Za LP Plus imas zilion opcija da ga menjas. Imam jos screenova (ukupno 6) ali to nisam slikao jer su uobicajeni. Jedino sta mi je mnogo bolje jesu ikonice u touchwizu kada udjes u application menu.
Evo i prvog official review-a froya
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=da&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobilsiden.dk%2Fnyheder%2Fnu-far-galaxy-s-topkarakter-android-22-rykker-for-vildt%2Clid.12790%2F
Ovo što je smudgeovano su moji podsetnici u kalendaru...Dock mi je scrollable.
Now the Galaxy S not only Samsung's best smartphone - but the current best smartphone on the market.
zvuci impresivno
nego, ae neka mi neko baci link za laucherpro plus(naravno, odradjenu verziju xD )
Gde si nasao ove ikone za dock?
@trenje
Da mi sredis desktop da bude tako cute
BTW...telefon mi se gasi sam od sebe barem tri puta dnevno
@trenje
Da mi sredis desktop da bude tako cute
BTW...telefon mi se gasi sam od sebe barem tri puta dnevno
Meni se to Peco desilo samo jednom, a onda sam sa 3G prebacio da bude 2G only i više ne. S obzirom da VIP ionako kuburi sa 3G-om i da 3G dosta više ždere bateriju, ni ne treba mi.Sam se gasi...najgore je sto naravno to ne provalim. Nego desi se, stoji na stolu i onda se zacudim sto ne stizu mailovi
Moguce je da se i ne ugasi on, ali ne reaguje na komande, ne ukljucuje ekran. Zato sto je danas i pored pritiskanja tastera jedno 10 sekundi bio ugasen ekran i u nekom momentu izadje iz mraka![]()
:zgran:Evo malo sam se danas zezao i napravio sam iPhone od nase galaxije![]()
:zgran:
Skidaj to, ako te potkivac i svestenik vide obrao si bostan... i to zelen, a i mi
ostali zajedno s tobom.![]()
Pitaj ti njih jel oni na iPhonu mogu da imaju android look![]()
Stize Android look dogodine dok uzmu ove super amoled ekrane![]()
na androiidu kalibrises ekran ako ti je oversaturated, namestis onako kako zelis. i nemoj da poredis ekran rezolucije 640x960 na 3.5" sa ekranom rezolucije 480x800 na 4". e sad zamisli neko voli jaci kontrast i jace boje, kako da dobije on to na iPhone(retini)? vidim tu neki vlasnici iPhone pricaju nesto o kvalitetu njegovog ekrana, a imaju TN monitore kuci pa sa cim to porede? sa TN ekranom ispranim dno dna? video sam ekran na galaxy s i ekran je odlican, kontrast odlican.Sta sam jos lupio pored tog za retinu ? To je opet subjektivna stvar i ne moze se opisati brojem tackica po jedinici duzine, po meni samoled ima nerealno prenaduvne intezitete boja i to daje prividan utisak da je bolji. Ali opet tu ne postoji bolji niti gore, to je vise stvar onoga sta preferirate.
@ Caesar
Ma ne mogu, moram mailove da primam automatski, nakacen sam na exchange i ne mogu bez toga nikako
Kad ce taj froyo?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari