I ja sam za originalnu masku ali nisam imao tu informaciju oko tržišta na kojima se prodaje beli model, ko zna naši su prodavci "snalažljivi" možda se uskoro pojavi :dTo se prodaju takvi modeli u Engleskoj, Spaniji i od juce u Nemackoj, kod nas ih nema uopste. Ne znam da li postoje te kineske maske ali njih sigurno ne bih stavio na telefon, samo original backplate.
Kako mislis screenshotove romova? Sta bi tu slikali? Rom je samo firmware koji ces flashovati. Ti ga tek posle instalacije namestas da izgleda kako hoces, a za to vec imamo temu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?189185-Kako-izgleda-vaš-MOBILNI-quot-desktop-quot/page54
Model: GT-I9000 | Code: XEO | Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP | Date: 04.01.2011 18:15 | Size: 175,16 MB | ID: 3059439520
6 hours ago
jes 10 miliona, a zašto je onda ne mogu da nađem belu verziju?
![]()
Model: GT-I9000 | Code: XEO | Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP | Date: 04.01.2011 18:15 | Size: 175,16 MB | ID: 3059439520
6 hours ago
O toj verziji se već raspravljalo, datum ti je pogrešan jer je prisutna još od početka decembra i nije 2.2.1 nego 2.2
"It's 2.2. No 2.2.1.
I have installed since yesterday.
Better battery duration than XWJPA, and faster browser.
Model: GT-I9000
Code: TPH
Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP
Size: 175,16 MB
Better official firmware ever for TPH phones."
11th December 2010
Doveo si u zabunu i ove sa xda-developers, radiš kod njih kao naša krtica.![]()
![]()
![]()
Ne znam da lis te u toku, ali može da se preuzme nova mapa Srbije za iGO (2010.10, 22.decembar 2010.) kao i nove tačke interesa (POI) iste verzije. Takođe nakon dugo vremena, odrađena je contrastova mapa Srbije za NDrive v10.1.15. Dugo sam ovo čekao, jer je NDrive zmaj u odnosu na iGO...
Ja sam stavio i iGO i NDrive,ali jos nijedan nisam ispitao malo bolje. U kom smislu mislis da je bolji NDrive,precizniji je,bolje su mape ili interfejs?
nisam siguran da sam shvatio sta ti treba... ukoliko mislis na wallpaper: u pitanju je wp clock live wallpaper... znam jer ga koristim.
Vidim da ljudi koriste handbrake za konvertovanje.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732969
Uh, ova kartica od 8gb mi je mala. Gde kod nas ima da se uzme najjeftinija od 16gb class 4 ili 6?
Imam frku posle update-a na xxjpy. Hteo sam clean install i da stavim darky 8, ali posle Odina tel se vise ne bootuje tj. krene ali odmah uskace na recovery ekran i buni se za E:copy_dbdata_media:Can't mount DBDATA
Update je radjen normalno sa cekiranim repartitionom pit i pda fajlom (ni sa odcekiranim ne daje drugacije rezultate)
Kada imaš jednu *.tar datoteku, onda koristiš isključivo PDA i ne čekiraš repartition, niti bilo šta drugo dodaješ, a *.zip ubacuješ preko CWM-a. To je osnovno pravilo koje svi znaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari