Ako si stavio Supercuriov kernel, moras imati CWM.
stavio ovaj, i bogami nemam cwm
evo ovaj link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349
Ako si stavio Supercuriov kernel, moras imati CWM.
Ma moraš ga imati.
ne znam kako je moguce, evo opet sam stavio kernel taj da vidim da nisam neki drugi greskom,
ali CWMa nema.
Dakle kad idem na off, nudi mi samo flight mode, data, silent i power off...
Takodje ni u aplikacijama nemam cwm...
Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.
Takodje vidim da jos ljudi pita za CWM koji nemaju.
nisam lud valjda.
ne znam kako je moguce, evo opet sam stavio kernel taj da vidim da nisam neki drugi greskom,
ali CWMa nema.
Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.
nisam lud valjda.
Koliko punjenja izguras njime? Kolikih je gabarita i koliko treba vremena za punjenje SGS-a? Ah... da i gde si ga kupio ako nije tajna?Ja sam bio merkao extended bateriju od 3000 mAh citao sam na XDA i hvale je,kazu da SGS gura sa njom preko 3 dana tezeg koriscenja. Mislim da mi ne bi smetali malo veci gabariti telefona posto je baterija veca i sa njome dolazi i nova zadnja maska...
![]()
ali CWMa nema.
Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.
nisam lud valjda.
E super znaci jos jedan plus za senn... Mada procitah da im navode kao manu to sto su minijaturne i sto im je kabl osetljiv. Koliko si ih platio ako nije tajna? Moray se ni meni ne dopada,sa druge strane,protone m100 hvali dosta ljudi,pa sam se time vodio.
edit: za ProTone navode kao manu taj kabl id 1m ali ne verujem da bi mi to bio neki problem,koliko su duge ove fabricke od SGS-a?
E super znaci jos jedan plus za senn... Mada procitah da im navode kao manu to sto su minijaturne i sto im je kabl osetljiv. Koliko si ih platio ako nije tajna? Moray se ni meni ne dopada,sa druge strane,protone m100 hvali dosta ljudi,pa sam se time vodio.
edit: za ProTone navode kao manu taj kabl id 1m ali ne verujem da bi mi to bio neki problem,koliko su duge ove fabricke od SGS-a?
Flešovao sam JVH XEE, ima srpski swype, ali nema srpski locale. Da li postoji neki GB ROM koji ima domaći locale u ponudi?
Drugo, neko reče (mislim telep), da je flešovao deodexed JVH, pa ako može link na XDA temu (ili odakle je već ROM).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari