Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ima beta da se skine, mada meni se program uopšte ne sviđa

sc20110224-083905.png

Kod mene ne radi ovo. Kad hocu da idem levo desno odmah me vrati na predhodni launcher...

aj neka mi neko posalje link za raspali launcher...ne mogu nigde da ga iskopam na netu :)

Probao sam SPB i mogu vam reci da za promenu nije los toliko. Malo baguje, ali verovatno finalna verzija ce biti ispeglana. Koliko vidim nigde nema da se udje u settings da se podesava ili sam corav?

Kod mene je neupotrebljiv. Cim probam da skrolujem levo desno izbaci me i vrati na ADWL...o settingsu nisam ni pomislio :)

@ceasar: Da se vratimo na ono moje pitanje. Kada budem hteo da ponovo stavljam rom, u CWM uradim factory reset, šta bi bilo kada bi posle toga uradio reboot telefona? Jel bi se vratio na stock 2.2? Ili šta?

evo da i ja pohvalim spb launcher....laguje prvih par min dok se valjda sve ne ucita, posle savrseno klizi :)

@ceasar: Da se vratimo na ono moje pitanje. Kada budem hteo da ponovo stavljam rom, u CWM uradim factory reset, šta bi bilo kada bi posle toga uradio reboot telefona? Jel bi se vratio na stock 2.2? Ili šta?

I dalje bi imao custom rom samo kao da si ga prvi put instalirao.

Ajde pustite neki link za taj SPB da ga isprobam i ja malko,deluje mi interesantno...:)

EDIT: Snasao sam se,hvala u svakom slucaju... ;)

Poslednja izmena:
@ceasar: A kako bih se vratio na stock FW froyo 2.2? Jel isti način/procedura, kao kad se fleshuje ROM ili ne? Ako može kratko objašnjenje ili neki link za tut?

Jaoj poludecemo sa tobom :) . Vracanje je isti princip, ide se preko Odina, nadjes stock 2.2 froyo firmware, flashujes ga i to je to. Ako si preko vipa uzeo trazis JP7, imam ga ja na kompu, ili ga neko vec ima uploadovanog ako ti zatreba i to je pet minuta posla. Na stock se vracas samo ako nosis telefon u servis, nista vise :)

^Hehe... znao sam da i pored ovih što su aktivni, ima ljudi koji prate ovu temu, samo se drže sa strane :)
Hvala ti na odgovoru. Kada bi negde bili neki tutoriali, ne bih stalno pitao... ali razumećeš me (valjda)... moram sada da naučim, pa neću više pitati :)

Tel je neki uvozni, i nije iz VIP-a :)
Znači ni ti se ne bi vraćao na stock 2.2 froyo? :)
Sviđa mi se ovaj Darkys, mogu da ti kažem, mada mi je mnogo lep 2.2 froyo stock na DHD :) a isto tako, jedva čekam gingerbread + nexus s :)

Sad sam svašta napisao :)

@caesar: E hvala :) To mi je bitno... Community help :) Mnogo važna stvar :) Ma pitao ovako... Sad ću da flešnem ovaj rezurekšn, čisto da vidim razliku... mada vidim da se on drugačije ubacuje nego ovaj ikstrim. Drugačiji je sadržaj zip fajla, a i po tut sa YT, malo je drugačija procedura...

I bilo je krajnje vreme ! Flashnucu ga pa makar ne imao srpski swype i jezik telefona :)

I bilo je krajnje vreme ! Flashnucu ga pa makar ne imao srpski swype i jezik telefona :)

Zaista koristiš taj SWYPE? :)
Meni je jako komplikovan... mada se nisam nešto bavio njime... Jako mi se dopala COMPACT tastatura na DHD, a ne mogu da je nađem za SGS. Ona ima dva slova na jednom dugmetu... dobra je fora...

Ta sta znam... Probao sam i svidelo mi se.. Imam utisak da tako brze pisem poruke i mailove

@caesar, ALL: uradio sam wipe data/restore factory, i nisam stavio novi ROM, već sam uradio reboot. Ušao sam u mass storage, i svi podaci od prethodnog OS-a su ostali tu... Zašto se nije i to formatiralo? Kako da formatiram SD, pre nego što stavim novi ROM?

@caesar, ALL: uradio sam wipe data/restore factory, i nisam stavio novi ROM, već sam uradio reboot. Ušao sam u mass storage, i svi podaci od prethodnog OS-a su ostali tu... Zašto se nije i to formatiralo? Kako da formatiram SD, pre nego što stavim novi ROM?

Dok mi neko ne odgovori, samo da napomenem sledeće:
1. instalirao sam Darkys 9.3, a pre toga sam uradio sve moguće wipe-ove, i opet kao što citirani text navodi, i dalje su podaci na samoj internoj memoriji sa prethodnog OS-a ostali (iGO folder, foursquare folder, itd.)
2. ne rade mi kontakti koje uvek sync-ujem sa gmailom... izbacuje grešku. Sada ću uraditi factory reset, jer sam pročitao da je to jedno od rešenja...
3. baterija ne radi ništa bolje, a punio sam ga do 100% kada sam flešovao ROM... da li je normalno da se preko noći (cca 7 sati spavanja) baterija spusti za 25%????? Kako na ovo da utičem?

1)Settings/ SD card and phone storage/ format sd card (pod internal sd card) mada ne vidim zašto bi to formatirao
2)...
3) nije normalno trebalo bi da ti izgubi nekih 1-2%

^Pa eto zašto... zbog baterije... znači sve sam uradio po uputstvu za ROM i vidiš kako mi se nenormalno troši bat. Sinoć legao sa 93% (oko 3h), a ustao sa 77% (u 10h)...
Kapiram da sve ponovo uradim, format + wipe + reflaš ROM... ne znam više u čemu je fora...

Što se tiče tačke 2. uradio sam factory reset (jer mi je izbacivao onu grešku sa imenikom), i sad je to ok, ali nemam više onaj launcher što ide iz darkya... Pffff...

EDIT: reci mi samo, kada radim taj format? Pre nego krenem sa flešovanjem?

EDIT2: Kakva je procedura nakon FORMATIRANJA interne memorije? Da li je onda potrebno ponovo ubacivati onaj cfroot ili je dovoljno ubaciti update.zip + rom i uraditi flesh?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno