Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Gde si uzeo silikonsku? :)

TC Banjica, slagaću te kako se zove prodavnica, neka mala na 1. spratu, nije okrenuta ka centralnom delu pa se ne vidi sa stepenica, moraš da zađeš iza onih butika. Možda neki Mobiland, tako nekako. Imaju bele i crne silikonske, i te folije za ekran.

Daj sliku neku Hans

ne bre, nego toga što je pazario

Ja u prolazu kroz Sloveniju prosle nedelje pazarih CELLY koznu futrolu za 7 eur (bila na popustu od 50%). Svidela mi se jer stiti fon i sa gornje strane...ma za te pare odlicna je, a ipak koza...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Prilozi

• ImageUploadByTapatalk.jpg
    ImageUploadByTapatalk.jpg
    24.2 KB · Pregleda: 81
I samo futrola bez fona...

Prilozi

• ImageUploadByTapatalk.jpg
    ImageUploadByTapatalk.jpg
    10.4 KB · Pregleda: 64
Daj sliku neku Hans

To su samo gumena ledja, stite i sa strane jer dodju do ivica ekrana. Ostaje problem zastite samog stakla.

59d8a268-e1b8-9162.jpg

Ta "ledja" nisu losa stvar, ako su kvalitetna... A na folije i futrole sam alergican.

zato sto cekaju poslednji momenat....mogu ruku u vatru da stavim da oni 43. dana pogledaju prvi put telefon :)
a sta mu se desilo?

zato sto cekaju poslednji momenat....mogu ruku u vatru da stavim da oni 43. dana pogledaju prvi put telefon :)
a sta mu se desilo?

Na displeju mi se pojavio burn-in(tj.senka,ono sto je pojavljuje na plazma TV-ima posle odredjenog vremena). Malo mi je bilo cudno sto se to pojavilo jer to nije karakteristicno za ovu vrtsu displeja,ali s obzirom da sam baš baksuz kad je u pitanju kupovina svih mogućih uređaja i nisam bio nesto iznenadjen. :wall:

da uzmem nesto ovako
1.)prva (uz ovu se dobija besplatno zastitna folijica za ekran)
ili ovako
2.)druga
ili ovo...
3.)trece

edit:
da, nista nije preko 3funte (4eura) xD
eBay keva, kakav amazon

Poslednja izmena:
Kako ovo naručiti bez paypal naloga? Ima li neki drugi sajt sa ovakvim futrolama? Imam i master i visa i amex ali moneybooker i ja se ne mirišemo, a ne bih pravio ni paypal nalog.

onda narucis preko nekog ko ima paypal,a drugde ne mozes kupiti,ili tesko, posto ovo nisu "originali" pa nemaju bas ti produkti svoje sajtove gde mogu da se kupe ;)
ovo je cudna,ali cool roba koja nadje svog kupca samo na eBay-u (ili 99% na eBay-u,ostalo po pijacam i nekim SHKLJ prodavnicama u hongkongu)

paypal je stvarno odlican :)
koristim vec godinu dana ;)

Kad pošaljem kontakt kao vcf ne ide SMS nego MMS. Kako vi šaljete kontakte? Ima li neka mala app samo za to?

Instalirao sam DialerOne. Malo su glupi ovi smartphonovi, za neke najobicnije stvari ti treba aplikacija.

Koju tastaturu koristiti. Better keyboard mi je bolja od standardne, dok me Serbian keyboard nije totalno zadovoljila zbog glomaznosti i losijeg rasporeda.

;) Ja ga juče deinstalirao, kasnio dva sata. Moguće da treba isključiti opciju u telefonu da se vreme podešava po mreži. Ima li neka aplikacija koja sinhronizuje sat preko interneta?

;) Ja ga juče deinstalirao, kasnio dva sata. Moguće da treba isključiti opciju u telefonu da se vreme podešava po mreži. Ima li neka aplikacija koja sinhronizuje sat preko interneta?

Moguce je da si u pravu. Iskljucicu da vreme update po mrezi pa cu da vidim

Ja ga koristim normalno i ne kasni samo ga treba staviti u ignore listu ako se koristi task manager. Meni je najbolja tastatura Smart Keyboard.

Poslednja izmena:
Da slucajno ne ubijete proces preko task menadzera, pa zbog toga kasni... stavite taj clock widget na ignore listu :)

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno