Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

A pri tom tel je toliko lagan da ga ne osecas u dzepu

Ja sam pristalica stare skole - sto je nesto teze to je i kvalitetnije napravljeno, napravljeno da traje. Bar za tehniku tako mislim.

uzeh telefon napokon.... za sada me iritiraju dve stvari:

onaj 'daily briefing' zauzima ceo ekran bez obzira sto ga skratim na minimum(fb+weather), pored njega ne mogu nista vise da dodajem, mislim wtf

laglaglaglaglag...i jos laga, dokle vise...najgore je kada nece ekran da mi se upali kada pustim muziku, pa drzim ono power dugme ko ****** i tek posle 15ak sec se upali...mozda ima neka fora ali ja je nisam izvalio :)

Ja ne koristim nijedan od Samsung Widgeta, beskorisni su mi. :)

A za lag, izašao je beta2 lagfix, sada može preko update.zip da se instalira. ;)

Ima li ovaj telefon da se se legalno kupi (da nije skinut s neke mreze) negde osim u VIP-u?
Je l' i dalje dolazi sa 2.1?

Jos uvek je sa Eklerom, nije jos finaliziran Frojo za Galaksi S.

i onaj samsungov facebook aplication koji je roze boje :wall: ....
nego, jel ima neke fore da mi home screen ne bude onaj 1. u nizu? nego da bude 2. ili 3. ili stagod...kad god pritisnem home moram da listam na desno
takodje, ne znam u cemu je problem, citao sam da npr galerija ne prikazuje 100% slike nego samo nekih 50%, al ne smeta mi to koliko cinjenica da ne mogu da stavim svoj wallpaper a da ne bude mutnjikav, gotovo da mi je grozno da ga gledam a znam kako fenomenalno izgleda data fotka(rez. 2500x+)

Aplikacija za setovanje default homescreena se zove SamsungHomeScreen.

Btw. zahteva root.

Poslednja izmena:
Aplikacija za setovanje default homescreena se zove SamsungHomeScreen.

Btw. zahteva root.

root nije problem :)
a jel ima nekog resenja oko ovog izbagovanog wallpapera?
evo sada se zezam sa memorijskom, ne dozvoljava mi da prebacujem vece fajlove na istu...3gb+ , 'file is 2 large for the destination file system' . jel imao neko neki slicni problem? imam dosta slobodnog na memorijskoj(13gb) tako da ne znam zasto fajl od 3gb smara oko ovoga

uzeh telefon napokon.... za sada me iritiraju dve stvari:

onaj 'daily briefing' zauzima ceo ekran bez obzira sto ga skratim na minimum(fb+weather), pored njega ne mogu nista vise da dodajem, mislim wtf

laglaglaglaglag...i jos laga, dokle vise...najgore je kada nece ekran da mi se upali kada pustim muziku, pa drzim ono power dugme ko ****** i tek posle 15ak sec se upali...mozda ima neka fora ali ja je nisam izvalio :)

Gde ga uze kad je njesra, ne moze ni kafu sam da skuva :)

Taj daily briefing jednostavno iskljuci. Sto se tice laga, ja nemam takav lag kao sto si napisao. Retko kad mi zalaguje. Imas lagfix kao sto je trenje vec pominjao, ali ja sam odlucio da sacekam froyo

Evo ti par korisnih linkova za free and paid app i ostale stvari

www.xda-developers.com
http://forum.mobilism.org
http://getandroidstuff.com
http://blackdroid.net

Jos uvek je sa Eklerom, nije jos finaliziran Frojo za Galaksi S.
Kako se prica Froyo nece pre 5th October :mad:

root nije problem :)
a jel ima nekog resenja oko ovog izbagovanog wallpapera?
evo sada se zezam sa memorijskom, ne dozvoljava mi da prebacujem vece fajlove na istu...3gb+ , 'file is 2 large for the destination file system' . jel imao neko neki slicni problem? imam dosta slobodnog na memorijskoj(13gb) tako da ne znam zasto fajl od 3gb smara oko ovoga

Druže, kako misliš da prebaciš fajl veći od 2GB na FAT32 particiju? :)

Kako se prica Froyo nece pre 5th October :mad:

Gde to kažu?

nego, jel ima neke fore da mi home screen ne bude onaj 1. u nizu? nego da bude 2. ili 3. ili stagod...kad god pritisnem home moram da listam na desno

Ovo i mene zanima, mada mi u sustini ne smeta jer home dugme gotovo i ne koristim, u 95% slucajeva koristim samo back dugme.

koliko cinjenica da ne mogu da stavim svoj wallpaper a da ne bude mutnjikav, gotovo da mi je grozno da ga gledam a znam kako fenomenalno izgleda data fotka(rez. 2500x+)

E ovako: Uzmi photoshop i cropuj i resizeuj tu tvoju sliku na dimenzije 960 x 800. Prebaci je na telefon, idi u galeriju ili iz opcija uzmi change wallpaper svejedno je, odaberi tu prebacenu sliku i kad ti ponudi onaj kvadratic, prosiri ga maksimalno da obuhvati celu sliku. Meni tako garantovano prikazuje kako treba

Hvala, prevideo sam post :)

blah, nista od mojih nada da stavim hd film na mob....
i rutovan mi je fon i nije uspelo setovanje default homescreena(da, resetovao sam mob)

ako prebaciš film preko KIES-a, on će sam da podeli film na delove.

optus australia MIGHT roll out the froyo on 5th october....

*reliable and worked source
Today I spoke with Samsung support:

"The reason you can not update the phone is that there is no update for it yet.
It will come most probably at the begging of october or together with Tab"

This fits with what Samsung UK told me as well, which was basically akin to "don't expect an update before the end of September/early October".

blah, nista od mojih nada da stavim hd film na mob..

:)

blah, nista od mojih nada da stavim hd film na mob....
i rutovan mi je fon i nije uspelo setovanje default homescreena(da, resetovao sam mob)

Sta ce ti HD film kada nemas dovoljnu rezoluciju ekrana?

Pa encode-uj ga u mkv sa manjom rezolucijom, 480p. :)

meh nije to to bas to :)
ne kapiram ovu raspalu galeriju na telefonu uopste, em nema poente od zumiranja em su wallpaperi uzas...doduse, rezolucija 980x800 izgleda ok, ali to zahteva dodatni rad na kompu i totalno nepotrebno oduzima vreme....
desilo mi se vec par puta od sinoc da stavim brightness na max, i onda u jednom momentu u sred rada na mobu se sam smanji na gotovo minimum(power saving mode je off)

Al' moraš i auto-brightness isključiti, čini mi se. :)

Ja za to koristim Switch pro widget, mada ne toliko često pošto sam zadovoljan kako sam podešava brightness.

Poslednja izmena:
Al' moraš i auto-brightness isključiti, čini mi se. :)

Ja za to koristim Switch pro widget, mada ne toliko često pošto sam zadovoljan kako sam podešava brightness.

ugasen je autobrightness, zato kazem da mi je na maxu...i samo sa maxa na onoj skali padne na minimum...

meh nije to to bas to :)
ne kapiram ovu raspalu galeriju na telefonu uopste, em nema poente od zumiranja em su wallpaperi uzas...doduse, rezolucija 980x800 izgleda ok, ali to zahteva dodatni rad na kompu i totalno nepotrebno oduzima vreme....
desilo mi se vec par puta od sinoc da stavim brightness na max, i onda u jednom momentu u sred rada na mobu se sam smanji na gotovo minimum(power saving mode je off)

Ja moram tebe da upoznam :)
Gde mu nadje sve ove mane. Meni je galerija bas ok. A skinuo sam neke hd wallpaperse izgledaju fantasticno. Za brajtnes se i meni desavalo, mora da nesto stisnemo sto mu regulise osvetljenje

a 'bem ga, obracam paznju na sitnice :)
inace, super amoled, au, ono je bruka kako crna izgleda, bukvalno se stopi sa telefonom i ne znas gde je granica ekrana, odusevio sam se

Ja za tu "ispranost" pricam sve vreme, ali niko ne slusa... :d:d:d

a jel su kalibrisani ekrani? :d

Nazad
Vrh Dno