- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Šta znam Gikmasteru, meni su one ikone užasne na TouchWizu kada se uđe u Applications, to me najviše odvraća od njega.![]()
Ukusi su razliciti
Šta znam Gikmasteru, meni su one ikone užasne na TouchWizu kada se uđe u Applications, to me najviše odvraća od njega.![]()
@Seraph: mislim da se ne isplati upgrade sa Desire-a, suvise mala razlika, glupo je menjati nove telefone kao gatje. Menjaj ga iskljucivo ukoliko dosta vremena provodis koristeci ga na suncu pa se nerviras jer se ne vidi ekran. Razliku u zvuku verovatno neces primetiti.
@trenje: ne mora da znaci da mu se nece svideti TouchWiz, meni je to recimo najbolji interfejs koji sam video, spoj najboljih elemenata iphone interfejsa i stock androida.
Vas ljudi kad slusaju ispade da nijedan telefon ne valja. Te krcka plastika (a ne krcka uopste), te zvuk nije savrsen tj nema ugradjene 5x1000000w + woofer, te nema ovo, te nema ono ko bi vam ugodio. Na skoro svim odlicno rankiram sajtovima ocenili su ga kao jedan od trenutno najboljih telefona na trzistu. Pogotovu taj odnos cene i ono sto ti pruza. Pa pobogu ljudi kod nas nema Nokie ispod 500 eur, a vi trazite dlaku u jajetu, sto jos nema ugradjene tockove i volan pa da moze da sluzi i kao prevozno sredstvo
![]()
Ne, ne tu nesto nije u redu..oni konstantno zaje**vaju nas potrosace. Te izbace strava telefon, ali nema blic, ili nema 3,5mm ulaz, ili nema micro/mini usb port ili nema poklopac za kameru (aj to i mogu donekle da im oprostim), ili nema TV izlaz, ili nema poseban audio cip,ili losiji tip ekrana od moguce dostuonih na trzistu. Sve kao neke sitnice,a telefon u najvecoj klasi. Ne ide to
.. I glupa je ona premisa da ako bi oni izbacili sve to ljudi ne bi kupovali vise nove telefone. Mislim, to nije tacno jer ce se uvek sam hardver osvezavati, a i dizajn.
Neka daju oni meni, ja cu im ga dizajnirati onako kako treba![]()
Isto je sweep glass, mada nemoj da stavljaš Froyo, tj. JPC, baš loše radi, ja sam se vratio na XFJM6 sa voodoo kernelom i to mi radi fenomenalno.
Ma nemam sad ni vremena puno da se zezam, kad izadje zvanicni i jos kad ga malo dokuvaju na xda stavicu taj![]()
video sam da i telefonu nedostaje notification light....jel ima neka alternativa ovome za notifikacije? tipa da pusta neki zvuk u nekom vremenskom intervalu i sl
ne kapiram zasto je samsung zavrnuo na sitnicama....
aha, e pa ql...
bas citam sada da fon ima problema sa navatavanjem wifi signala, da ga ljudi drze na ruteru kako bi imao vise od jedne crtice...jel tacno ovo? takodje vidim da se i kod ovog fona javlja 'death grip'
aha, e pa ql...
bas citam sada da fon ima problema sa navatavanjem wifi signala, da ga ljudi drze na ruteru kako bi imao vise od jedne crtice...jel tacno ovo? takodje vidim da se i kod ovog fona javlja 'death grip'
a ***a, sto se tehnike tice nikada je ne kupujem dokle god ne saznam 100% sta mogu da ocekujem...![]()
Ajde pitaj sta te zanima. Evo imam ga vec 3 dana i ne skidam se sa njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari