Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Imam Snapdragon verziju, uporedjivao sam danas i juce sa exynosom od drugara.
Zanimljive cinjenice, dal je do primeraka telefona ili je kod svih tako ali ovakvi su utisci;

Display na Snapdragonu je malo ostriji i jednostavno mi daje bolju sliku na ekranu. Mislio sam prvo da je do kamere, ali nije, do erana je,jer kada se prebaci slika deluje isto ostro.
Medjutim nocna kamera na exynosu daje nijansu bolje i ostrije slike, zanimljivo...

Imam Snapdragon verziju, uporedjivao sam danas i juce sa exynosom od drugara.
Zanimljive cinjenice, dal je do primeraka telefona ili je kod svih tako ali ovakvi su utisci;

Display na Snapdragonu je malo ostriji i jednostavno mi daje bolju sliku na ekranu. Mislio sam prvo da je do kamere, ali nije, do erana je,jer kada se prebaci slika deluje isto ostro.
Medjutim nocna kamera na exynosu daje nijansu bolje i ostrije slike, zanimljivo...
Napravite malo poredjenje preformansi,grejanje i to da vidimo kolike su razlike,baterija i tako to.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ako nekoga zanima kako se kretala temperatura na exynosu.

Prvi dan su bila podešavanja. Drugi dan podešavanja i kamera. Ne prelazi 39°C. Uglavnom je na 32-34°
169c9eb7d50d71d64a68c3730c1fdfec.jpg

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Jel to napolju na mrazu ili?!

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ako nekoga zanima kako se kretala temperatura na exynosu.

Prvi dan su bila podešavanja. Drugi dan podešavanja i kamera. Ne prelazi 39°C. Uglavnom je na 32-34°
169c9eb7d50d71d64a68c3730c1fdfec.jpg

Приликом какве употребе? Инстаграм, игрице, гледаш ли филмове или серије?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Jok, kućni uslovi/kola.

Bez igara (igrao ih 2 minuta Ballz)

Društvene mreže, mailovi (to sam baš dosta), tt, kratko snimanje operacije psa, malo navigacije, fotografisanje, YT, netflix jedna epizoda serije od 40 minuta. Pritom stalno povezano na sat, a i često na sluške. Pretraživanje u hromu često.

Ništa vau, ali s jedne strane utiska sam da se malo preteruje oko same baterije i čipa.

Pa dobro, tokom tih stvari to je ta neka temperatura. Da je usao u CoD pola h izasao bi na 43 - 46 c i to je to

Pa dobro, tokom tih stvari to je ta neka temperatura. Da je usao u CoD pola h izasao bi na 43 - 46 c i to je to
Mislim da bas preterujete ja na n10+ ne prelazim u cod 39-40 stepeni jedino ako u prostoriji nije bas toplo,imam 250 sati igranja na notu znam sta pricam tako da ne pricajte bajke samo da ukopate nesta a nije tako.

Pa rodjo, iskreno ovo je istina sto ti pricam. Ima drug radnju mob telefona, dosta smo igrali, dosta smo poredili, exynos tesko, ali bas tesko drzi ispod 40 c tokom igranja. I SD zna da ode meni sada kad sedim u kuci na 24c temp, do nekih 41c. Ali msm dobro, svakako, bitno da radi i da gura.

Mislim da bas preterujete ja na n10+ ne prelazim u cod 39-40 stepeni jedino ako u prostoriji nije bas toplo,imam 250 sati igranja na notu znam sta pricam tako da ne pricajte bajke samo da ukopate nesta a nije tako.

Егзинос 990 нисам користио, али претходне јесам и то више генерација, отуд и одлука да пређем на снепдрагон или да не узимам уопште Самсунг, колико видим по искуству многих доста више се греју телефони С20 серије него ноут са егзиносом, можда су се ипак поправили доста што се тиче 990-ке..

Zenin S20 Ultra Exynos je zaista korektan u CoD. Drzi se dosta bolje nego raniji Exy procesori. Tu je oko 42 - 43 c i fps se vrti kad se zagreje oko 50 - 55 fps.

Pa rodjo, iskreno ovo je istina sto ti pricam. Ima drug radnju mob telefona, dosta smo igrali, dosta smo poredili, exynos tesko, ali bas tesko drzi ispod 40 c tokom igranja. I SD zna da ode meni sada kad sedim u kuci na 24c temp, do nekih 41c. Ali msm dobro, svakako, bitno da radi i da gura.
Pa znas kako svaki telefon ali svaki ce u Cod-u u toplijoj prostoriji doci i preci 40stepeni,ne znam jedino apple kako bi ee tu ponasao posto im je chip bas dobar al i on tesko da nebi.Ja pricam za n10+ meni u sobnoj temperaturi nije presao 40 a igrao sam u cugu 1.5-2h.

Naterali ste me da skinem cod i da ga igram. Baš me interesuje

Naterali ste me da skinem cod i da ga igram. Baš me interesuje

И нас, провери добро[emoji3][emoji16]

Odigrao tri multiplayer mape i onaj tutorial. U dve podesio sve na max. Do 38°C. Mrzelo me više.

Da, toplije je na mestu čipa, ali ništa preterano i ništa da ne može da se drži...

Odigrao tri multiplayer mape i onaj tutorial. U dve podesio sve na max. Do 38°C. Mrzelo me više.

Da, toplije je na mestu čipa, ali ništa preterano i ništa da ne može da se drži...

Multiplayer dosta manje zagreva od royala zato sam ti i rekao royal da odigras celu jednu partiju.

Moras Battle Royal 20 min. MP neeee

Свакако за његове потребе добро шљака, шта га брига како се понаша у игрицама, реално

Ono sto jes jes xD

jel moze neko da mi odgonetne zasto kad prebacujem npr. kevi slike sa mog fona na njen (isti telefoni - Snap i Exy), ukljucim bluetooth i on skapira da je to veliko, te ga prebaci na direct WiFi... e sada problem je sto to nekada radi nekada ne!!!! koja je fora?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Odradio sam posle i stress test, čisto da vidim kako će da ispadne i evo... Novi rekord
11469603f37d6581dc50cb70105bdc62.jpg
e4beb32cd0e23aaf34fd4a3d85d8215e.jpg

To je super brat, ALI opet to ALI ako si tokom igre bio na 30 fps to je takodje onda olaksavajuca okolnost. Tacnije, moras staviti na 60 fps u igri. To onda kida :D btw jel si krenuo da igras COD, da cepamo zajedno :)

P.S. kooooonacnooo su izbacili GPU update, konacno :)

https://photos.app.goo.gl/JSPWVgLLXhGw2PqCA

Čemu to uopšte i služi... kad se već tako obradovao?! Ja sam jutros dobio neko čudo, prvi put vidim
06d885271f3f348fa673b2609720af6b.jpg

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

I ja isto. Neki driver za grafiku valjda...

Exynos ne moze drzati 60 fps, snap moze, ali kontam da nece biti prevelike razlike u temperaturi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je super brat, ALI opet to ALI ako si tokom igre bio na 30 fps to je takodje onda olaksavajuca okolnost. Tacnije, moras staviti na 60 fps u igri. To onda kida :D btw jel si krenuo da igras COD, da cepamo zajedno :)

P.S. kooooonacnooo su izbacili GPU update, konacno :)

https://photos.app.goo.gl/JSPWVgLLXhGw2PqCA
Не знам шта је, али ми је драго да видим[emoji3]

Tooo Vam je veoma bitno (tj najvise za nas koji igramo igre). Tacnije kao i na racunaru svaki novi update/driver nosi odredjena poboljsanja i optimizacije popularnih igara koje su se vremenom menjale/izlazile i poboljsavale. Da bi se sam GPU/graficka karta u telefonu maksimalno iskorisitila i ispratila same igre vrlo je bitno naredne drajvere optimizovati i jos bolje uskladiti sa tim igrama. I to je cela prica. Izvuce se bolji i stabilniji FPS i sl. Npr Nvidia RTX 2070 na lap topu je na max detaljima GTA 5 terala na 110 fps a a nakon par update ova je isla na 125 fps. Tako nesto se sada radi i sa tel.

Тренутно стање гласања на GSM areni, по категоријама
5f5e91d97590f5aacbb815648874ca89.jpg

E video sam, izgleda da ce biti na kraju kao i prosle god sa Note 10 +. Nema sta tel jednostavno kida.

Vrh Dno