Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ali ne vredi 700e doplate. 😏
Ovo je prvi telefon koji je duze od godinu dana kod mene. Doduse, imao sam ispad na iP 13 pro, ali ga prodao i vratio se Ultri koja mi sakupljala prasinu u fioci.
Ne vredi ta doplata. Ali srediti ekran za 270€ i onda čekati da li će nešto novo da ode. Novi telefoni do 3god korišćenja i posle toga se rešiti dok je sve ok i rade kako treba.

Мени је пола живота на том телефону, морам га средити. Догодине планирам путовање преко баре, видим да је код њих њих trade in одличан па ето прилике можда за ноут 24 или неки флип/фолд...

^ po ovim informacijama ne dobija

Prilozi

• Screenshot_20231103_075217_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231103_075217_Samsung Internet.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 38
^ vrlo moguće. Ja ne mogu to da garantujem ali samo prenosim sammoblile vesti pošto su oni desna ruka samsunga oko vesti i najava. Po meni ne vidim razloga zašto N20 i S20 serija ne bi dobili Ui 6.0/A14

@Lemaja kako ne vidiš razlog, pa gomila "must have last update" koji imaju s20/n20 šta misliš da će da rade kad ne budu imali više isti? 😉 Mada pročitah i ja na više mesta da će oba pomenuta dobiti A14 i sa tim završavaju

Ова вест је од 31. Октобра, могуће да је та са Sammobile старија јер су раније најављивали OneUI 6 само за 21 серију па навише, али су променили причу у задњих пар дана...

@Lemaja kako ne vidiš razlog, pa gomila "must have last update" koji imaju s20/n20 šta misliš da će da rade kad ne budu imali više isti? 😉 Mada pročitah i ja na više mesta da će oba pomenuta dobiti A14 i sa tim završavaju
Naravno, rešavanje tih telefona i uzimanje S23 ili S24 serije. Svi znamo da su to potezi radi zarade zato što N20 ima hardver do A16 a ne A14.

@Чичарито moguće da su starije vesti. Kao što sam rekao i kolegi nemaju razloga da ne dobiju osim zbog poteza radi profita

Poslednja izmena:
Ja bih volio imati Note 20 ultra.Ovde se kreće između 850-900 bam, trenutno vidim jedan koji je super očuvan ali traži se za njega 850 bam.
Koliko god se on meni svidjao a svidja, mislim da je to puno novca za telefon star 3 godine i bez garancije.
Ne znam ni sam što sam zapeo za Ultra valjda što imam 10 Plus kojim sam super zadovoljan, a vrvt neće mi puno Ultra dati sem boljih kamera....

Pojuri neku SD verziju i stavi ga pored s22U pa javi dal vredi tih para. Ja ga nosim 2g i planiram da ga menjam ali za iP. S23U ima član porodice, sve to isto radi.

Da li pri pregledu telefona pre kupovine sta mi savjetujete da pregledam?
Da li ovaj fon ima neku zajednicku manu koja se odmah nekako proveri?
Plus to je vec baterija stara 3 god, da li bi bila za mjenjanje?

Nema sta sem samog stanja telefona,i najbitnije ekran da nema duhova.Ja imam evo 3 godine exynos verziju i baterija je ok gura dan jos uvek a imam i snapdragon verziju baterija je dosta bolja ali je i mladji telefon 2 godine star.

Kad pregledaš samsung ukucaj u dialer zvezda taraba nula zvezda taraba i dobićeš meni u kome možeš testirati sve. Ekran da li ima duhove, touch, zvučnike... jedino baterija je upitna.

Stavi ovo kao pozadinu, skloni sve sa ekrana i samo lepo pogledaj...

Prilozi

• tapatalk_1512972206332.jpeg
    tapatalk_1512972206332.jpeg
    11.5 KB · Pregleda: 34
^ kada otkucaš u dialer što sam ti napisao pojaviće ti se meni kao sa slike. Kad stisneš u bilo koju kocku tipa Green videćeš zelenu preko celog ekrana i tako redom. Prolaskom kroz tri boje mora se videti da li ima duhove ili burnin. Plus imaš test za touch, zvučnike... samo izabereš opciju. Možda neće biti sve kao sa slike pošto je ovo sa S23U.

Prilozi

• Screenshot_20231109_182349_HwModuleTest.jpg
    Screenshot_20231109_182349_HwModuleTest.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 25
Ima li smisla uzimati ovaj mob u exinos 12 256 varijanti za 430 do 450e full pack ili uzeti za 360 s21 plus ?? Hvala

Po men 430 eura je puno za fon izasao pre 4 godine...4 godine u ovom je puno.
Opet ja pokusavam se odupreti, jer prelep mi je.
^ kada otkucaš u dialer što sam ti napisao pojaviće ti se meni kao sa slike. Kad stisneš u bilo koju kocku tipa Green videćeš zelenu preko celog ekrana i tako redom. Prolaskom kroz tri boje mora se videti da li ima duhove ili burnin. Plus imaš test za touch, zvučnike... samo izabereš opciju. Možda neće biti sve kao sa slike pošto je ovo sa S23U.
Aha hvala.

Ima li smisla uzimati ovaj mob u exinos 12 256 varijanti za 430 do 450e full pack ili uzeti za 360 s21 plus ?? Hvala
За егзинос нема никаквог смисла, за Snapdragon верзију иако је и даље одличан телефон, не бих никоме препоручио узимање више од 3 године старог телефона. Или ново или годину старо (чак и ако је некоришћен).

Teško je naći da je u perfektnom stanju. Ima vakum za 760€, bolje je dodati još 100€ I uzeti S23U 8/256

За егзинос нема никаквог смисла, за Snapdragon верзију иако је и даље одличан телефон, не бих никоме препоручио узимање више од 3 године старог телефона. Или ново или годину старо (чак и ако је некоришћен).
Zasto nema smisla po tvom misljenju?
Ima smisla ako je dobro stanje idalje vrhunski telefon a tek snapdragon ako nadjes jos bolje.
Jedini ali cena 950 bam, ufff
Samsung Note 20 Ultra (950 KM)

Puno je stvarno 850 bam za njega, a da cekam koji mesec mozda spadne cena na 700, ali onda vrvt i na vecini valja mjenjat bateriju pa sam na istom.Ja ne bih dao vise od 800 bam i to je nekako previse.
Puno je

Vrh Dno