Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Skida se prelagano, ne ostaje lijepak, niti bilo kakve parnice. Ako bas zelis da spadne lagano, zagrijes fenom minut i skines. Ali i bez njega se skida lagano. Imao sam na s7 edge i note 8. Ta lijeva, mislim da se zove honeycomb je top.

Black it is...

viber-slika-2020-10-05-11-25-40.jpg

Malo sam failovao sa leve strane grbe, ostalo oko pola mm lufta, ali ništa strašno. Odličan je grip, moram da vidim posle kad se vratim kući da li će raditi wireless charging bez problema.

Black it is...

Malo sam failovao sa leve strane grbe, ostalo oko pola mm lufta, ali ništa strašno. Odličan je grip, moram da vidim posle kad se vratim kući da li će raditi wireless charging bez problema.
Pobogu, pa meni wireless charging radi sa spigen cs maskom u koju sam natrpao 3 kartice, što misliš da neće sa običnom folijom [emoji6]

Odličan i taj honey comb mada mi boja nekako ne ide uz bronzani tel [emoji848]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

@Exodusbgd,
Može link odakle si ga naručio? Hoću za Note 10 plus da naručim.
Koliko te je sve ukupno sa troškovima slanja izašao?
Za koliko dana je stigao?
Ti si iz Beograda?

Poslednja izmena:
Black it is...

Vrhunski izgleda,najlepsi skin od svih koje sam.video do sad
Da li divlja nekom sistem ovako
fe5cb281ff80b0aaf6cf2bab0d797db3.jpg

Poslednja izmena:
@Exodusbgd,
Može link odakle si ga naručio? Hoću za Note 10 plus da naručim.
Koliko te je sve ukupno sa troškovima slanja izašao?
Za koliko dana je stigao?
Ti si iz Beograda?

https://dbrand.com/
Ako uzmeš stvari za 25$ imaš free shipping. Stigne za 5 dana ako nije pre-order.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Što se tiče baterije na N20U (SD). Evo juče ujutro skinut sa punjača , dosta fotkanja, upload slika i videa, društvene mreže , AOD, lokacija, sync , 120hz .... Ma sve full . Trenutno 6,5h SOT i ostalo 21% baterije , pa malo li je? [emoji848]
be68a4acae74cfe879c25cc7a1519fa1.jpg
3a03a6bf5c8c62dbc1d12babf881f323.jpg

Послато са SM-N9860 помоћу Тапатока

^ barem 30% manje

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Ja se navadio i svaki drugi dan poručujem nove skinove, imam jednu isporučenu narudžbinu i još 3 pending :D

@dule2303 al su je iskrojili po meri za kameru [emoji1751][emoji1787]

Ja se i dalje premišljam da li whitestone (2 pack) da pazarim ili ovo spigen što se isto lepi celom površinom [emoji849][emoji848]

Ja sam pazario ultimate shield,isto dual pakovanje pa cemo videti kakvo je staklo,kazu da je ok a duplo je jeftinije od ws
Ja sam omasio malo kod kamere

Da vidite uzivo drugacije bi pricali ,pogotovo onaj honeycomb ali bitno je da u grudima kuca srce zmaja i dalje a ovo se lako skida

Kako se te nalepnice tacno zovu? Skin?

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Dbrand.com pa biraj šta voliš [emoji2960][emoji6]

Pozdrav, dvoumim se da li da uzmem note 20 ultra snapdragon verziju, prelazim sa s20 ultra exynos... Očekujem bolju autonomiju baterije i slabije grejanje... Voleo bih ako je neko pre mene isto ovako zamenu odradio da kaže svoje utiske. Hvala

Samo napred druže, preporodićes se sigurno!

Pozdrav, dvoumim se da li da uzmem note 20 ultra snapdragon verziju, prelazim sa s20 ultra exynos... Očekujem bolju autonomiju baterije i slabije grejanje... Voleo bih ako je neko pre mene isto ovako zamenu odradio da kaže svoje utiske. Hvala
Ne verujem da ces ista dobiti,po meni ne menjaj s20 ultra,ako ti je doplata neka mala onda ok.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Neka ti kazu oni koji su imali oba a ne ovako ,kao kad bih ja pricao da li je bolji kajen ili x6 a nisam imao nijedan. Benefit ces sigurno imati ako nista drugo u manjem grejanju i mnogo boljem signalu sigurno

Mislim da je bolje cekati prolece i novu S seriju ili novi Note za godinu dana. Ovo je katastrofa sta rade sa Note modelima posle devetke.

Ja sam prešao sa S20U exy na N20U ali isto exy. Bolja kamera i bez problema kao na S20U, manje se greje(imao sam S20U sa one ui 2.5), baterija otprilike ista, bolji zvučnici. Dizajn skoro savršen, ali to je subjektivno.
Ja sam zadovoljan sa Notom, sa S20U nisam bio, iako se čini da su isti ili slični modeli, opet ima nešto u Note seriji..[emoji846]
Voleo bih da je baterija bolja ali to sam i znao kad sam ga uzimao pa mi nije problem, mada kad bih stavio na 60Hz, verovatnk bi bila otprilike kao na N10+.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Koliko ti bude postotak baterije na kraju dana na Notu?

Vrh Dno