Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

3axvk.png
OJK7K.png
6taDs.png

Ovo što je smudgeovano su moji podsetnici u kalendaru... :) Dock mi je scrollable.

Za LP Plus imas zilion opcija da ga menjas. Imam jos screenova (ukupno 6) ali to nisam slikao jer su uobicajeni. Jedino sta mi je mnogo bolje jesu ikonice u touchwizu kada udjes u application menu.

Evo i prvog official review-a froya

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=da&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobilsiden.dk%2Fnyheder%2Fnu-far-galaxy-s-topkarakter-android-22-rykker-for-vildt%2Clid.12790%2F

Now the Galaxy S not only Samsung's best smartphone - but the current best smartphone on the market.

zvuci impresivno

nego, ae neka mi neko baci link za laucherpro plus(naravno, odradjenu verziju xD )

Ovo što je smudgeovano su moji podsetnici u kalendaru... :) Dock mi je scrollable.

Gde si nasao ove ikone za dock?

Now the Galaxy S not only Samsung's best smartphone - but the current best smartphone on the market.

zvuci impresivno

nego, ae neka mi neko baci link za laucherpro plus(naravno, odradjenu verziju xD )

Ja koristim dva foruma sa kojih skidam sve a to su:
http://blackdroid.net/
http://forum.mobilism.org/

Samo se registruj i kad ti treba nesto ides na search i odmah nadjes...

@trenje

Da mi sredis desktop da bude tako cute :)

BTW...telefon mi se gasi sam od sebe barem tri puta dnevno

Sam se gasi...najgore je sto naravno to ne provalim. Nego desi se, stoji na stolu i onda se zacudim sto ne stizu mailovi :)

Moguce je da se i ne ugasi on, ali ne reaguje na komande, ne ukljucuje ekran. Zato sto je danas i pored pritiskanja tastera jedno 10 sekundi bio ugasen ekran i u nekom momentu izadje iz mraka :)

Skype konačno na galaksiji. Radi pod froyo jpk provereno.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

@trenje

Da mi sredis desktop da bude tako cute :)

BTW...telefon mi se gasi sam od sebe barem tri puta dnevno

Skini apk quick settings, i kad ne koristis fon tj ostavis ga na stolu obavezno iskljuci APN (apn off). Jedino je glupo sto nisi onda online. Tada ti se telefon nece gasiti. Kad hoces opet da se zezas na netu samo ga enable i to je to. To je trenutno prob i svi cekaju froyo da to ispravi.

Evo malo sam se danas zezao i napravio sam iPhone od nase galaxije :)

[URL=http://img827.imageshack.us/i/snap20101005174611.png/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Poslednja izmena:
Sam se gasi...najgore je sto naravno to ne provalim. Nego desi se, stoji na stolu i onda se zacudim sto ne stizu mailovi :)

Moguce je da se i ne ugasi on, ali ne reaguje na komande, ne ukljucuje ekran. Zato sto je danas i pored pritiskanja tastera jedno 10 sekundi bio ugasen ekran i u nekom momentu izadje iz mraka :)
Meni se to Peco desilo samo jednom, a onda sam sa 3G prebacio da bude 2G only i više ne. S obzirom da VIP ionako kuburi sa 3G-om i da 3G dosta više ždere bateriju, ni ne treba mi.

Isprobaj to setovanje, pa javi šta se dešava posle dan-dva

Jeste da tek par dana koristim Galaxy, ali je sve vreme bio na 3g i nije se do sada nijednom ugasio.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

imam mali problem, well, ne bas problem ali me nervira....telefon stalno automatski stiklira 'use only 2g networks' . kada odstikliram to, posle ponovo vidim da je stiklirano....u cemu je fora?

@ Caesar

Ma ne mogu, moram mailove da primam automatski, nakacen sam na exchange i ne mogu bez toga nikako

Kad ce taj froyo? :)

Ovih dana

Stize Android look dogodine dok uzmu ove super amoled ekrane :)

Hvala, ali super amoled nam nije potreban. Gde je sada ona driverova recenica ,koja je zavrsila u potpisu, da je retina daleko najbolji ekran, ne samo za mobilne telofone, nego i inace. Morate videti da biste sudili, i opet ne mogu da razumem zasto opet bez ikakve potrebe spominjete iphonea. Budite malo realniji, meni nije problem da priznam da n8 pravi bolje snimke od iphonea, a tesko da bi nesto slicno u suprotnom smeru moglo da se procita od vas.

Ne lupaj, pogotovo to za Retinu i monitore, samo ***** može da poredi ekran na mobilnom telefonu sa npr. Eizo IPS monitorima, nemojte da ste smešni i ne trollujte ovu temu kada imaju već dve za flejm.

P.S. Video sam i Retinu i S-AMOLED i oba su mi odlična.

Vratite se na temu, imate drugu za prepucavanje

Sta sam jos lupio pored tog za retinu ? To je opet subjektivna stvar i ne moze se opisati brojem tackica po jedinici duzine, po meni samoled ima nerealno prenaduvne intezitete boja i to daje prividan utisak da je bolji. Ali opet tu ne postoji bolji niti gore, to je vise stvar onoga sta preferirate.
na androiidu kalibrises ekran ako ti je oversaturated, namestis onako kako zelis. i nemoj da poredis ekran rezolucije 640x960 na 3.5" sa ekranom rezolucije 480x800 na 4". e sad zamisli neko voli jaci kontrast i jace boje, kako da dobije on to na iPhone(retini)? vidim tu neki vlasnici iPhone pricaju nesto o kvalitetu njegovog ekrana, a imaju TN monitore kuci pa sa cim to porede? sa TN ekranom ispranim dno dna? video sam ekran na galaxy s i ekran je odlican, kontrast odlican.

@ Caesar

Ma ne mogu, moram mailove da primam automatski, nakacen sam na exchange i ne mogu bez toga nikako

Kad ce taj froyo? :)

Budi spreman da ce ti se stalno gasiti, meni je jedan dan cak 6-7 puta. Od kako sam iskljucio apn nikad se vise nije ugasio. *** znam da je bzvz, ali sta da se radi. Postoji problem da i ako odes da ga zamenis, mogucnost da ce ti se i desavati na novom.
Prati ovu temu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775017

Froyo bi trebao da bude u Octobru.

@Switch
Druze, ajde prepucavanja ostavi za one druge dve teme i pusti nas par ovde da se u miru igramo sa nasim ne toliko dobrim telefon kao iPhone.

Hvala

Necu, necu - zato sam i rekao samo jedan odgovor na jedno pitanje, nista vise.
Realno, dosta smo tema upropastili raspravama, ovu nikako ne bi trebalo :wave:

@Caesar: imamo temu o mobile screenshotovima u Bench clubbingu, nema potrebe da to radis u ovoj...

Hajde nek se preseli sav offtopic i trollovanje i flejmovanje na ove dve teme koje su otvorene na ovom delu podforuma.

Kako podesiti boje na telefonu, odnosno smanjiti zasićenost?

I još jedno pitanje: gde naći neku normalnu futrolu. Ova koja je došla uz telefon je neverovatno tesna i stalno mi se gasi telefon u njoj. Interesuju me i online varijante naručivanja.

Kožnu nisam našao nigde. Uzeo sam silikonsku za 500 din. Ima i folija da se kupi, ne znam dal mi treba. I ova guma me nervira :)

Nazad
Vrh Dno