Hvala [emoji846]Леп уређај, нема шта. Нек те лепо служи.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
U Nemackoj kod svog provajdera.@ Famagusta
Gde si uzeo telefon?
Ovde u nemackoj u prodaji sada ima samo od 256 i od 512gb...Jel ako je 5g obavezno dolazi sa 256 ili ima i 128gb verzija n20 ultra?
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Hrvati nama šalju i određuju šta dobijamo.Ko je onda kriv sto nase trziste dobije verziju od 8gb?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Mislim da nikad ovde kod nas nije bila "kancelarija", pre Hrvata su bili Madjari, za s7 i s8 kad sam zvao pricao sam sa Madjarima, al je to bilo mucenje, za s9 sam pricao sa Hrvatima.Hrvati nama šalju i određuju šta dobijamo.
Kancelarija Samsunga je iz BG preseljena za Hrvatsku (znate kada zovete podršku za poklone i neke druge stvari da se javljaju Hrvati), e ta kancelarija se ponaša kao što vidite dno, to traje već neko vreme. Što je preseljena iz BG? Zato što su neki naši bili pametni...
Kupcima ostaje jedino bojkot uređaja, da za svoj novac kupe uređaj drugog brenda koji nije zakinut i lošiji u odnosu na ostala tržišta.
Verovatno podjednako loš
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Šta da ti kažem, ja na pixel 4 xl nisam mogao da se naviknem na to otključavanje; često hoću samo da vidim notifikacije, a ovako dok podignem telefon već se otključao...no naravnoPosle IPhone-a, ne pada mi na pamet da koristim više FP unlock. Ili face ili swipe up.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari