- Učlanjen(a)
- 17.03.2001
- Poena
- 679
Nisam probao jer mi ne treba, ali kao i kod svakog drugog telefona, ako ti je navigacija stvarno bitna, uzmi zaseban uredjaj koji se mnogo bolje snalazi sa signalom jos je mnogo jeftiniji
Posto gledam da uzmem I9000, a bitan mi je GPS, da li bi neko mogao da napise utiske o koriscenju telefona i navigacije, tj koja radi i kako se ponasa?
Nisam probao jer mi ne treba, ali kao i kod svakog drugog telefona, ako ti je navigacija stvarno bitna, uzmi zaseban uredjaj koji se mnogo bolje snalazi sa signalom jos je mnogo jeftiniji
Kakve si mu falinke nasao... onako ukratko, najosnovnije, bez zalazenja u detalje
2 duler:
I to je samo US trziste...
ae kad vec predlazete coveku galaxy s za navigaciju da se ubacim...zar ovaj telefon nema najgori gps cip od svih androida? nisam imao priliku da koristim gps na ovom telefonu, ali sam prilicno puno citao da je beskoristan jer mu ponekad treba previse dugo da te locira, i moze da omasi za 1,5km? takodje navodno samsung radi na fixu za ovo(ako je problem softverski) ali predlagati coveku ovaj telefon za navigaciju trenutno je totalno smesno
osim gps-a i blica jeste ql fon....
http://www.eetimes.com/electronics-...s-under-the-AMOLED-semiconductor?pageNumber=1
Vrlo interesantan clanak, ispada da I9000 i Iphone 4 dele dosta hardvera, s tim sto je ovo sto je Anderson rekao za GPS istina (ima bolji cip od Iphona 4).
i Cezare nisi user... to vazi za sve nove VIP postpaid korisnike...
i Cezare nisi user... to vazi za sve nove VIP postpaid korisnike...
A, šta čekaš?
HTC sa dual core, i wm 7 !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari