Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Na drugom forumu piše:

1) Istrošite bateriju do kraja, sve dok se telefon sam ne isključi.
2) Uključite telefon i dozvolite mu da se još jednom sam isključi.
3) Dok je telefon isključen, puniti bateriju najmanje 8 sati i tek onda uključiti telefon.

- Preporučuje se da se ovo odradi najmanje 2 puta.

Takođe i meni samo 3-4 % noću izgubi ako ostane wifi upaljen.

ima widget zove se CurrentWidget prikazuje trenutnu potrosnju sistema (ima i log)

može i SpareParts, samo idi na deo za bateriju i vidi partial wake potrošnju

izasla v4 gingerbread porta, sada rade dugmici....fali jos gps, wifi i 3g i senzori nesto malo zezaju, ali to je to koliko sam skapirao

Uzasno mi idu na nerve ove random animacije kod Darky-a, jel moze to da se malo unormali?

iskljuci ih sve u screen podesavanjima, ili ih ubrzaj u spare parts aplikaciji

ubacio sam ovaj JPY. E sada dajte mi nacin neki nacin za ROOT-ovanje. Hvala

Ja konačno došao do dela kada se pojavilo:

290ztj4.jpg

Šta sve nisam pokušavao, vadio bateriju, čitao po forumima šta u tom slučaju da uradim i na kraju nekako sam uspeo da ponovo uđem u download mod.

"Hold down Vol UP+Vol Down+Power, the screen will flash black, continue holding down all 3 buttons, you will see the "phone--!--PC" screen again, continue holding all 3 buttons, the screen will flash black again, release the power button only. This will put you into Download Mode." Na sve to plus još par kombinacija i uspeo sam.

290ztj4.jpg

Šta sve nisam pokušavao, vadio bateriju, čitao po forumima šta u tom slučaju da uradim i na kraju nekako sam uspeo da ponovo uđem u download mod.

"Hold down Vol UP+Vol Down+Power, the screen will flash black, continue holding down all 3 buttons, you will see the "phone--!--PC" screen again, continue holding all 3 buttons, the screen will flash black again, release the power button only. This will put you into Download Mode." Na sve to plus još par kombinacija i uspeo sam.

Pa sta si radio kad si dosao do tog "stanja"?

Lako se menja Phone app, kutija, samo prekopiraj iz Docovog roma DialerTabActivity.apk.

Ne smeš da ga zipuješ pa da menjaš ekstenziju, moraš ga tarovati. :)

Nasao i resio vec fala.

Pobrljavio mi je Darky 6.0 najstrasnije, ne mogu vise da udjem u imenik, konstantno izbacuje neke nevidjene greske. Ako moze link za XXJPY posto vidim da je poslednji da ga vratim na stock ROM pa ispocetka sve, probao sam da skinem rom sa XDA ali mi daje .exe fajl. Evo sad je totalno umro i vise nece ni da bootuje

Poslednja izmena:
Pobrljavio mi je Darky 6.0 najstrasnije, ne mogu vise da udjem u imenik, konstantno izbacuje neke nevidjene greske. Ako moze link za XXJPY posto vidim da je poslednji da ga vratim na stock ROM pa ispocetka sve, probao sam da skinem rom sa XDA ali mi daje .exe fajl. Evo sad je totalno umro i vise nece ni da bootuje

http://www.multiupload.com/UHJNT0K1F2

pass bi trebalo da bude samfirmware.com

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!Gde uzeti full body shield za SGS kod nas ili back case (plastika ne guma) + screen cover?

Hocu animacije ali necu cirkus kakav ima Darky.
Phone app u v6 je uzasno ruzan...

Ih ruzan :) . Meni je bas lep onako proziran i svidja mi se font brojeva i slova, nekako je minimalisticki.

Sta nije u redu sa animacijama inace? Meni bas izgledaju odlicno i smooth kad se stave na very slow kad ulecu prozori. Eh ti ukusi... :)

@Atm0

Pa sta mu uradi covece :D

290ztj4.jpg

Evo mene prepisivaca... :d

Nije hteo da ubaci JPY, pa sam morao ponovo JPU pa JPY, pa voodoo.advanced.v1.3-20101222-17.14
Sada se zanimam Titanium Backup-om. :)

Eh, da fon je sa voodoo-om rootovan (kao sto rece,... trenje, bese li?),
samo mu treba sa marketa ubaciti superuser i busybox.

Jos par minuta da ga koliko toliko uredim i spavanje.
Stock: 1158
Lagfix: 1544

Utisci: sutra - prekosutra.

ukoliko se telefon root-uje i instalira neki od ponudjenih ROM-ova, da li je nakon toga moguc povratak u ne root-ovano stanje i instalacija oficijalnog update-a?

Zasto pitas na dve teme? Koji telefon imas zapravo?

Nazad
Vrh Dno