Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Па добро, онда ова боја маске и не би баш лежала, по мом мишљењу, сад *mjau**mjau**mjau* укуси су различити [emoji3]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Je l’ moguce da su kod nasih operatera svi N20U sa 8gb rama ili je to neka greska? Da li neko od vas uzeo preko operatera i kolika je ram memorija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam ponudu da uzmem N20U, nov, vakuum, sa 2 god garancije za 750€, ali je 8/256. Ne daje mi se jos 170-200€ za SD sa 12GB.

Dobra ti je to cena,tih 4gb rama i neces primetiti toliko koliko bi video razliku u bareriji i jacini signala

Mislis da je losiji signal na DS modelima za nase trziste?

Meni je na svakom Exy lošiji signal u odnosu na SD, Samsung ili ne, svaki SD ims bolji signal.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

I meni i to drasticno,u stanu sam ponekad morao da trcim iz sobe u sobu da bih mogao sa pricam,na sd nikada tih problema

Иде хладно време, боље егзинос да запече прсте сад по мразу док скролаш по инстаграму[emoji3][emoji3511][emoji301]

Preteraste. :) @Pedja: ocekuj oko 15-20% slabiju bateriju na Exynosu ako si dugo tokom dana na 4g signalu. Takodje ocekuj nesto losiji prijem signala, ali ne preterano los. Nije Exynos mega los kako se na forumu predstavlja, ali jeste dosta inferiorniji u odnosu na SD. Mislim da je bolje da ustedis 200e i kupis taj za 750, pa na prolece/leto finansijski lakse predjes na novu S seriju. 8 vs 12GB rama neces osetiti u realnom radu.

U odnosu na N10+, meni exy N20U ne pravi nikakve probleme sa signalom, tako da je meni telefon savrsen...

To da je SD bolji, ne sumnjam, ali meni to nista ne znaci, jer, kao sto sam vec pisao, nisam mnogo van kuce / kancelarije i ne znaci mi da li ima 5 ili 10h SOTa...

To i jeste ciljana grupa korisnika. Pa ja imam druga koji kupi telefon, umetne sim karticu i nista vise ne podesava. Sve kako dodje upaljeno, ostaje upaljeno. [emoji23]

Jeste ,750e je super cena ,rekao sam . Iz mog iskustva na n9 i n10 plus ex je neuporedivo losiji sto se signala tice,bar kod mene. Imao sam oba i to obe verzije i ex i sd, iz iskusyva pricam. Mozda je sad mslo popravljeno ali mene ex nece videti dok ne srede da prijem bude identican kao na sd-u

Ma meni je bat najmanje bitna. Ne gledam shotove i sl. Na poslu imama wireless punjac, wifi od 300mbps, takodje i kod kuce. Nije mi problem izdvojiti i tih 200€, ali da li sve to sto SD ima bolje u odnosu na Exynos, vredi tih 200€, u tome je poenta.

Ако планираш да купиш телефон и да га не мењаш 2,3 године онда вреди, ако ћеш да мењаш чим изађе нова серија онда се слажем са претходним коментарима, узми па доплати за следећи... Ја сам на СД и никад више егзинос, имао сам лошег искуства са претходним егзинос моделима.

Ako ces ga koristiti za poruke / pozive / email, malo drustvenih mreza, surfovanja netom i YT, bez igrica i drugih zahtevnih aplikacija, nema razloga da uzimas SD tj da dajes vise para.

Ja sam u toj grupi ljudi i ne vidim razlog da uzimam SD. Da igram igre, mozda bih i primetio da mi nesto smeta, ali ovako ne vidim potrebu za SD...

Ja sam uzeo SD varijantu ali za 750€ ne bih uopšte razmišljao već odmah uzeo taj posebno što ti baterija nije problem jer imaš punjače svuda oko sebe. I da, 8gb je sasvim dovoljno.

Poslednja izmena:
Ma meni je bat najmanje bitna. Ne gledam shotove i sl. Na poslu imama wireless punjac, wifi od 300mbps, takodje i kod kuce. Nije mi problem izdvojiti i tih 200€, ali da li sve to sto SD ima bolje u odnosu na Exynos, vredi tih 200€, u tome je poenta.

Onima kojima vredi su dali i više od tih dvesta eura, ti moraš najbolje znati odgovor na to. Ja lično više nikada exynos nežu uzeti i ni po koju cenu, to sam rekao prošle godine i držim se toga!!

U suštini najbolje je ako ne znaš razliku između Exy i SD da ostane tako i kupiš ono najpovoljnije za džep.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ispisujem se iz kluba ponosnih vlasnika [emoji24][emoji24] ...uživajte u najboljem tel godine

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk

Satro ne odgovaraju mu dimenzije,kad je video da je kamera na nivou 2002 godine odma prodaja pala hah

Ne vidim problem sa kamerom nikakav ;)
216f086e320acdc2d5e1c1c2a4b03bc1.jpg

Ne vidim problem sa kamerom nikakav ;)
216f086e320acdc2d5e1c1c2a4b03bc1.jpg

Топ слика, с'обзиром да је из 2002.[emoji23][emoji23]

Ahahaha back to the future [emoji23]

Vrh Dno