^Ok hvala ti... Mislim da suština foruma nije u tome da se meri ko koliko stranica napuni nekim pitanjima, već da se nešto novo nauči i pomogne ostalima. Kada budem rešio problem baterije, naučio nešto novo u vezi sa SGS, shvatio kako se stavlja ROM, složićeš se sa mnom, tada neće biti više ovakvih (how to...) postova sa moje strane. Ovaj thread ima 156 strana, nisam ih sve čitao, ali pretpostavljam da se nije pričalo o HW samog telefona, već i o nekim problemima koji se javljaju korisnicima istog.
Pre neko što postavim pitanje, ja stvarno proguglam, ali kad ne mogu da nađem, ili kada nađem nešto što mislim da odgovara mom problemu, ali nisam siguran da li je to to, onda dođem i postavim pitanje...
Naravno, da je vama koji ste ušli u štos, sve ovo smarajuće, ali ja nemam drugo mesto da postavljam svoja pitanja, nego baš ovde. A tolerancija je ono što bi trebalo da postoji na svakom forumu. Nikad nisam bio neprijatan ili nešto gore, prema "novajlijama", a takvih je bilo na forumima na kojima sam bio pre ovog (npr. apple forum)...
Hvala na pomoći, i naravno ovaj post nije bio ni u kakvu ruku, zlonameran... samo sam izneo svoje mišljenje i u neku ruku opravdanje za sve ove postove...