Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Hvala puno!

ja sam se zez*uo prethodni put kad sam nešto čačkao pa se dešavalo da se zaglupi i restartuje...zato mi je bilo bitno da vidim od nekoga kod koga je sve ok šta je uradio.

Izvini, zaboravio. S tim da During i After Startup nisu jedina dva mesta koja sam čačkao, išao sam bukvalno kroz sve događaje i disable-ova sve što mi se čini nelogično/nepotrebno, tipa da učitava 3D galeriju nakon povezivanja na USB i slično.

Od čišćenja nepotrebnih aplikacija brisanjem iz system/app foldera i tweakovanja kroz Autostarts, nije se javio battery drain nijednom, inače koristim stock (odexed) JVO, a baterija sasvim solidno traje.

Nema josh...sad mi zao sto nisam narucio i za sebe :) Narucio sam svasta nesto sa ebaya pa nikako da stigne
Ako ne stigne ove nedelje, ima da im odem tamo!

Može da se rutuje a da se ne menja defaul rom i kako :D? Noob na delu...

Mozes.. moras da promenis kernel trazi termin CF-root a mozda neko od iskusnijih moze da ti pomogne oko toga

Da, našao, vidim, čitam = španska sela :D

A ne bih da s****m nešto

FW: 2.2.1 Froyo
BB: i9000XXJPY
Kernel: 2.6.32.9
root@dell92#1
Build Number: FROYO.XFJS3

Jel treba da mi bude puna baterija za ovu akrobaciju ili ne?

I još jedno pitanje, dal i ima unroot opcija ovog programčića ili tako nešto, u slučaju da moram da teram telefon na servis?

Poslednja izmena:
Ne treba ,ali je pozeljno da je ima sto vise :)

Ima i unroot opciju.

Poslednja izmena:
Dap, why?

Ok pitanje koliko dugo rutuje? Stoji mi već dva tri minuta ovako na "Running exploit in order to obtain root access..."

ne mogu da verujem kako opera mini radi na ovom cudu :)
mislim,sve klizi,kuckanje teksta je preglednije jer se otvori poseban prozorcic kao kad sms kucas, tj ne moras da skrolujes po stranici da bi video sta si napisao,zatim, sto mi se jako svidja, na youtube klipovima mogu KONACNO DA BIRAM izmedju 360 i 480p... (720 ne vredi,secka..) a i generalno mnogo lakse rukovanje flash sadrzajima..
i jos ono sto mi je cool sto skrol radi perfektno,a ne kao na obicnom browseru da zaustavi skrol posle odredjenog dela...i da,dolphin HD je isto dobar al mi nekako opera bolja. Oh,jos nesto,ima ono sto sam vidjao na raznim review-ovima drugih/novijih telefona > sam browser prilagodi tekst velicini zooma, tj kako bih to rekao, ako zumiras jako tekst,pa se deo ne vidi,tako rasporedi da citas normalno (ima naziv za to,al kapirate xD )

opera je prijatno iznenadjenje...

edit:
evo,izgleda je najnoviji update flashplayer-a sa marketa resio problem menjanja rezolucije na youtube-u...sad radi bez problema i na obicnom browseru.
ma,koristicu sva 3 po malo,pa koji mi najbolje legne...

Poslednja izmena:
Nope, nije. Pustio sam da radi celo vece i nista. Telefon se samo zagrejao. Bude na aquiring sync nesto i tu izadje na "desktop" i sledeci put kada hocu da udjem u z4root bude mi end task za njega i toliko. Onda moram da resetujem da bih mogao ponovo da ga pokrenem ali i kada ga pokrenem nista se ne desava

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Preporucio sam coveku z4root ,jer sam ja s njim bez problema rootovao stock mts firmware.... nista nije kostalo da proba.... posto nece,onda Odin + JS3 CF kernel konkretno u njegovom slucaju...naravno...minut posla :)

Sent from TT

z4root provereno ne radi, ja sam ga probao još na 2.2.1. Jedino što je od tih programčića radilo je Super One Click Root, i naravno, treba da odradi root za par sekundi, kakvo crno celo veče da ga držiš. :D

Caesar, mozes da mi napises onaj tutorial ako ti nije problem i ako mozes :)

Pa imaš ovde sve detaljno napisano: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
"This rooted kernel is for the "rooting beginners" and those who want to keep as close to stock as possible. CF-Root takes the kernel from an original Samsung firmware, and just adds root, busybox, and (unprotected recovery and CWM compatibility) OR (CWM3)"

Instructions (long)
- Follow these instructions to the letter. Do not touch any buttons or checkboxes that are not listed below to touch!
- Unzip the attached CF-Root-xxx-vX.X.zip
- (USB) Disconnect your phone from your computer
- Start ODIN
- Click the PDA button, and select CF-Root-xxx-vX.X.tar
- Put your phone in download mode
- (USB) Connect the phone to your computer
- Make sure repartition is NOT checked
- Click the START button
- Wait for the phone to reboot
- Done (if it took you more than 30 seconds, you need practise!)

Cesareeeeeee, Lazooooo,

stigli su poklopci za galaksiju! :)

Nekoj teti sa carine je izgleda bio lep dan pa mi je danas dostavila sve sto sam narucio preko ebaya od 10.05. pa na dalje :)

lazo, sutra cu ti poslati tvoj, videcu koja je najbrza opcija da ti stigne odmah prekosutra. Ako vec nisi posalji mi tvoj broj mobilnog u slucaju da bude trebalo kurirma.

Caesar, daj para :)
Hoces ti mozda prolaziti kroz NS ili da ti saljem postom?

JS16 tvoj jos nije stigao

p.s. ja cu ih otvoriti jer je neka postanska stoka gurala celo pakovanje kroz mali otvor na postanskom sanducetu. nadam se da nisu nista polomili.

ok, koji od ovih milion fajlova treba ja da skinem?

O kojim poklopcima pričate? Carbon fiber ili?

JS16 stigla je i tvoja:) Nisma misli oda ce stici odmah, ali eto, braca Kinezi sve ispostovali :)

Nazad
Vrh Dno