Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Jel radi neko root od vas sa sd modelom? Jel ima sad opcija da se otkljuca bootloader?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Imas na xda temu o tome,mislim da ce retko ko sad rutovati tel jel vise nema potrebe za tim bar po mom misljenju. Ja od note 9 nisam rutovao

Root gledajući po forumima retko ko više radi na Note seriji , ranijih godina se to radilo (i ja sam ) , moje mišljenje je da za tim nema više potrebe , softver je toliko dobro upeglan da lično ne vidim svrhu ROOT-a .... A gubi se dosta .

Послато са SM-N9860 помоћу Тапатока

Pa koliko sam video za US trziste bootloader je locked, a za Koreju i Kinu nije. Pricam naravno o SD modelu, EX verija moze bez problema.

Nece ga ovde niko rutovati 100% nema potrebe za tim,kazem ti najbolje idi na xda pa tamo vidi

Nisi me razumeo, ja sam proverio na xda pa zato pitam ovde, zanima me model SD koji ljudi ovde imaju da li ima mogucnost da se otkljuca bootloader. Koliko vidim vecina vas je uzela od HK regiona to znaci da moze da se uradi.

Da da ,HK verija ima u developmentu opciju oem unlocking,sad sam proverio tako da moze

E to, hvala.
Vreme je da uzmem novi, pa mi je dilema dal da idem na ugovornu obavezu tj EX ili da jurim SD za kes, ali mi je bitan root.

Hvala jos jednom na odgovoru.

Nisam siguran da li ste u ovoj temi pisali za bixby routines gde prebacivanje na 2g radi kad se zakaci na odredjen wifi ali ne i vracanje na 4g kad se otkaci, mozda je vec neko napisao, nisam bas najbolje pratio, moze da se resi sa leaving location uslovom i lepo radi.

Ja ne znam šta se dešava ali od zadnje nadogradnje, svako malo moram da otključavam telefon sa fp ili pin-om iako mi je gearfit2 pro ubačen u trusted devices i povezan stalno sa telefonom! Ima li još neko problema?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Nisam siguran da li ste u ovoj temi pisali za bixby routines gde prebacivanje na 2g radi kad se zakaci na odredjen wifi ali ne i vracanje na 4g kad se otkaci, mozda je vec neko napisao, nisam bas najbolje pratio, moze da se resi sa leaving location uslovom i lepo radi.
E baš sam ušao u temu da pitam za ovo. Znači lokacija mora biti uključena non-stop?

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Koristio sam sve flagship uređaje u poslednjih par godina ali ovo je, po mom skromnom mišljenju, telefon van svake konkurencije. Jednostavno ni jedan telefon mu nije ni prineti, bilo da se radi o Apple ili android uređajima. Sa 120hz potpuno zaokružen uređaj. Izgleda sjajno, ekran najbolji koji postoji, savršeno fluidan i brz. Kamera odlična, a baterija dovoljna za ceo dan. Olovka, micro sd....plusevi na već skoro savršen aparat.
Nakon dugo vremena iskreno uživam u korišćenju telefona.
Voleo bih da je malo manji i da je biometrija na nivou face id ( iako je prilično dobra). Sve drugo čista desetka.
Da napomenem da imam SD verziju koju sam kupio bez garancije i ako crkne kupiću ga opet :).

Kad bi bila baterija kao na 11 Pro Max, telefon bi bio topčina... Ovako je samo ok [emoji16].

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Koga boli uvo da li se puni sat i po ili dva? Činjenica je da sam skoro uvek punio Pro Max na dva dana, a Ultra mi redovno završava jedan dan na 25-30% baterije.

Koga boli uvo da li se puni sat i po ili dva? Činjenica je da sam skoro uvek punio Pro Max na dva dana, a Ultra mi redovno završava jedan dan na 25-30% baterije.

Pa poenta price je i da mi ostane na kraju dana 50% ja bi ga opet uvece stavio na punjac.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kad bi bila baterija kao na 11 Pro Max, telefon bi bio topčina... Ovako je samo ok [emoji16].

Ти се врати на ајфон кад ти је добар[emoji112]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Meni je potpuno nebitno da li mi na kraju dana ostane 50% ili 20%. Svejedno ga punim svaku noć. Tako sam radio sa svim telefonim pa i sa 11 Pro Maxom koji zaista ima odličnu bateriju. Jedini telefon koji sam morao dopunjavati u toku dana je bio običan Note 10 i iPhone 8 (ponekad i iPhone X).

Problem je sto je 90% koji su uzeli SD verziju zadovoljni sa baterijom i super im je 5h sot-a. Zato sto ne znaju za bolje, kao sto sam i ja mislio da je to ok, ako telefon izgura 5-6 i bio i vise nego zadovoljan. Ali kad vidim sta rade npr huawei i iphone, vidim da sam bio u zabludi.

Ja sam zadovoljan sa mojih 6 sota. Šta će ti više od 5-6 sati sota? Pa valjda ljudi rade, imaju porodicu, prijatelje? Kad stignete gledati u ekran 10h dnevno? Ja to ne razumem. Baterija je naravno bitna stavka na telefonu, ali nije najbitnija kako se ovde sad predstavlja od strane ponosnih vlasnika Pro Max telefona (čiji sam korisnik i sam bio), jer da jeste svi bi nosili Moto G Power, Moto G8 Power ili Zenfone 6 ili čak Galaxy A90.

Mozda bi trebao neko od moderatora da preimenuje temu u : SOT 10+[emoji848]

Ne kapiram poentu rasprave. Imao sam 11 Pro Max, sad sam na Note 20 Ultra sa exynosom. Iphone ima bolju bateriju i ip68 je do 4 metra testiran, a note ekran, jače zvučnike(na iph imaju više basa), bolji signal, kamere, 256vs64gb za osnovni model, 5G podršku, obrnuto bežično punjenje(za galaxy buds mi znači), 120Hz, olovku i po meni bolji dizajn, one ui i sa 208g je dosta lakši. Ne bih da poredim i ram memoriju jer nema smisla, ali činjenica je da mi na notu aplikacije ostaju upaljene u pozadini.
Sve ovo pada u vodu i ne čini neku veliku razliku ako ste ljubitelj ios-a i to je ok i meni se donekle sviđa, a ako spadate u tu grupu ljudi i želite da ga stavite iznad Nota zbog jače baterije, pročitajte opet šta sam napisao.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Koji od ova da skina? I koliko je teško posle odlepiti Dbrand? [emoji4]
9e6002cfaa2919b4937c647b72f494c5.jpg

Crni mada lično preferiram black dragon, mnogo dobar grip ima! A kao što kolega reče skida se vrlo lako.

Uzeo sam crveni dragon sa njihovim kejsom, stići će verovatno tek krajem meseca.

Oduševili me dostavom - za 5 dana iz Kanade do kućnog praga.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Camera review: Excellent wide and ultra-wide performance
130 PHOTO
101 VIDEO
For the most part, the Note20 Ultra 5G’s image quality is excellent. Samsung has consistently delivered pleasant exposure, vibrant color, and good detail in its high-end devices, and the Galaxy Note20 Ultra 5G is no exception. As such, its position in the upper ranks of our database is well deserved and most smartphone photographers will be delighted with the results. The main disappointment, however, is the Note20 Ultra 5G’s zoom capabilities at close and medium range, which undermine an otherwise excellent performance and prevent the device from ranking higher in the DXOMARK Camera database.
https://www.dxomark.com/samsung-gal...ew-excellent-wide-and-ultra-wide-performance/

Poslednja izmena:
Vrh Dno