Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Greškom sam pre updateovanja firmware na froyo unrootovao telefon. Sada mi ne prolazi one click root. Kojim metodom da odradim root?

Evo ja sam uzeo GalaxyS, pre dva dana.Sve lepo radi . ali pojavio se problem, sad sam ga priključio na komp sa kablom. I na ekranu se pojavio žuti trugao sa sndroidom koji nešto kopa a ispod piše Downloading. šta je to?

Novi vlasnik

Evo ja sam uzeo GalaxyS, pre dva dana.Sve lepo radi . ali pojavio se problem, sad sam ga priključio na komp sa kablom. I na ekranu se pojavio žuti trugao sa sndroidom koji nešto kopa a ispod piše Downloading. šta je to?

a još niže piše Do not turn off Target!!!

to je download mode....isao si update firmware preko kiesa?

Da odgovorim sam sebi, rootovao sam ga ponovo sa SuperOneClick v1.5. Metod je lakši i brži od prethodnog koji sam koristio. Sad samo čekam neki lagfix.

Objasni sta si hteo da uradis prvo, ocito da gresis u koracima.

pretpostavljam da ti je ugasen upao u download mode, ne bi trebalo da bude frke da izvadis kabl i da resetujes fon....al neka ti jos neko potvrdi ovo

Napravio sam folder za isključivanje woodoa.Ugasio telefon i ugašenog priključio na komp, kabelom. Pokušao sam da upalim na On/Off dugme i onda se pojavio pomenuti znak.

dunno da li zbog lagfixa vredi menjati ceo kernel, npr meni jp6 radi fenomenalno bez lagova, sigurno ce lik izvaliti u cemu je problem i sredice ga :)

jbo te penis, ovo leti!
sada cu da uradim hard reset telefona, pa da vidim kako ce tada da radi...za sada samo kazem da nema onih lag spajkova koji su bili na 2.1 i sa kojima je fon bio neupotrebljiv a imam 100 aplikacija na fonu.

jbo te penis, ovo leti!
sada cu da uradim hard reset telefona, pa da vidim kako ce tada da radi...za sada samo kazem da nema onih lag spajkova koji su bili na 2.1 i sa kojima je fon bio neupotrebljiv a imam 100 aplikacija na fonu.

jesi li ti malopre bio na freenodu? Ja koliko sam ukapirai, sredjen je i jp6, sad ga skinuh, pa ću probati, a i trenje je bio tamo, nešto ga root zeza, valjda će se javiti...

Mene zeza root jer sam nešto eksperimentisao ovih dana. :d

Super radi vooodoo, al' ću ja morati reflash firmwarea i sad ću staviti JPM, ionako ne koristim Samsung tastaturu već Smart Keyboard pro.

Mene zeza root jer sam nešto eksperimentisao ovih dana. :d

Super radi vooodoo, al' ću ja morati reflash firmwarea i sad ću staviti JPM, ionako ne koristim Samsung tastaturu već Smart Keyboard pro.

Treba li root za voodoo? jesi li radio voodoo beta 5-pre2?
Mora li preko odin-a? Ne vidim verziju za recovery?

Mora preko odina, root dolazi preinstaliran sa voodoo-om koliko sam skapirao, sad ću reflashovati na JPM ispočetka, pa javim šta sam uradio i da li ima root po defaultu.

Mora preko odina, root dolazi preinstaliran sa voodoo-om koliko sam skapirao, sad ću reflashovati na JPM ispočetka, pa javim šta sam uradio i da li ima root po defaultu.

Kaži mi samo ukratko šta ide od podešavanja za odin-a? Jel mi dovoljan samo tar fajl?
Ja ću da ostanem na jp6, pda da uporedimo...

U Odinu u PDA samo staviš onaj voodoo .tar i pritisneš start, proveri da pre toga nemaš Voodoo folder u /sdcard/ i izbriši ga ako imaš.

Ja stvarno ne znam u cemu je problem...hteo sam ovo da odradim:

Oduzilo se...ne znam za sto.

Evo FIX-a za browser za ove sto im je spor :).

Stvarno je potvrdjeno da sa njim ima problema, kao i veliki memory leak

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810668

ali nece...problem je sto udjem u neki file explorer (imam vishe njih) i u svakom kad hocu da ga kopiram u SYSTEM>LIB, tj kad kliknem PASTE pishe SORRY,YOU DON'T HAVE THE PERMISSION TO DO THIS.
ne da mi da kopiram u system folder...
a kad hocu s kompjutera (kad mi je fon povezan na USB), on mi udje u Root folder, ali ne mogu odatle da udjem u SYSTEM folder. (nije hidden,nego je jedan vishe nivo do koga ne mogu doci, mogu samo na samom telefonu)

Btw, ne znam da li je bio potreban root,ali sam ovako odradio...
odradio sam ROOT ovako...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

kako ne mogu da kopiram fix za browser?

simpatičan ovaj glasić...samo da još nije digitalizovan...

Ok, flešovao voodoo5 pre2 preko odin-a, sa jp6 fw-om, i prvi utisci nisu baš najbolji...

trenje, šta je sa tobom?

Poslednja izmena:
Gde ima da se skine taj lagfix? Izludecu vise od ovog JP6... I jel' treba root pre lagfix-a ili ne?

ok, znaci cekamo finalni voodoo? sta je lose u tome, barem radi :)

Treba imati u vidu da je ovo preview verzija i da će biti poboljšanja.

Stavio sam JPM i Voodoo, sve radi kako treba, doduše brža varijanta je JM9+voodoo, ali mi treba Froyo zbog nekih ostalih stvari, tako da ostajem na njemu. Konačno radi kako treba posle ovog lagfixa, nadam se da će uskoro i Cyanogen Mod da odrade, u developmentu je.

Vrh Dno