Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Kojom si ga metodom otkljucao ako nije tajna? :) Naravno ako mislis na otkljucavanje za sve kartice

Nije tajna naravno, ne znam dal je po pravilima foruma...

Nego nisam jos zavrsio, sve je u redu sto se tice mreze, radi kako treba, nego sam zeznuo imei sad pokusavam da ga sredim, pa ne bih da se i tebi desi isto

aaa,ok nema frke ako uspes da osposobis javi na koji si nacin odradio sve to. Posto je meni zakljucan za VIP mrezu,nemam neku veliku potrebu da ga otkljucam pa mi se zato i ne zuri puno...:)

To se prodaju takvi modeli u Engleskoj, Spaniji i od juce u Nemackoj, kod nas ih nema uopste. Ne znam da li postoje te kineske maske ali njih sigurno ne bih stavio na telefon, samo original backplate.

Kako mislis screenshotove romova? Sta bi tu slikali? Rom je samo firmware koji ces flashovati. Ti ga tek posle instalacije namestas da izgleda kako hoces, a za to vec imamo temu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?189185-Kako-izgleda-vaš-MOBILNI-quot-desktop-quot/page54
I ja sam za originalnu masku ali nisam imao tu informaciju oko tržišta na kojima se prodaje beli model, ko zna naši su prodavci "snalažljivi" možda se uskoro pojavi :d
a za skrinšotove ja sam mislio da sam rom menja izgled interfejsa pa sam stoga i predložio da se stave slike kako bi pre flešovanja odlučio ne/sviđa mi se. A šta je onda fora u flešovanju, šta se postiže time, neke promene u funkcionalnosti ili...
P.S. hvala za link na temu, pogledaću cheers

Model: GT-I9000 | Code: XEO | Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP | Date: 04.01.2011 18:15 | Size: 175,16 MB | ID: 3059439520
6 hours ago

jes 10 miliona, a zašto je onda ne mogu da nađem belu verziju?
samsung-galaxy-s-white.jpg

auuuu al je lep beli :) !!!! :D

<3

sad bih ga ponovo kupio i stavio ili tu belu, ili ovu silikonsku preko crne /stock/ pozadine:
csamt959sc06_tl.jpg

white cover je nekih 5 dolara na ebay-u... Doduse, nema ovo with google :d

Model: GT-I9000 | Code: XEO | Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP | Date: 04.01.2011 18:15 | Size: 175,16 MB | ID: 3059439520
6 hours ago

O toj verziji se već raspravljalo, datum ti je pogrešan jer je prisutna još od početka decembra i nije 2.2.1 nego 2.2

"It's 2.2. No 2.2.1.

I have installed since yesterday.

Better battery duration than XWJPA, and faster browser.

Model: GT-I9000
Code: TPH
Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP
Size: 175,16 MB
Better official firmware ever for TPH phones."

11th December 2010

Doveo si u zabunu i ove sa xda-developers, radiš kod njih kao naša krtica. :) :) :)

Poslednja izmena:
Ja sam na Darky 7.6, baterija mi rikne za 9h komplet. Ovo nije normalno, a jos je nenormalnije da radim sve iz pocetka.

Ovaj Darky umesto sto izbacuje ROMove ko toster, bolje da poradi na boljoj optimizaciji.

meni je baterija trenutno na 37 procenata, a juce u 9 ujutru sam ga skinuo sa punjaca. imas moj post na prethodnoj strani sa pojasnjenjem ;)

Zna li neko gde mogu da preuzmem ovakav wallpaper? Podrazumeva se da rezolucija treba da bude najmanje 960x800.

seaero.jpg

Ne zanima me prikazana aplikacija vec samo pozadina (u aplikaciji je nema, već sam je raspakovao).

Poslednja izmena:
O toj verziji se već raspravljalo, datum ti je pogrešan jer je prisutna još od početka decembra i nije 2.2.1 nego 2.2

"It's 2.2. No 2.2.1.

I have installed since yesterday.

Better battery duration than XWJPA, and faster browser.

Model: GT-I9000
Code: TPH
Version: I9000XWJPF/I9000OXXJP8/I9000XXJPP
Size: 175,16 MB
Better official firmware ever for TPH phones."

11th December 2010

Doveo si u zabunu i ove sa xda-developers, radiš kod njih kao naša krtica. :) :) :)

Hm zbunio me ovaj http://twitter.com/#!/SamsungFUSNews i to da ima naš CSC I9000OXXJP8. Neznam kako mi je promaklo :shock:

Krelac je ladno sada izbacio obaveštenje (sleduje mu jedan "Unfollow")
attachment.php

Ako su mene lagali i ja lažem vas:D

Prilozi

• fus.PNG
    fus.PNG
    16.6 KB · Pregleda: 285
nisam siguran da sam shvatio sta ti treba... ukoliko mislis na wallpaper: u pitanju je wp clock live wallpaper... znam jer ga koristim.

Ne znam da lis te u toku, ali može da se preuzme nova mapa Srbije za iGO (2010.10, 22.decembar 2010.) kao i nove tačke interesa (POI) iste verzije. Takođe nakon dugo vremena, odrađena je contrastova mapa Srbije za NDrive v10.1.15. Dugo sam ovo čekao, jer je NDrive zmaj u odnosu na iGO...

Ja sam stavio i iGO i NDrive,ali jos nijedan nisam ispitao malo bolje. U kom smislu mislis da je bolji NDrive,precizniji je,bolje su mape ili interfejs?

Ja sam stavio i iGO i NDrive,ali jos nijedan nisam ispitao malo bolje. U kom smislu mislis da je bolji NDrive,precizniji je,bolje su mape ili interfejs?

Mape radi Contrast u oba slučaja, ali NDrive prosto klizi i nema ni najmanjeg kočenja. Manji je potrošač što znači da će baterija tokom navigacije izdržati duže, jedino što mu treba više vremena da uhvati signal (skoro minut kod prvog startovanja), a iGO za duplo manje vremena.

Kakva su vam iskustva sa novom mapom za Srbiju za iGO? Vidim da se žale na gps-serbia.com da im često puca program zbog mape.

ja sam koristio igo(iGOMyWay_8.4.2.139242) sa novim mapama juce malo po gradu(malo vise od sat vremena) i nije doslo do pucanja... ali to je prekratko za neku dalju analizu :D

Poslednja izmena:
Hvala...pronašao srb/mne/hr mape... probao i fino radi.Možda i bolje nego iGo.

iForce (Doodle) - aplikacija za sve koji vole da izvode trikove. :)
Npr. okreneš telefon sa ekranom na dole, neko stavi novčanicu od 100 din. kraj telefona, ti podigneš tel. i na njemu piše 100 din. :)
Staviš tri novčića na sto (pismo-glava), okreneš po želji, uzmeš tel. a na njemu ispisana tačna kombinacija itd. Možete i sami da napravite kombinacije za nešto drugo. Zabavna aplikacija. Evo u čemu je štos:

15yjbxe.png

Da li je neko resio onaj problem kad skines telefon sa punjaca baterija odma padne na 98%,ja sam probao vise metoda koje sam video ovde i na XDA i ni jedan nije znacajno nesto promenio... Napuni mi na 100% ali posle minut padne na 99% pa na 98% nedugo zatim... Kako to da resim,trenutno sam na Darky's 7.7 romu,ali kazu da to nema veze sa softverom...

Imam frku posle update-a na xxjpy. Hteo sam clean install i da stavim darky 8, ali posle Odina tel se vise ne bootuje tj. krene ali odmah uskace na recovery ekran i buni se za E:copy_dbdata_media:Can't mount DBDATA

Update je radjen normalno sa cekiranim repartitionom pit i pda fajlom (ni sa odcekiranim ne daje drugacije rezultate)

Imam frku posle update-a na xxjpy. Hteo sam clean install i da stavim darky 8, ali posle Odina tel se vise ne bootuje tj. krene ali odmah uskace na recovery ekran i buni se za E:copy_dbdata_media:Can't mount DBDATA

Update je radjen normalno sa cekiranim repartitionom pit i pda fajlom (ni sa odcekiranim ne daje drugacije rezultate)

Kada imaš jednu *.tar datoteku, onda koristiš isključivo PDA i ne čekiraš repartition, niti bilo šta drugo dodaješ, a *.zip ubacuješ preko CWM-a. To je osnovno pravilo koje svi znaju.

Poslednja izmena:
Kada imaš jednu *.tar datoteku, onda koristiš isključivo PDA i ne čekiraš repartition, niti bilo šta drugo dodaješ, a *.zip ubacuješ preko CWM-a. To je osnovno pravilo koje svi znaju.

ja ocigledno nisam, ali dobijam iste rezultate i ovom metodom, dok bootuje dodje na samsung ekran i onda zavibrira ono jednom pa dvaput sto mu dodje error i ugasi se ekran, tu radnju ponavlja u nedogled

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno