam prosečnu špansku platu.
Da ne dužimo više o ovome, stići će adsl za neki dan.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da li je moguce sledece: Da se telefonom povezem na neki wifi, a onda preko usb-a da se taj signal prosledi na laptop (koji nema wifi)? Nesto kao usb tethering ali ne 3g, vec wifi?

Pitam da vidim da li da nosim laptop sa sobom ili ne, ako neko ima mogucnost, zamolio bih ga da proba.

Moze ides na wirless and network-tethering-ubodes usb kablic i cekiras usb tethering i to je to

Imam mali problem sa VPN vezom, sa racunara radi sve ok ali sa telefona prihvati usname i pass, dobijem ip, povezem se i samo na trenutak prvih 5 sec radi veza, posle toga i dalje ostajem konektovan ali ne vidim nista od racunara na mrezi na koju sam se vezao preko VPN-a. Jel ima neko slican problem?

Inace imam Darky 8.0, ne znam dal je problem u rom-u ili...

Verovatno je u ROMu problem, ja sam skoro stalno na VPN konekciji preko telefona i sve radi kako treba.

Ljudi niko mi nije odogovrio vezano za prelazak na 2.3.x verziju i update na nu sa 2.2.1. Koje su prednosti, i presao bih izmedju ostalog zbog Video calla na skype, trenutno mi je vise nego potreban

Pa ako ti je više nego potreban, zašto ne pređeš?

Nikad do sad nisam imao problema sa NetCounter-om i nocas ostavim tel sa nekih 50% baterije otprilike i kad pogledam tel beateije na nekih 15% i vidim ko je krivac, a onda punim tel oko 2h a ono stoji da kao da ga nisam punio idalje pise 1d 3h itd izgleda da se malo slogirao

SC20110702-131830.png
SC20110702-174226.png

El dobro pamtim ili je na 2.2.1 bilo resetovanje kad ga ubodes u srtuju odnosno da krece da broji kad ga skines sa punjaca bez obzira koliko je napunjena baterija?

Jel se desavalo nekom nekad kad slusa muziku preko slusalica da bilo koja pesma secka,kao da postoji neki prekid na delic sekunde u pesmi ?

sent from TT

Koju aplikaciju koristis za slusanje muzike? Stock, PlayerPro ili neku trecu?

Koristim PlayerPro.

Jel koristi neko JVQ? Vidim da je CF-Root za njega untested, da li ima neki kernel za JVQ koji je provereno dobar?

Jel se desavalo nekom nekad kad slusa muziku preko slusalica da bilo koja pesma secka,kao da postoji neki prekid na delic sekunde u pesmi ?

sent from TT

Meni se to desava i uzasno me nervira.
Koristim Winamp na MIUI romu.
:S

Koristim PlayerPro.

Jel koristi neko JVQ? Vidim da je CF-Root za njega untested, da li ima neki kernel za JVQ koji je provereno dobar?

Ja koristim CF Root i JVQ. Jedini problem je da sam jednom morao da restartujem telefon da bi uključio bluetooth. Isti problem sam imao i sa JVP.

Koju aplikaciju koristis za slusanje muzike? Stock, PlayerPro ili neku trecu?

Slusam iz Winamp-a i MIUI Music Player-a i ponasa se isto...Stock player cu probati,trenutno mi nisu slushke pri ruci... i to se samo desava na slusalicama,na zvucnuku je OK ,i kad slusam muziku u kolima preko BT-a je sve u redu...Ajde naci cu da probam player pro...

sent from TT

jedno pitanje

kako je najbolje brisati ( uninstalirati) aplikacije koje smo skinuli sa neta?

znam da u applications info ima opcija za uninstal i da moze odatle...jel treba ocistiti prvo cacsh, pa onda uninstal?
ili je mozda bolje preko nekog file menagera tipa Astro..ili je zapravo nebitno kako se brise?

skinuo sam alikaciju za fb, jer mi se cini da je zgodna, ali mi opasno zakucava... za razliku kad se kacim preko originalnog social hub-a, gde normalno radi

sent from TT

Kod mene sve ok, slusam preko stock playera sa Darky 8.0, mada mi se cini da je na fabrickoj bio bolji player ali se ne secam da je seckalo nekad

^^^ Bezke 4.1 JVP i dalje - besprekoran! :) ( ako je ovo seckanje do roma-sto ne mogu da tvrdim -onda i nije besprekoran :D ) Ali ne menjam rom do daljnjeg,najbolji rom koji sam koristio na duze do sada.

Ljudi koji 2.3.x ROM da instaliram i ako moze najjednostavniji nacin? Jel najbolje ODIN? I cime da odradim backup?

Poslednja izmena:
Ljudi koji 2.3.x ROM da instaliram i ako moze najjednostavniji nacin? Jel najbolje ODIN? I cime da odradim backup?

JVP verziju(doduse ima i ovaj JVQ on je najnoviji), to je ja mislim 2.3.4, nadji na google-u imas par tutorijala gde ti sve objasnjeno... Nema sad najbolje i Odin je ako neces da cekas oficijalni update, ako hoces nakaci na kies pa vidi sta ti daje... Titanium backup za backup...

Vrh Dno