Najrealnije testiranje. Taj telefon je namenjen za takvo korišćenje al baterija to ne može da isprati, da se ne lažemo.Ja danas izasao iz kuce u 9:15h sa 90% baterije. Uz koriscenje u sirem centru NS u dual sim modu, najvise Autocad, SOT na 2:20h i baterija u 14:30h na 28%.
Sve vreme na otvorenom i blizu max osvetljenje. Bez streaming-a i sl. Primetio sam da mu dve kartice JEDU bateriju, ali opet...
Uzmem danas sestrin Mi Note 9 Pro i njoj SOT na 3:30h i baterija na 75%. Placite sa mnom, jesenje kise...
Ja sam pitao[emoji3]mene jos niko ne zove za sluse,mada je pisalo da se dijele od 07.09 do 29.09Neko je vec pitao, pa da ja ponovim - da li je neko dobio slusalice iz preorder-a?
Iskusno [emoji2772][emoji772][emoji6] P.s. ne radi update ako planiraš 5g i VoLTE da koristiš [emoji56][emoji2960]N9860,isto kao tvoj,beli,izleteo povoljno
Čestitam...još samo Ivana da dočekamo [emoji56][emoji847]Evo ga jos jedan da se zapljune[emoji1690]
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Pa iskusna ekipa, znamo šta biramo! [emoji56][emoji106]Čestitam na zmaju! Ima nas kao kod Tolkina
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Hehe,postavi jos neki primer i ovako po tebi jos sta ti je bolje na ultri pa i ako ima nesta losije.Cekam malo da cena ode dole.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Samo nek pada to je super.Bogami pada cena samo tako. Ali iz cele priče mogu zaključiti da je telefon odličan, verujem da će mu sve više rasti reputacija, kao što je i za Note 10. Naravno, mislim na SD.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo nije slikano u istim uslovima, donja slika ima izvor svetla iz ugla dole levo, koji nije aktivan na gornjoj.Jedno note 10 plus dugo note 20 ultra,oba night mode![]()
![]()
Iz istog ugla je slikano u istim uslovima bukvalno,uperi neki izvor svetlosti van kadra tj blizu pa ces videti sta se desava,bukvalno sve identicno,nisam se pomerio 5cm veruj mi,5vputa sam brisao staklo na n10 plus ,night mode je na obe slikeOvo nije slikano u istim uslovima, donja slika ima izvor svetla iz ugla dole levo, koji nije aktivan na gornjoj.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk