ja mogu samo da sanjam taj odin i lagfix.Osudjen sam na ovaj fabricki i nimalo mi se ne svidja malo bolji od 2.1 al jos uvek ne ispeglano
Ni Kutija (kudtihaex) nije imao 3buttonrecovery/download mode, pa je flešovao ono što sam ti davao 2 puta sa xda developersa i normalno je flešovao preko odina jer je vratio download mode... Ako ga ne mrzi nek napiše tutorial za to, ali je sve jasno napisano na xda.
Inače, za sada sam zadovoljan kako radi sa voodoo lagfixom Froyo i čini mi se da baterija duže traje na 2.2.
Bio bi zahvalan ako bi neko nasim maternjim jezikom objasnio kako i gde.Posto nemam tel koji moze u recovery mod sa magicna tri dugmeta
Bio bi zahvalan ako bi neko nasim maternjim jezikom objasnio kako i gde.Posto nemam tel koji moze u recovery mod sa magicna tri dugmeta
Ju, ju, ju, ju, nemoj da pises ovo, si ti normalan - pa jel' vidis da onaj nesrecnik Switch prati ovu temu kao kobac i samo bira postove, vadi ih iz kontexta i kaci u onoj "Fajt!" temi!Znaci stalno stalno stalno mi se browser sam gasi,nebitno od broja otvorenih tabova i od stranice koju otvaram i sta radim.... Poludecu...
Pre onog "fixa" za browser sam koristio doplhineHD i sve je bilo ok. Onda presao nazad na ovo i ne mogu da verujem.
Stvarno cu poludeti od neispeglane verzije 2.2..........
Bolji u globalu bio 2.1 (ni jednom secnuo nije niti zabagovao bilo koju app...)
Dobro je sto su povukli update
Ju, ju, ju, ju, nemoj da pises ovo, si ti normalan - pa jel' vidis da onaj nesrecnik Switch prati ovu temu kao kobac i samo bira postove, vadi ih iz kontexta i kaci u onoj "Fajt!" temi!![]()
Ja ne znam ko je tu nenormalan, on koji prati ovu temu i koristi u drugoj, ili svi mi koji NE PRATIMO njihove teme, već rešavamo svoje probleme i usavršavamo naš proizvod...
par dana pratim vase prepiske na forumu pa odlucih da se ukljucim... ponosni sam vlasnik i 9000 pa bi zamolio za par odgovora raspolozenih clanova za pomoc. delimicno mi je jasno o cemu diskutujete ali samo delimicno. osecam se kao djak prvak pa bih voleo da mi objasnite za mene nepoznate pojmove... nemoj te bas previse da se smejete...
root? rootovanje? lag fix? voodoo"? odin?
i gde ocitavate one brojke koje govore o brzini?
unapred hvala.
voodoo - naziv jednog lagfixa, tj po meni najboljeg
par dana pratim vase prepiske na forumu pa odlucih da se ukljucim... ponosni sam vlasnik i 9000 pa bi zamolio za par odgovora raspolozenih clanova za pomoc. delimicno mi je jasno o cemu diskutujete ali samo delimicno. osecam se kao djak prvak pa bih voleo da mi objasnite za mene nepoznate pojmove... nemoj te bas previse da se smejete...
root? rootovanje? lag fix? voodoo"? odin?
i gde ocitavate one brojke koje govore o brzini?
unapred hvala.
hvala svima... e sad, kako se rootuje i da li rootovanje onemogucava update na Froyo preko kies-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari