Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Meni i dalje ostaje na 97% cim ga skinem sa punjaca ali mi baterija drzi lepo. Cak mi je posle jedne kalibracije ostala na 100% ali odmah posle, sledece punjenje ista prica. Stvarno mi nije jasno ali nervira.

Izgleda da ne postoji pravi fix za to,moracu da pocnem da se navikavam...

To je normalno, opusti se i ne razmišljaj o tome.

Ja koristim 3.6.7 Titanium Backup Pro verziju i radi odlično na Doc's romu 7.6.

Moguće je da ti ne radi ako nemaš uključen USB debugging u podešavanjima.

Poslednja izmena:
Slažem se sa ovim što ti je rekao Laza. Doc's & Stefunel's ROM v7.6, Titanium v3.6.7 radi bez greške. Hoće da zeza ako nije čekiran USB debugging. I da napomenem, telefon leti i bez lagfix-a.

Probaj ovaj ROM, nećeš se pokajati.

Poslednja izmena:
Da, i meni je lagfix isključen tj zaboravio sam da ga uključim posle flashovanja ovog roma - nema potrebe.

Slažem se sa ovim što ti je rekao Laza. Doc's & Stefunel's ROM v7.6, Titanium v3.6.7 radi bez greške. Hoće da zeza ako nije čekiran USB debugging. I da napomenem, telefon leti i bez lagfix-a.

Probaj ovaj ROM, nećeš se pokajati.

Evo u njihovoj kuhinji sam skuvao neki svoj rom :). Trenutno fleskam, pa cu videti sta ce ispasti na kraju. Koji si kernel i modem izabrao?

Bolje će biti da se fleška sutra jer izgleda da intenzivno rade u ovim večernjim satima. Ne postoji wipe verzija, ja je skinuo ali je ipak no wipe.

Remove Clock from Notification Bar!

Ubacite u temu pre fleškanja ili Root Explorer pa u system/framework/ fasciklu.

Mene je oduvek nervirao taj mali sat.
Tu je i originalna verzija ako se predomislite i želite da vratite satić.

U pravu si... Bilo je normalno u prošloj verziji. Sada pomeram klizač a osvetljenje se povećava za nijansu i to blagu. Nisam obraćao pažnju jer mi je sve to odrađivao Titanium. Aaaaaaaaaaa!

Taman sam ti rekao nećeš se pokajati, eeeeee sreća ipak kratko traje... :mad:

Poslednja izmena:
Voodoo Sound je odličan, supercurio je i dalje no.1 što se tiče developinga za SGS. :)

U pravu si... Bilo je normalno u prošloj verziji. Sada pomeram klizač a osvetljenje se povećava za nijansu i to blagu. Nisam obraćao pažnju jer mi je sve to odrađivao Titanium. Aaaaaaaaaaa!

Taman sam ti rekao nećeš se pokajati, eeeeee sreća ipak kratko traje... :mad:

Vracam se na darkija :) ubi me ovo bledunjavo

Imam mali problem,market je prestao skroz da mi radi i izbacuje sledecu gresku:

http://yfrog.com/h0baifoj

Ima li neko,neku ideju kako da to 'opravim?

Edit: evo vidim da se dosta ljudi sada zali na isti problem tako da verovatno nesto sa serverom nije u redu.

Zašto je daleko ispred Doc's kitchen? Darky je užas, jedva sam čekao da ga pomerim sa telefona, jedino što vredi je tema koju je odradio (dobro, pola preuzeo, pola odradio). Romkitchen je prava stvar, sve izabereš prema svojoj potrebi, a ne Darkyjev rom koji izlazi svaki drugi dan i lik eksperimentiše neke gluposti umesto da sedne i da napravi rom kako valja.

Inače, Voodoo stable 5.1 radi savršeno u kombinaciji sa romkitchen.

Galaxy S2. :) Bas me zanimaju specifikacije, nadam se da ce biti Tegra 2.

big.jpg

Magical ROM Machine: v7.9

Skuvao sam šta sam hteo, a onda nakon preuzimanja zamenio kernel (preuzeo sepercurio) sa Advanced Voodoo v666.2. Dovoljno je samo obaviti izmenu u fascikli update. Ništa nije bledunjavo, plus u startu sam izbacio dosadni satić. Novi Advanced Voodoo ima cwm 3.0.0.5, a pošto podržava ubacio sam i BLN control - Pro v0.9.4 alpha i zamenio free verziju sa LCD Density Changer v5.4 (nije loša stvarčica).

Zašto je daleko ispred Doc's kitchen? Darky je užas, jedva sam čekao da ga pomerim sa telefona, jedino što vredi je tema koju je odradio (dobro, pola preuzeo, pola odradio). Romkitchen je prava stvar, sve izabereš prema svojoj potrebi, a ne Darkyjev rom koji izlazi svaki drugi dan i lik eksperimentiše neke gluposti umesto da sedne i da napravi rom kako valja.

Inače, Voodoo stable 5.1 radi savršeno u kombinaciji sa romkitchen.

Ja sam juce probao kitchen i to sto mi je ispalo nije mi se svidelo. Ne znam, brightness je bio ocajan...meni je darky manje vise ok. Tema mu je odlicna, telefon radi brzo...

+1 za darkyja kojeg svi pljuju iako je najbolji. 8.0 radi ko sat.

@darko

Ne kaki :) . Darky pokusava svima da udovolji u svojim romovima a to nije laka stvar, a koliko se trudi se vidi i po broju romova koje je izbacio i covek stalno nesto doradjuje kako bi bilo savrseno. Verujem da veliki broj ljudi u svetu ima bas njegove romove na telefonu, a to ipak znaci nesto.

Ova stvar gde sam kuvas romove mi se ne svidja kao ideja. Slazem da je nije lose eksperimentisati ali bolje je imati nesto sto je provereno.

Nema tamni google search 8.0, znam jer sam stavljao novi crni widget koji sam i kacio ovde pre nekih nedelju dana. Evo i posta http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2419709&viewfull=1#post2419709 . Da nisi Caesare stavljao ovaj moj pa si mislio da je darky to imao?

Katastrofa koliko danas lose radi forum, a tako je i ovih dana, jedan dan je ok, jedan jedva da radi. Dokle ce vise ta search baza da se radi u pozadini?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno