Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Firga,

imas poruku :)

Nisam bio kod kuće nekih 5-6 dana, a još uvek mi na fonu stoji F1 V6. Šta predlažete, jel izlazilo nešto interesantno poslednjih par dana?

moram da vam kažem da mi je baterija izdržala 4 dana, 5 sati, 20minuta (i još radi, ali neće dugo)

Pa ti taj telefon ni ne koristis... Posto je nemoguce... Oni koji koriste normalno telefon baterija traje 1, max 1 ipo dan, a onaj ko ga bas dere traje i manje od 24h...

Neznam sta je bas dranje ali jutros u 7 je skinut a sad je ponoc i ostalo mi je 5% :)

Nemam pojma ali meni nema šanse da izdrži ceo dan, but its all good navikao sam se, ni na starim nokiama ja nisam izvlačio više od dan dan ipo.

Sent from my GT-I9000

Pa pod ''dranje'' mislim na 5+ (jace od pola) osvetljenje, 2-3 sata neta, pola sata-sat igranja neke igrice, sat vremena slusanja muzike, 2-3 sata razgovora, 50-ak poruka :D pa to ne moze da izdrzi vise od 24h, jedino ako nije stavio onu Mugen bateriju od 3200 mah-a :)

Edit: j sasa, eto 18 sati KORISCENJA telefona... Znaci zahtevniji si korisnik :)

Poslednja izmena:
I meni je sa jednih otpala ona gumica, nigde u ns nisam našao da se kupi.
Eto taman možemo da napravimo jedne ispravne, pošalješ ti meni taj tvoj i to je to : D

Šalu na stranu, ne znam kako bih mogao da tražim na ebay-u?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne vidim zašto ne verujete ljudima kada kažu nešto lepo o telefonu i iznesu neki pozitivan detalj? Tim pre što sam rekao da ga, manje više koristim isto kao i kada mi je baterija trajala dan, dan ipo, što znači da je do nekih softverskih poboljšanja. Nisam zaluđenik da po ceo dan ne ispuštam tel iz ruke, ali nisam ni neko ko ga ne koristi i nisam ga kupio zbog drugih da bih se hvalio da ga imam, nego zbog sebe da bi koristio njegove mogućnosti koje meni trebaju. Svakog dana kucam od 50-70 poruka, pošto vodim školu plivanja dnevno me pozove min 10ak ljudi, svakodnevno mi tokom vežbanja rade muzika i program za fitnes, svakog dana sam na internetu (wi-fi),ali ne dugo, obično instaliram neki programčić i isključim ga, nije mi uključen 3g, linija za osvetljenje ekrana je popunjena 3/4. Čak je otežavajuća okolnost što mi u kući često nestaje signal, a poznato je da se tokom traženja signala baterija dodatno prazni. Igrice retko igram, obično ih samo isprobam, tako da taj trošak može da se eliminiše u potpunosti. Za nekoga možda mizerna, za nekoga normalna upotreba telefona. Samo sam hteo da kažem da je nekada, na 2.1 i na 2.2.1 bilo mnogo primetnije pražnjenje, na 2.3.3 je značajno poboljšana dužina trajanja, a na 2.3.4 sada mi je odlična. uz to, kao što rekoh, punim ga samo kada padne ispod 10% i to do maksimuma. U pitanju je stock rom JVP. Ništa od ovoga nije napisano da bi sebe hvalio (ništa nije moja zasluga) nego da bih pohvalio napredak samsunga, jer u mom slučaju to zaslužuju.

uuuf... nisi probao novi JVQ??? Bar je 37% bolji od JVP :D

Ne lozi ga :p

sent from TT

Dobro de, vas dvojica, ako će vam dan biti lepši, baterija mi traje jedva jedan dan. Srećom pa ste vi tu, pa ste me sada naložili da odmah ubacim JVQ. Evo, flešujem pa vam javljam. Nadam se da ću ovog puta imati sreće i da će baterija izdržati koji minut preko jednog dana. Hvala vam.

Koliko sam ja nacuo JVZ izlazi za nedelju dana kao final release za 2.3.4 :smash:

@sasakv : nisam imao nikakvu losu nameru... Cak se slazem sa tobom,i meni baterija ja JVP odlicno traje... ali dosta vise o bateriji :)

bolje i o bateriji nego o maskama i futrolama

Ljudi imam rootivan ovaj telefon i FW 2.2.1 . Koliko je bolji 2.3.x nego ovaj moj i kako da saczvam sve sto trenutno imam na telefonu a da odem na taj FW. Usput zeleo bih oficijalnu verziju ako postoji.

Da li je moguce sledece: Da se telefonom povezem na neki wifi, a onda preko usb-a da se taj signal prosledi na laptop (koji nema wifi)? Nesto kao usb tethering ali ne 3g, vec wifi?

Pitam da vidim da li da nosim laptop sa sobom ili ne, ako neko ima mogucnost, zamolio bih ga da proba.

dexyco,

mislim da ti je jednostavnije da kupiš usb wifi adapter...to imaš za nekih 1000-1500 dinara, ubaciš ga u usb na laptopu i cepas wifi...svakako ti treba wifi na laptopu.

ako u sve uključiš i telefon neće biti tako dobro kao ovo.

U Španiji sam trenutno, i treba mi neko instant i privremeno rešenje, učešću adsl za neki dan.

kakav je to lap top bez wireless-s? :)

Tudji :)

Zezam se malo, nisam stigao da kupim nešto pristojno pre polaska pa mi drugar dao ovaj matori, mislivši da ima wifi, kad ono, bluetooth.

Mala digresija, ko je mislio da je kod nas internet skup ili loš, vara se. Doduše ovde nemaju 1Mb i slično, najsporiji internet koji nude je 10Mb, ali je skuuuupooo... To kosta oko 23-24€ mesečno (naravno imaju fup, za flat može da se doplati) , i za svaki postoji cena za uvođenje, oko 40ak evra, osim uz ugovor na 2 godine. Dodatno se plaća oko 30€ za wireless ruter. Da bih kao ne-Španac dobio internet (ili prepaid sim karticu) treba mi ugovor o zaposlenju, pasoš, ugovor o zakupu stana, španski tekući račun. Inače, za 20€ dobio sam 500MB interneta i 12€ za razgovore, plus 20 besplatnih poruka. Postpaid naravno ne može na neodređeno. I domet je toliko slab da to nije normalno. U centru grada sam, i u stanu teško ide preko 2 crtice domet, često se signal izgubi i pređem na roming. Napolju je bolje.

Hvala Bogu na telekomu.

zavisi kako gledaš da li je nešto skupo... njihova prosećna neto plata je oko 1.900 eura... 23 eura od 1900 je 1,21%

Kod nas za tu cenu dobiješ 16mb ali je odnos plata-cena drugačija...prosečna plata je 300 eur tako da je 23 od 300 7.66% što znači da je kod nas internet 6 puta skuplji :)

+1

pretekao si me, upravo sam hteo to da kazem za plate, tako da potpuno se slazem :)

@Daxyco, jest zeznuto lap bez wifi-a, ali ***, to ti je kao da koristis Iphone kao Ipod :D

Nazad
Vrh Dno