Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Uz pomoc drugara djurkash-a (HVALA), "dopunio" sam Froyo sa lagfix-om Voodoo pre6.
Osmeh mi ne silazi sa lica. :D:smoke: (cigareta je imaginarna- ne pusim).
Quadrant Standard rezultat

Uploaded with ImageShack.us

Ma nista, bre, malo ti povisok taj score, ja sam se vrteo oko 1550 :)

Inace, jpa je ok, najvise me interesuje baterija, posto sa jp6 nisam moga da opepelim preko 1 dana, a na eclairu sam cesce imao na 2 dana punjenje nego na 1...

Disable sam lagfix i nakacio mob na KIES, i kaze da imam latest fw. Imam instaliran leaked JPA.

E sad ili se ja tripujem ili meni fon brze radi bez ikakvog lagfixa? Da li se i vama ovo cini i koji lagfix koristite?

Tripuješ se, veruj mi, malopre sam nešto ekperimentisao, i upoređivao jpa sa i bez voodoo5pre6...drastična razlika!

Elem neko je pitao sta se dobija kada se nakacis na Kies a imas Vipov tel. Meni izbacuje da nema updatea jos uvek i da imam instaliran poslednji firm (u pitanju je 2.1).

Ne znam kada ce da puste Froyo za nas...

Kad sam kupio fon u VIPu posle prvog kacenja na KIES pojavio mi se update koji sam odradio i dobio par promena na telefonu ali za sada mi jos uvek ne dozvoljava da update na verziju 2,2! Nadam se da ce uskoro jer od septembra svakodnevno proveravam da li se pojavio froyo i sad kad vidim da jeste ja jos uvek ne mogu da ga instaliram!

Kad sam kupio fon u VIPu posle prvog kacenja na KIES pojavio mi se update koji sam odradio i dobio par promena na telefonu ali za sada mi jos uvek ne dozvoljava da update na verziju 2,2! Nadam se da ce uskoro jer od septembra svakodnevno proveravam da li se pojavio froyo i sad kad vidim da jeste ja jos uvek ne mogu da ga instaliram!

Pa nisu jos pustili za nas region, zato ne mozes :)

Ljudi, na koju foru ste uspeli da povezete telefon sa kompom? Prvi put sam uspeo da ga povezem, ali posle kad mi je trebalo nije moglo, reinstalirao sam kies i probao bar jedno (bukvalno) 50 puta ali nece (probao sam i kao mass storage) . Imam sedmicu 64 bit-a.

Ljudi, na koju foru ste uspeli da povezete telefon sa kompom? Prvi put sam uspeo da ga povezem, ali posle kad mi je trebalo nije moglo, reinstalirao sam kies i probao bar jedno (bukvalno) 50 puta ali nece (probao sam i kao mass storage) . Imam sedmicu 64 bit-a.

I ja isto imam 64bit win7, i nemam nikakvih problema. Kakvu gresku ti javlja?

Pih, *eni Kies. Meni je radio kako treba do pre 3-4 dana i onda je izludio. Bocnem fon u komp a on vidi-ne vidi fon. MTP je nesto brljavio. Osetio Froyo u blizini? :d
Format internal card je resilo problem.

uzeo sam danas mobilni...ok je za sada al imam problem....u toku "upoznavanja" danas mi se brat bratu jedno 5 puta ukocio,ni jedno dugme,komanda nereaguhe,jedini je "spas"da otvorim i skinem bateriju i da ga posle ukljucim. sta da radim?

i tekako ce biti vracen,nov telefon star 1 dan tj kod mene je 1 dan a neradi....cccc....ako ga nepoprave jel moze da se raskine ugovor i da se vrate pare?

Idi u radnju i trazi zamenu.

Ne prihvataj popravku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inače,nije moguće da se raskine ugovor ili vrati novac.

Ima li neki nacin da se swype update-je na noviji ili zameni za npr. srpski
s obzirom da je deo rom-a ?

Nešto mi ne radi slanje MMS-a, odnosno najviše smanju sliku iz galerije na nekih 250kb. Kako da ograničim veličinu slike? Radilo je do sada normalno, posle ovog updatea od juče jok.
Podešavanja su OK, skinem MMS koji mi drugi pošalju, ali moji su preveliki i valjda zbog toga ne stignu.

EDIT: Ovo je strašno, iz Handcenta radi, jer može da se ograniči na 100 kb, dok fabrička aplikacija nema tu mogućnost? Ne znam, suviše je ovo smaranja za mene... zbog telefona...

Poslednja izmena:

Prvo idi u settings > applications > development > stikliraj USB debugging

Posle toga ides na Wireless and Netw. > USB Setings > Samsung Kies

Da bi se nakacio na KIES takodje treba da budes na touchwizu obavezno. Ako si radio neki lagfix tj ako ti filesystem nije default (RFS), KIES ti nece prepoznati telefon.

uzeo sam danas mobilni...ok je za sada al imam problem....u toku "upoznavanja" danas mi se brat bratu jedno 5 puta ukocio,ni jedno dugme,komanda nereaguhe,jedini je "spas"da otvorim i skinem bateriju i da ga posle ukljucim. sta da radim?

Taj FW iz VIP-a je bagovit. Update na Froyo, pa ako ti se i dalje to desava onda reklamiraj, ne gubi vreme sada sa njim posto mi se cini da softw problem

Nešto mi ne radi slanje MMS-a, odnosno najviše smanju sliku iz galerije na nekih 250kb. Kako da ograničim veličinu slike? Radilo je do sada normalno, posle ovog updatea od juče jok.
Podešavanja su OK, skinem MMS koji mi drugi pošalju, ali moji su preveliki i valjda zbog toga ne stignu.

EDIT: Ovo je strašno, iz Handcenta radi, jer može da se ograniči na 100 kb, dok fabrička aplikacija nema tu mogućnost? Ne znam, suviše je ovo smaranja za mene... zbog telefona...
Postoji podešavanje u porukama režim kreiranja mms poruke sa opcijama original, automatski i ograničeno. Trebalo bi ovo ograničeno da bude to što tražiš.

Ne pomaže ni to, probao sam.

A jutros sam zatekao ugašen telefon na punjaču, i bio je vruć kod konektora.

Pa ovaj JPA oficijelni. Morao sam da vadim bateriju.

Kako si ga flashovao? Odin ili na kies?

Jesi li stavio voodoo?

Meni sve savršeno radi, ukapirao sam da mi baterija mnogo brže ode nego ranije, jer sam prestao mnoge stvari da radim na kompu i radim ih sa fona...
Iako sam HD2 imao skoro 8 meseci, ipak moram da priznam da mi je ovaj fon bolji...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=817703

moram da pohvalim ovaj rom nakon 2 dana koriscenja, bukvalno sam odusevljen njime....
- brz je, otvara stvari gotovo istog momenta
- baterija mi je na 60% posle 24h intenzivnog koriscenja
- gps je sredjen, na otvorenom mu treba par sec da fixira, posle prati u korak
- koristi kernel sa 340mb rama
- izgleda prilicno dobro

ne bih se nikako vratio na koriscenje oficijalnog nakon ovoga...

Nazad
Vrh Dno