Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Može brza pomoć? Probah sa cyanogenmod-a da pređem na JVH ali nikako ne uspevam. Može link ka nekoj verziji za flešovanje iz odina? Skinuo sam neku bez repartitiona JVH_JV3_JPO.tar i telefon se stalno restartuje.

Izgubio sam 2e recovery, sada je 3e i poruka je can't mount /dbdata.

Poslednja izmena:
Ma moraš ga imati.

ne znam kako je moguce, evo opet sam stavio kernel taj da vidim da nisam neki drugi greskom,
ali CWMa nema :(.
Dakle kad idem na off, nudi mi samo flight mode, data, silent i power off...
Takodje ni u aplikacijama nemam cwm...

Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.

Takodje vidim da jos ljudi pita za CWM koji nemaju.

nisam lud valjda.

u CWM ulaziš sa volume up, home i power tasterom pritisnutim dok je telefon isključen.

ne znam kako je moguce, evo opet sam stavio kernel taj da vidim da nisam neki drugi greskom,

Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.

nisam lud valjda.

Au brate ne treba tebi ovo. Sje***es tel bez ikakve potrebe. Sad nisam jos stigo da vidim jvh kernele, ali zna se kako se ulazi u recovery. Ne zelim da te vredjam ili omalovazavam ali to su neke basic stvari koje treba znati.

@seraph
Ma I meni miui poceo da zabada...bzvz. Ja cak ni sa cm nisam zadovoljan. Brz jeste, ali za par stotinki brzine ne bih menjao citanje avi formata na regural gb, kao I ostale mane. Meni na cm I miui baterija ne moze preko 13h max!!!

Sutra cu da probam jvh

ja sam u recovery do sada ulazio iz menija koji mi punudi kada idem na off...
zaboravio sam totalno na ovaj shortcut, i ne vredjam se, jer sam totalni noob, imam fon manje od mesec dana i jedva da sam se igrao malo sa tim :).

Tnx na savetu Lazo :) :)

Ajde jedna mala pomoc od vas koji su stavljali MIUI.

Planiram da se vratim na Serendipity ili vec neki drugi, da li moram da radim EZRom proceduru ili mogu da vratim nandroid backup?

Druga stvar je, da li preko ovog MIUI-a mogu da flashem Darky 10 recimo i koja bi to procedura bila?

Da bi iz menija ušao u cwm potreban je extended menu. To valjda zavisi od teme.

Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.

nisam lud valjda.

Hahahahah... :D No hard feelings, ali slatko si me nasmejao :)

Koliko punjenja izguras njime? Kolikih je gabarita i koliko treba vremena za punjenje SGS-a? Ah... da i gde si ga kupio ako nije tajna?:) Ja sam bio merkao extended bateriju od 3000 mAh citao sam na XDA i hvale je,kazu da SGS gura sa njom preko 3 dana tezeg koriscenja. Mislim da mi ne bi smetali malo veci gabariti telefona posto je baterija veca i sa njome dolazi i nova zadnja maska...:)

Otprilike kao neki malo deblji upaljac ( to mi prvo pade napamet ) :) Nisam probao jos, uskoro ce mi se isprazniti baterija pa cu probati... Zavisi koje baterije stavis u njega.. Ja sam stavio punjive 2AA Enelop baterije on 1900mAh.. Punjac sam uzeo preko ebay-a

Evo lepo pise na temi
>
TO DO:
Well integrated CWM.

nisam lud valjda.

Jesi, na zalo's :)
To sto ga nemas u power meniju ne znaci da nemas CWM uopste. CWM je softver a ne samo stavka power menija. Ugasi telefon, pa drzi VOL UP + HOME + POWER i dobices CWM. Ili instaliraj ClockWork i iz njega bootuj u CWM.

Hmmm zanimljivo,aj javi kako se ponasa...:)

Btw. Koje slusalice koristite na SGS-u razmisljam da uskoro kupim neke bolje sluske od ovih fabrckih pa sam malo googlao za sada mi se dopadaju Razer ProTone m100 i Sennheiser cx150 da li neko od vas ima koje od ovih i kakvi su utisci,moze i neki drugi predlog od 2000-3000 din otprilike?

Poslednja izmena:
imam sennheiser cx150 vec mesec dana i mnogo su dobre...
razer bih zaobisao jer sam pre sennheisera uzeo moray i bile su apsolutni trash

Imam ja ProTone m100.
Meni zavrsavaju posao i vise nego odlicno.
Mozda jedini minus koj bi im dao je da je kabl mogao jedno 10-15 cm da bude duzi, pored toga nemam nikakve zamerke :)

E super znaci jos jedan plus za senn... Mada procitah da im navode kao manu to sto su minijaturne i sto im je kabl osetljiv. Koliko si ih platio ako nije tajna? Moray se ni meni ne dopada,sa druge strane,protone m100 hvali dosta ljudi,pa sam se time vodio.

edit: za ProTone navode kao manu taj kabl id 1m ali ne verujem da bi mi to bio neki problem,koliko su duge ove fabricke od SGS-a?

Poslednja izmena:
Da li vama radi superuser aplikacija posle flashovanja fajla sa onog sajta dl.project-voodoo.org ? Znam da mi nije potrebna za root jer je to već urađeno, ali ne znam da li force close treba da mi znači da nešto nisam uradio kako treba (mada ne znam šta bi o bilo).

Sta znam, kad pokušam startovati superuser aplikaciju izbaci mi Force close... a na primer kada podignem Titanium onda mi piše da Titanium ima superuser dozvolu ili tako nešto.

E super znaci jos jedan plus za senn... Mada procitah da im navode kao manu to sto su minijaturne i sto im je kabl osetljiv. Koliko si ih platio ako nije tajna? Moray se ni meni ne dopada,sa druge strane,protone m100 hvali dosta ljudi,pa sam se time vodio.

edit: za ProTone navode kao manu taj kabl id 1m ali ne verujem da bi mi to bio neki problem,koliko su duge ove fabricke od SGS-a?

2,5k.
kabl nije osetljiv, trcim sa njima i dobro to podnose :)

Ja gledam ovako nešto: http://www.tehnomanija.rs/katalog/jabra-slusalice-rhythm.html
* Jabra slušalice RHYTHM
* Vrhunskog kvaliteta i ergonomskog dizajna
* U paketu sa gel nastavcima u tri veličine za potpuno prilagođenu udobnost
* Stereo slušalice sa mikrofonom
* Tehnologija sa redukcijom šuma od vetra :trust:
* Pozlaćeni konektor: 3.5 mm
* Kontrole na mikrofonu: prihvati/završi poziv, sledeća muzička numera
* Garancija: 2 godine

Razmišljam... napolju u pokretu kvalitet zvuka svakako nije imperativ jer ipak teško da se prilikom šetnje kroz grad, trčanja, vožnje bicikla ili u prevozu može toliko pažnje obraćati na kvalitet zvuka, a sa druge strane dobro dođe mikrofon i mogućnost prihvatanja poziva bez vađenja telefon iz džepa. :)

Inače, nisam baš za ove in-ear varijante jer definitivno oštećuju sluh na duže staze i opsane su za korišćenje u saobraćaju jer skoro potpuno izoloju okolinu. Lično se dvoumim između pomenutih Jabra slušalica sa mikrofonom, i ovih http://www.4audio.rs/product.php?id=1109, međutim Sennheisera nema trenutno nigde u prodaji ili bar ja ne mogu da pronađem. :(

Neka treća varijanta je bluetooth stereo headset, recimo ima u Tehnomaniji par Jabra modela, takođe i 4audio fiktivno nudi neke Sennheiser bluetooth modele, ali je problem sa svima njima previsoka cena.

Flešovao sam JVH XEE, ima srpski swype, ali nema srpski locale. Da li postoji neki GB ROM koji ima domaći locale u ponudi?

Drugo, neko reče (mislim telep), da je flešovao deodexed JVH, pa ako može link na XDA temu (ili odakle je već ROM).

Edit: A evo šta sada kaže Kies za fon.

Edit2: Ne znam kako niko nije pomenuo, ali u 2.3.3 radi Last.fm scroblling iz defaultnog Samsung playera. :party:

Prilozi

• kies.png
    kies.png
    21.6 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Hvala!

Inače noćaš sam ostavio fon da se isprazni baterija da kraja i jutros je punio preko USBa. Priključio sam u 6.00h, zapištao je da je napunio na 100% u 9.50h, dakle skoro cela četiri sata od 4% do 100%!

Treba mi mala pomoc! Od pre neki dan ne mogu da skinem nista sa marketa, samo vrti download u krug i nista se ne desava! pokusao sam svasta i brisao podatke iz aplikacije i flesovao vise puta iznova (DARKY V10 RC6), cak sam se vracao i na stariji darky v 9.2, 9.5... i opet nista! Sve ostalo vezano za net mi radi bez problema, jedino nece nista da skida sa marketa! HVALA UNAPRED! :mad:

Nazad
Vrh Dno