djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Meni mnogo živahnije radi od kako sam prešao na froyo.
I ja da potvrdim isto...animacije prilikom prelaska kroz menije su dosta bolje...
Meni mnogo živahnije radi od kako sam prešao na froyo.
Evo ja sam uzeo GalaxyS, pre dva dana.Sve lepo radi . ali pojavio se problem, sad sam ga priključio na komp sa kablom. I na ekranu se pojavio žuti trugao sa sndroidom koji nešto kopa a ispod piše Downloading. šta je to?
to je download mode....isao si update firmware preko kiesa?
Ne samo sam skinuo voodo i ugasio telefon, i onda ugašenog priključio na komp.
A imam i instaliran Kies i stoji u pozadini.
dunno da li zbog lagfixa vredi menjati ceo kernel, npr meni jp6 radi fenomenalno bez lagova, sigurno ce lik izvaliti u cemu je problem i sredice ga![]()
jbo te penis, ovo leti!
sada cu da uradim hard reset telefona, pa da vidim kako ce tada da radi...za sada samo kazem da nema onih lag spajkova koji su bili na 2.1 i sa kojima je fon bio neupotrebljiv a imam 100 aplikacija na fonu.
Mene zeza root jer sam nešto eksperimentisao ovih dana. :d
Super radi vooodoo, al' ću ja morati reflash firmwarea i sad ću staviti JPM, ionako ne koristim Samsung tastaturu već Smart Keyboard pro.
Mora preko odina, root dolazi preinstaliran sa voodoo-om koliko sam skapirao, sad ću reflashovati na JPM ispočetka, pa javim šta sam uradio i da li ima root po defaultu.
Oduzilo se...ne znam za sto.
Evo FIX-a za browser za ove sto im je spor.
Stvarno je potvrdjeno da sa njim ima problema, kao i veliki memory leak
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810668
simpatičan ovaj glasić...samo da još nije digitalizovan...
Ok, flešovao voodoo5 pre2 preko odin-a, sa jp6 fw-om, i prvi utisci nisu baš najbolji...
trenje, šta je sa tobom?
sta ne valja?
ok, znaci cekamo finalni voodoo? sta je lose u tome, barem radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari