Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da, JM9 i voodoo je (jos uvek) neprevazidjen. Malo cudno, s obzirom da je ovo FroYo ali to je verovatno do Samsung-ovih developer-a

Inace, sa voodoo kernelom dobijate root, samo skinete superuser app sa marketa i to je to

Poslednja izmena:
Sad dodjoh sa posla i vidim svasta se desavalo danas :)

Jel moze neki link ka voodoo na XDA, posto sam corav pa ga ne nadjoh. Fala :)

Nema na XDA idi na voodoo direktno, pa u download, pa u direktorijum, jos je test verzija...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jok, ovo ide preko odina, staviš ga u PDA, bez repartition.

Padanje u nesvest je bilo rezervisano za jm9 sa voodoo-om...

Ja planiram da uzmem ovaj fon al sad kad citam sta sve vi radite neam pojma dal cu se snaci sa njim. Kakvo je to gasenje sto se desava?

Meni se nije gasio ni jednom.

Ja planiram da uzmem ovaj fon al sad kad citam sta sve vi radite neam pojma dal cu se snaci sa njim. Kakvo je to gasenje sto se desava?

Nema vise gasenja, kod nekih je to bio softw bag, ali sa froyom je to sredjeno...i ovo sto mi radimo uopste nije tesko. Klik, klik i to je to...ako ti se ne namesta i ne moras. Sve ce ti raditi ok. Mi se zezamo sa tim, jer smo ko mala deca, a ako mene pitas neverovatno je zanimljivo sta se sve moze uraditi

Poslednja izmena:

Čuo si, verovatno, da je ovo hardverski trenutno najbolji fon, ali džaba mu snaga ako se ne može iskoristiti do kraja, e zato čačkamo...i ne plaši se, nije to strašno, samo deluje na prvi pogled...

Tu smo da pomognemo, a tu je i XDA, te nema zime...(a kažu da će biti najgora u zadnjih 100 god...:D)

Ok fala na infu fon cu uzeti verovatno tek za mesec dana tj. dobicu ga kao poklon za diplomiranje. Pa kad stigne eto mene opet na temi za pomoc :D

Nadam se da nije diploma sa ETF-a ili PMF i Informatike,jer bi bio blam xD
u svakom slucaju,neces se zeznuti,uzimaj ga...

^danke. Sta bih ja bez vas sa ovim sitnicama.....
Uzmem i instaliram froyo i onda glupost od pitanja postavim xD

;)
Javljam sutra kad odradim,sad spavanjac...

^danke. Sta bih ja bez vas sa ovim sitnicama.....
Uzmem i instaliram froyo i onda glupost od pitanja postavim xD

;)
Javljam sutra kad odradim,sad spavanjac...

Ma kakva glupa pitanja, pa svi postavljamo manje više slična pitanja...bitno je da se odgovor uvek nađe...

Evo mojih rezultata sa JP6 i voodoo 5 pre 3 lagfix-om.

Prilozi

• snap20101019_110941.png
    snap20101019_110941.png
    100.3 KB · Pregleda: 76
Aj mala pomoć posto sam na poslu pa nemam net. Sinoć sam instalirao voodoo. Koliko vidim fon je root ali sad nemam opciju RW u root exploreru? Kako mogu to da enable?

Sent from SGS

Skini Root Manager i preko njega imaš "remount system as /rw".

Evo mojih rezultata sa JP6 i voodoo 5 pre 3 lagfix-om.

Svima je slično, ja dobih 1564...

Caesar je napisao(la):
Aj mala pomoć posto sam na poslu pa nemam net. Sinoć sam instalirao voodoo. Koliko vidim fon je root ali sad nemam opciju RW u root exploreru? Kako mogu to da enable?

Sent from SGS

Meni je explorer već u rw modu ("mounted as r/w")

Prilozi

• snap20101019_135346.png
    snap20101019_135346.png
    87.4 KB · Pregleda: 304
ja mogu samo da sanjam taj odin i lagfix.Osudjen sam na ovaj fabricki i nimalo mi se ne svidja malo bolji od 2.1 al jos uvek ne ispeglano

Ima li neko ideju zato mi ne radi NFS 1.04? Ide zvuk i vide se poneki detalji izgleda kao kad rikne frafika na kompu ili kao kad pokrenes igru koja nije podrzana.
Sve ostale igre mi rade bez ikakvih problema tako da se nadam da nije do grafike. Ima li ko ideju sta moze da bude?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno